2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
آره واقعا😅 این روزا هم میگذره ولی سخت  شوهرم میگه من که میدونم واسه اینکه دهن مردمو ببندی ای ...

باور میکنی من دیگه برام دهن مردم باز یا بسته مهم نیست جواب نمیدما اما جواب ندادنم از صد تا به تو چه بدتره، ولی غصه همسرم رو میخورم که از فامیل خودم تا فامیل خودش یقه اش رو میگیرن.بیچاره مظلوم هم میشه و ساکت جلوشون.من خودم بچه خیلی دوست دارم اما چون همسرم عاشق بچه است دلم میخواد حتما بچه داشته باشیم. اینم درنظر بگیر من سنی هم ازم گذشته مادر .

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااا برام دعا کنین حیلی دلم گرفته امشب یه عالمه گریه کردم همش حسم میگه منفیه جرات بی بی چکم ندارم بزارم دلم برا شوهرم مامانم خانوادم میسوزه خودم به درک همش دل درد دارم کلی خدا رو قسم دادم نمیدونم حکمت خدا چیه امثال ماها انقد باید سختی بکشیم اونم شاید مادر بشیم شایدم نشیم خدا کمکمون کنه خدایا فقط دلت به حال شوهرم مامانم بسوزه خسته شدم 

باور میکنی من دیگه برام دهن مردم باز یا بسته مهم نیست جواب نمیدما اما جواب ندادنم از صد تا به تو چه ...

من فقط جوابم بهشون اینه حالا وقت زیاده میارم، دیگه زیادی ام تکراری شده😅😅😅 

بنده ی خدا همسرت گناه داره😔من که خیلی بدم میاد کسی به شوهرم بگه چرا بچه نمیارین آخه احساس میکنم حرف خانومانست زشته جلو مرد گفته بشه😕

لیلا جون همچین کم سن نیستما 35 سالمه

چیکار کنیم دیگه اینم قسمت ماست و کار خدا، شکر ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه هااا برام دعا کنین حیلی دلم گرفته امشب یه عالمه گریه کردم همش حسم میگه منفیه جرات بی بی چکم ندار ...

آخه هنوز آزمایش ندادی بی بی چکم که نذاشتی چرا اینقدر ناامیدی دختر خوب

انشاالله خدا کمکت میکنه مامان میشی بعدا پشیمون میشی که چرا غصه ی الکی خوردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه هنوز آزمایش ندادی بی بی چکم که نذاشتی چرا اینقدر ناامیدی دختر خوب انشاالله خدا کمکت میکنه مامان ...

نع نمیشم دلم درد میکنه پاهام درد میکنه همش فک میکنم پریود میشم میرم دسشویی خیلی بهم ریختم خدا کمک کنه 

من فقط جوابم بهشون اینه حالا وقت زیاده میارم، دیگه زیادی ام تکراری شده😅😅😅  بنده ی خدا همسرت ...

همون دیگه طفلی همسرم، به نظر منم خیلی باید آدم بی فرهنگ باشه که یقه یه آقارو برا بچه بگیره، چرا دیگه خدایی ۳۵ سال سنی نیست. اون جوابی هم که بهشون میدی داری میگی به تو چه. اگه عاقل باشن میفهمن 😅😅😅 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نع نمیشم دلم درد میکنه پاهام درد میکنه همش فک میکنم پریود میشم میرم دسشویی خیلی بهم ریختم خدا کمک کن ...

میدونم چی میگی درکت میکنم ولی از خدا میخوام دلتو شاد کنه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آرزو جون من جنينام بلاست بود ١٢انتقال ١٦٥٠ بود ولي سه هفته بعد رفتم سونو دكترم زودتر سونو ...

ممنون عزیزم جواب مو دادی منم 20 این ماه دوباره میرم برا سونوی قلب انشاءالله خدا دو قلو هات رو حفظ کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من اولین آزم ۳ هزار بود. زود رفتم سونو. یک هفته بعد. چون گفتن اول سونوی ساک برو ، ک خارج رحمی نبا ...

پس بتای شما هم خیلی بالا بود بتای من در مقابل شما و لیانا به همون یه دونه میخوره منم دکتر بخاطر خارج رحمی بودن سونو کرد زود بعد گفت دو هفته دیگه بیا ممنون دوستم جواب مو دادین به سلامتی بیان بغلت جوجه هات

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
همون دیگه طفلی همسرم، به نظر منم خیلی باید آدم بی فرهنگ باشه که یقه یه آقارو برا بچه بگیره، چرا دیگه ...

آره ولی متاسفانه نمیفهمن آخه برای خودشون راحت بوده نمیدونن برای من شاخ غولو شکستنه😁😁😁

راستی عزیزم شما آز ایمنی انعقادی رو دادی؟ من دو دل بودم به دکترم بگم یا نه، چون خودش که اصلا نگفته تا حالا، بعدش پشیمون شدم آخه شنیدم هزینش دو تومن اینا میشه گفتم فعلا اینبارم انتقال بدم اگه خدایی نکرده نشد اونموقع برم آز

آخه جنینای سریه قبلم ab بودن دکترم میگفت کیفیتشون خوب نبوده بخاطر همین منفی شدی هرچند جنین شناس میگفت خوبن، حالا این سری کیفیتشون a هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40