2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم.الان.چطوری حرکاتشو حس کردی؟من همش ب فکرتم

بعضی وقتا حرکتاش پایین هستش و نزدیک واژنم و احساس میکنم بچه میخواد بیاد بیرون و بچه کش و قوس میخوره . برام دعا کن تا بازم شنبه بهم بگه مثلا سه روز دیگه نگه دار تا بتونم نگه دارم چون هم آبش کمه و هم خونرسانی کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااا یه سوال بی ربط دیگه

میگم اون روز که قرار بود انتقال بدن برام قرار شد ۲تا جنین بلاست انتقال دادن ولی من تک مانیتور یه دونه نقطه دیدم فراموشم کردم بپرسم چن تاس یعنی اونا کنار هم بودن یا یکی انتقال دادن به نظرتون ؟

نه قرار بود این ماه سیکلم شروع بشه که بخاطر قندم گفت باید مشاور غدد بری ، خلاصه این ماه کنسل شد گفت ...

آهان، نمیدونم ولی خب من اگه بودم میخوردم اینجوری بازم احتمالش هست انتقال بده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم. آره واقعا سخته مخصوصا اینکه مامان من تو 47 سالگی فوت پدرم رو تاب نیاورد و رفت تو کما به ...

ممنون عزیزم، خدا رحمتشون کنه، الهی که دعای خیرشون پشت سرمون باشه ...

وای خیلی باحال گفتی لیلا جون😅😍😍 باور کن دائم از شوهرم میپرسم یعنی میشه این دفعه مثبت بشم، یعنی یجوری شده تا اسمشو میارم میدونه میخوام چی بگم فوری میگه درست میشه فکرشو نکن😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من گفتع ۶ تومن به کارت ۱۲ الی ۱۵ هم بیمارستان برای لاپراسکوپی

بله عزیزم نسبت به پارسال تقریبا دوبرابر کرده از دوستمم همین حدود گرفت تابستون سرجمع شد 20 تومن براش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بله عزیزم دیگه پارسال پانکچر شدم دوبارم انتقال دادم منفی شد شهریور امسال مجدد پانکچر شدم آخر همین م ...

ببین اگه لوله هات هیدروسالپنکس یا عفونی باشه انتقال منفی میشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
لیلاجون از کجا فهمیدی که آزاد شدن؟ و معمولا چندتا hcg باید زد؟

عزیزم اونجا وقتی پرسیدم چندتا تخمک گفتن 5 تا، گفتم چرا من که بیشتر داشتم تو سونوی آخر، گفتن آزاد شده تخمک های خوبت. تو سونوی آخر 11،12 تا فولیکول خوب و یه دست داشتم سه چهارتا هم کوچیکتر. اما تو پانکچر 5 تا تخمک که یکی جنین شد و بقیه نارس. بستگی به تجویز دکتر داره. به من یه دونه کلا داد، دستیارشم کلی تاکید کرد حتما سر ساعتی که گفتم بزن. حتی تو یه ورقه کارایی که روز آخر باید میکردم رو نوشت که مبادا اشتباه کنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین اگه لوله هات هیدروسالپنکس یا عفونی باشه انتقال منفی میشه

میدونم عزیزم خداروشکر عفونی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم، خدا رحمتشون کنه، الهی که دعای خیرشون پشت سرمون باشه ... وای خیلی باحال گفتی لیلا جون😅 ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

دقت کردی بیچارشون کردیم؟منم تا دپ میشم همسرم میفهمه، میگه غصه چی رو میخوری ما که داریم بچه دار میشیم!!! میگم کو پس؟ یه کم شوخی میکنه و سر به سر میذاره قر میده مسخره بازی در میاره تا حالم رو خوب کنه!! ولی خب تو دلم که غوغاست

یه چیزی ولی خیلی ذهنم رو از پارسال درگیر کرده. پارسال حداقل قیمت انتقال فرش یه تومن بود تو بیمارستان بهمن. به ما گفتن موقت یه تومن بریزید تا بگیم چقد دیگه واریز کنید. بعد همه کسایی که اونجا بودن از دویست تومن به بالا مجدد واریز کردن، اما پرونده ها رو که برد تو برگشت یه برگه داد به همسرم گفت برید 500 تومن از حسابداری پس بگیرین. ممکنه به خاطر سوتیشون عذاب وجدان گرفته باشن؟ شک خیلی چیز بدیه حتی به این فکر میکنم که اصلا جنینی انتقال دادن؟

😅😅😅 😅😅😅 😅😅😅 دقت کردی بیچارشون کردیم؟منم تا دپ میشم همسرم میفهمه، میگه غصه چی رو میخوری ...

آره واقعا😅

این روزا هم میگذره ولی سخت 

شوهرم میگه من که میدونم واسه اینکه دهن مردمو ببندی اینجوری داری برای بچه طفره میری😕 یکی از دلیلامم اینه ها ولی خب تنهاییه خودمم هست

ولی لیلا جون شوهری که تو این روزا همراهت باشه خیلی نعمت بزرگیه، من یه روز مطب بودم یه خانومه اومده بود پیش دکتر، بنده خدا مثل اینکه جنیناش موقع ذوب از بین رفته بودن، گفت شوهرم گفته تا دلیل منطقی از دکترت برام نیاری که چرا از بین رفتن حق نداری بیای خونه، دکتره گفت احتمالا نیاز به اهدایی داشته باشی گفت شوهرم گفته فقط از جاریم باید بگیرم، فکر کن کی خوشش میاد از جاریش تخمک بگیره، خیلی دلم واسش سوخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40