2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
سلام عزیزم سیکل لانگ ال دی داره دیگه مگه بهت نداده؟

نه قرار بود این ماه سیکلم شروع بشه که بخاطر قندم گفت باید مشاور غدد بری ، خلاصه این ماه کنسل شد گفت حالا قرص ال دی بخور ببینیم چی میشه ، امروز زنگ زدم مطب نوبت بگیرم به کارشناس گفتم دکتر چی گفته ،گفت نه حتما باید روز دوم سوم پریود سونو بشی بعد ال دی رو شروع کنی،گفت حالا ضرر نداره این ماه ال دی رو بخور ولی حرف دکتر و بد متوجه شدی😑😑 الان میخوام بدونم ماه دیگه برم دکتر دوباره ال دی میده یا همین ال دی این ماه رو قبول میکنه بنظرتون؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزيزم ممنوووون بابت دعاي قشنگت💋🌹  دركت ميكنم ميدونم روزا واست سخت ميگذره توكلت به خدا ب ...

هفته  دیگه معلوم  میشه  فدات شم  منم‌مرسی  از دعا  قشنگت🤩🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم.زیارت قبول..التماس دعا ان شاء الله که دوستتم زود زود خوب خوب میشه 💖

محتاجم بدعا انشاله جفت نینیهات 😉سالم و کپل باشن.😍😍😍😊و حالت تهوعت رفع بشه کامل

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تخم مرغ می خورم چیکار کنم

تخم مرغ آبپز فقط سفیدش،نمک بزن بخور ،من روزی ۵،۶ تا میخورپم نوشابه انرژی زا هم خوبه دوغم عالیه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

دوستان کمک الان هفته ۲۵ یکم دل درد دارمو رحمم درد می کنه ب نظرتون طبیعی یا برم دکتر استرس گرفتم چون دکترمم تا بعد تعطیلات نیست😣

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
انشاءالله میشه  مگه توام روز 11انتقالت نیست؟چرا پنجشنبه؟

من‌سه شنبه روز ۲۳  انتقالم  بود  تو دفترچه  آزمایش خون  ۹ زده  دیگه  نمیدونم  چرا   اونسری  هم  ۱۶  روز آز  دادم

عزيزم منم همش پاهام يه ميكنه روز دهمم ترشحم دارم كه فكر كنم بخاطر امپولاست

من زیاد  ترشح  ندارم  ولی پاهام  یخ  میکنه   گودی کمرم  درد نامحسوس دارم   و هیچ علائمی  ندارم   دیگه  ما تلاش داریم  میکنیم  بقیه اش  توکل  به خدا  منم  ۴تا استرادیول  و ۱ آمپول و ۱ اسید فولیک  میخورم 

محتاجم بدعا انشاله جفت نینیهات 😉سالم و کپل باشن.😍😍😍😊و حالت تهوعت رفع بشه کامل

مرسی عزیزم 😍😍 منتطر خبرای خوبتم 👼👼🤰

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزيزممم امروز رفتم سونو و گفت قلب جفتشون تشكيل شده ولي گفت دفعه بعد صداشون رو گوش كن، خدا رو ش ...

خداروشکر عزیزم

تبریک میگم 👼👼💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت، روح مامانت شاد عزیزم، بی مادری خیلی سخته😔 توکل به خدا، منم میگم شاید چون کورتاژ تشخیصی کرد ...

مرسی عزیزم. آره واقعا سخته مخصوصا اینکه مامان من تو 47 سالگی فوت پدرم رو تاب نیاورد و رفت تو کما به مدت 9 سال. شب جمعه است برای مامانت و مامانم، بابام و همه رفتگان قرآن میخونم.

ولی شک نکن از وضعیت رحمت مطمئنه. وگرنه وقتی لاپارا شدی هیسترو هم میکرد. شادن جون بالاغیرتا اینبار مامان شو تا حالش رو ببریم ( گفتم حالشو ببریم یاد احمد پورمخبر افتادم 😅😅😅😅)

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزيزم خدا از اين جور دكترا نگذره 

به قول معروف گذشته ها گذشته. نی نی های تو رو عشقه لیانا جون. ایشالا به سلامتی قدم تو این دنیا بذارن. همیشه شاد باشین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم