2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
چرا دكتر زنان ب من گفته بود أگه تو پريودي آز خون برا كم خوني بدي ممكنه ب خطا كم خون نشونت بده

حالا جالبه به من کاملا برعکس گفتن، حجم خون دفعی اصلا اون قدر زیاد نیست که ایندکس ها رو تغییر بده، و مثلا کسی که نرمال هست رو کم خون نشون نمیده

باز میپرسم ببینم جریان چیه 

ایشاله بحق پهلوی شکسته حضرت زهرا و محسنش بزودی مامان میشیییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله  ...

قربونت برم عزیزم.😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها توروخدا کمک کنید من امروز رفتم دستشویی لباس زیرم یه لک صورتی دیدم چرا اینطوری شدم نمیدونم دی ...

عزیزم داروهات چیا هست؟ 

نگران نباش هممون لک و اینا رو داریم، تهوع هم به خاطر استرس شدید هست 

منم وقتی لک دیدم دنیا رو سرم خراب شد، یهو دل درد گرفتم، حالم بهم خورد

اینا رو میگم نگران نشی 

سلام زینب جان،ان شاالله که خوبی. من امروز بعد چهار روز که از پانکچرم گذشته خونریزی شروع شد.الان دو ...

سلام عزیزم پریود شروع شده، منم بعد از پانکچر روز 19 پریود شدم و خیلی سنگین هم بود

نگران نباش کاملا طبیعیه

عزیزم داروهات چیا هست؟  نگران نباش هممون لک و اینا رو داریم، تهوع هم به خاطر استرس شدید هست&nb ...

نه من قبل اینکه بدونم لک دیدم صبح بیدار شدم حالت تهوع صبحگاهی بود بعدش رفتم دسشویی بعدشم لک هم خیلی کم بود صورتی انگار با ترشحاتم قاطی شده بود

داروهام استرادیول روزی چهارتا پروژسترون روزی یکی انوکساپرین روزی یه دونه ویتامین دی و مولتی ویتامین و اسید فولیک 

خدایا...شکرت😍
سلام عزیزم پریود شروع شده، منم بعد از پانکچر روز 19 پریود شدم و خیلی سنگین هم بود نگران نباش کاملا ...

ممنون عزیزم،راستی امروز زنگ زدم بیمارستان،گفت 9 تا از جنینات شرایط فریز رو داشت که فریزشون کردیم.

به نظرم که خیلی خوبه از 11 تخمک،9 تا جنین.خدا خودش بقیه مسیر رو هم همراهیمون کنه

نفس جان از زین خبر داری؟ زایمان کرد؟

فعلا تو بیمارستان تحت نظره.. انشاءالله ک ب موقع زایمان میکنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا بیمارستانم و NST هم روم وصله

عزیزم.الان.چطوری حرکاتشو حس کردی؟من همش ب فکرتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
متخصص خون به من گفتن موقع پرئودی خون بسیاری دفع میشه که خانم ها واقعا عادی از کنارش رد میشن🙄....حتی ...

@mahay    

دوستان من رفتم چند تا مقاله معتبر دیدم که لینک یه دونه رو براتون میذارم، اونجا هم نوشته بود cbc از لحاظ آماری تفاوت معنی داری در پریود و غیر پریود نداره 

آخه خیلی شک برانگیز بود اون صحبت ها و تا حالا نشنیده بودم، 

اگر این همه تغییر تو پریود بوجود میومد، تمام خانم ها مشکلات جدی دچار میشدن

گلم اون متخصص خون هم حتما میخواسته اهمیت مصرف قرص آهن یا گوشت قرمز رو پر رنگ جلوه بده، که واقعا هم باید جدی گرفته بشه ولی دیگه در اون حد نیست این تغییرات که مثلا کسی حالت عادی هموگلوبین 14 داره، اما تو پریود یهو بشه 11،نه این وجود نداره، ممکنه اون عدد 14 تو پری بشه 13.9 برای مثال

یا مثلا تعداد RBC اگر حالت عادی 5 میلیون هست نهایت میشه 4.9 میلیون که نمیشه، ولی هیچ وقت از 5 به 3 میلیون نمیرسه

حتی میزان هورمون های تیروئیدی هم تغییر نداره تو این دوران

فقط کلسترول رو کمی کمتر نشون میده

و نوشته بود موقع تخمک گذاری چون یک  فرایند التهابی برای بدن محسوب میشه کمی گلبول های سفید بالا میرن

واسه همین اغلب ما آزمایش های cbc زمان پانکچر کمی افزایش گلبول سفید داریم

9003952 [Indexed for MEDLINE]

تو سایت پاب مد میتونین ببینیدش

نه من قبل اینکه بدونم لک دیدم صبح بیدار شدم حالت تهوع صبحگاهی بود بعدش رفتم دسشویی بعدشم لک هم خیلی ...

عزیزم اصلا اصلا نگران نباش، فقط زنگ بزن مرکز احتمالا پروژسترون رو بیشتر میکنن و یه مدت انوکسا رو قطع می کنن

ولی حتما زنگ بزن و سر خود کاری نکن. خودت هم بلند نشو بری دکتر با این وضعیت و فقط کمی استراحتت رو بیشتر کن ولی گاهی یه چرخ بزن تو خونه که خدای نکرده خون داخل عروق پاهات لخته نشه و ضمنا هر از گاهی رفتی دستشویی فرنگی با آب ولرم از ران پا تا پایین رو بشور و ماساژ بده هم خون رسانی به رحم بالا میره هم جلوی لخته شدن خون رو میگیره، اینو دکترم گفت

بعدش دراز بکش و پاهات رو بالا تر از بدن نگه دار در حد چند دقیقه

ممنون عزیزم،راستی امروز زنگ زدم بیمارستان،گفت 9 تا از جنینات شرایط فریز رو داشت که فریزشون کردیم. ب ...

ای جااااااانم به سلامتی، دیگه رسما مامان شدی 😍 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 

ان شاالله چند ماه دیگه یک سری رومیاری خونه