2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
خب درسته پانکچر شدم اما قرار نیست که شوهرم به حال خودش رها بشه و خیالم راحت باشه که جنین دارم دیگه ه ...

آخه من شوهرم دو سه سال پیش مشکل داشت یه دو سه دوره رفت دکتر خیلی بهتر شد ولی دیگه نرفت، پارسال که میخواستم پانکچر کنم قبلش آزمایش داد تو یه آزمایشگاه معمولی، جوابشم عالی نبود ولی بدم نبود حد وسط

دکترم گفت بهتره بیاد مرکز آزمایش بده که شوهرمم نرفت دکترمم دیگه پیگیر نشد، پانکچر پارسالم از 23 تا تخمک 5 تا جنین ab شد که اونم انتقال دادمو نشد دیگه نمیدونم مشکل از تخمک خودم بود یا اسپرم شوهرم

ولی امسال قبل پانکچر خودم اینوفولیک خوردم شوهرمم یه ماه قرص جینسینگ قرمز از 27 تا تخمک 15 تا جنین a تشکیل شد خداروشکر

حالا موندم شوهرم بازم بره دکتر یا نه، هرچند بعید میدونم دیگه قبول کنه بره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منو‌جوجه هام اومدیم خونه😊🥰💖 برام‌دعا کنین این بار سفت بچسبن به دلم و ۹ ماه مهمونم باشن و به ...

انشاالله مامان خانوم 

انشاالله مامان دوقلوها بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم مگه شما پانکچر نشدی؟ بازم نیازه شوهرت دارو بخوره؟ متخصص خون رو بخاطر انتقال رفتین؟ ببخشید میپ ...

انتقاللمم که سه پریود بعده .فعلا زوده بخوام تصمیم بگیرم واسه انتقال جایی برم.فعلا فقط میخوام از زندگیم لذت ببرم و شبا با ذوق جنینام بخوابم و خودمو آماده کنم واسه سه ماه بعد و نه ماه بارداری😊😊😊😊😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مشکل لوله هاتون چی بود؟

عکس رنگی که انداختم بهم گفتن یکیش بستست رفتم لاپاراسکوپی گفتن دوتاش بستست و نتونستن بازشم کنن ولی خب قبلش عکس رو نشون یه فوق تخصص لاپاراسکوپی دادم بهم گفت الکی نوشته یکیش بازه دوتاش بستست بعیدم هست با عمل باز بشه که دقیقا حرفش درست بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها دوستان یه سوال مهم،من باید بین ساعت ۱۰ تا ۱۱ امشب دو تا آمپول Hcg بزنم،اگه مثلا ساعت ۱۱ ...

عزيزم شما همون ساعتي كه مركز گفته بايد بزني خيلي مهمه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انتقاللمم که سه پریود بعده .فعلا زوده بخوام تصمیم بگیرم واسه انتقال جایی برم.فعلا فقط میخوام از زندگ ...

عزیزم

به امید خدا که همه چی برات خوب پیش بره

من آخر این ماه انتقالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=109535326]عکس رنگی که انداختم بهم گفتن یکیش بستست رفتم لاپاراسکوپی گفتن دوتاش بستست و نتونستن بازشم کنن ولی خب ...[/QUOالان باید ای وی اف کنید

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آخه من شوهرم دو سه سال پیش مشکل داشت یه دو سه دوره رفت دکتر خیلی بهتر شد ولی دیگه نرفت، پارسال که می ...

خب ما خودمون تصمیم گرفتیم تا بهبودی کامل ادامه بدیم.نمیخوام ولش کنیم چون داریم به این فکر میکنیم که بقیه بچه هامون رو بارداری طبیعی داشته باشیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
[QUOTE=109535326]عکس رنگی که انداختم بهم گفتن یکیش بستست رفتم لاپاراسکوپی گفتن دوتاش بستست و نتونستن ...

بله عزیزم دیگه پارسال پانکچر شدم دوبارم انتقال دادم منفی شد

شهریور امسال مجدد پانکچر شدم آخر همین ماه انتقال دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نع مشهدم خوشبحالت خسته میشی 

پس التماس دعا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خب ما خودمون تصمیم گرفتیم تا بهبودی کامل ادامه بدیم.نمیخوام ولش کنیم چون داریم به این فکر میکنیم که ...

به سلامتی

من دیگه سنم حتی اجازه فکر کردن به بارداری طبیعی رو نمیده😅 با همین آی وی افم راضی ام، تا خدا چی بخواد...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ما خودمون تصمیم گرفتیم تا بهبودی کامل ادامه بدیم.نمیخوام ولش کنیم چون داریم به این فکر میکنیم که ...

اینم بگما سنمم اجازه میداد لوله هام بستست و برام ممکن نیست طبیعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40