2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
واسه برطرف کردن ترشحاتش عملی چیزی لازمه؟ اگه عمل بخواد سخته عملش؟

با عکس رنگی یا لاپاراسکوپی مشخص میشه، اگه شدید نباشه با آنتی بیوتیک و اگه شدید باشه کلا میبندنش ولی نمیدونم درش میارن یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هرچی مدرک داشتم بردم،البته دادم شوهرم برد،بعدش باید یه کم مظلوم نمایی،اسرا ر،جدیت،التماس هم داش ...

نمیدونم چکار کنم .من فقط دوتا سابقه سقط داشتم .فک میکنی بهم تاییدیه بهم میدن؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

عزیزم دلم خون شد برات😭😭😭😭😭😭  

فقط از خدا میخام بهت صبر بده و به قلبت آرامش

خیلی دردناک بود همه چی😔😔😔😔😔

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بهتون گفتن چند روز سینال اف تزریق کنید؟؟  من دارومو از داروخانه خودشون گرفتم دو تا پودر با ...

اینایی  که این دوستمون میگه از اون خودکاری هاست.درجه بندی داره.رو درجه مورد نظر تنظیم میکنن فقط همون قدر تزریق نیشه.بقیش هم دفعه بعد تزریق میشه.منم آمپولای اولیم خودکاری بودن.ولی سونو دوم که رفتم پودر و آب بهم دادن.انگار دارخونه رویان تموم کرده خودکاری.از بین صحبتاشون متوجه شدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره من همون اوایل بارداری عفونت قارچی گرفتم..دکترم گفت استفاده کن واژینال فقط نصف اپلیکاتور داخل ببر ...

به منم دکترم گفت میتونی استفاده کنی ولی رده بارداری گروه c هست بخار همون مردد شدم. میگم اگه استفاده نکنم عفونت قارچی خودش خوب میشه? چون من نه سوزش نه خارش هیچی ندارم فقط آزمایش ادرارم مثبت شده

تقریبا دوماه و نیم گرفتم. ولی بیشتر از این بخوام بدون حقوق باید بگیرم

نميدونم كجا شاغل هستي عزيزم ولي محل كار من تا ٤ ماه مرخصي استعلاجي با تاييد خود اداره مون داده ميشه و بيشتر از اون هم با تاييد مديريت درمان استان براي موارد خاص مشكلي نداره .

به منم دکترم گفت میتونی استفاده کنی ولی رده بارداری گروه c هست بخار همون مردد شدم. میگم اگه استفاده ...

عزبزم.عفونت قارچی ک باخارش همراهه...اگه عفونت ادراری داری ک.معمولا ربطی ب کلوتریمازول نداره باید انتی بیوتیک.مصرف بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

واي عزيزم اصلا هيچ چيزي نميتونم بگم كه از غمت كم كنه فقط از خدا برات صبر و آرامش ميخوام خانمي .

من عکس رنگی گرفتم ولی چیزی نگفتن بهم فقط یکی از لوله هام بسته بود

اگه هیدرو بود حتما بهت میگفتن خیالت راحت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...