2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
[QUOTE=109143362]منم خوبم خدارو شکر منتظرم یک ماه دیگه بگذره شوهرم دوباره نمونه بده چون سری قبل مورف ...

امیدوارم هر چه زودتر همه ی موانع از سر راهت بره کنار عزیزم و به خواستت برسی  

عزیزم ان شاالله این دفعه همه چی عالیه فکر کن منم تازه عقد کرده بودم و داشتم تو حیاط دانشگاه تلفنی ب ...

واقعا کاش آدما تاثیر کلامشون رو می دونستن 

چی میشه با لفظ خوب و دعای خوب باهم صحبت کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جانم ما ivf ها خیلی مظلوم واقع میشیم.حتی نمیتونیم با خانواده هامون درد و دل کنیم حتی نمیتونیم ب ...

ممنون عزيزم 

والله منم به كسي نگفتم فقط مادرمو خواهرم ميدونستن اونم بخاطر اينكه ميومدن كارامو انجام ميدادن روزاي اول و دوستان ivf  اي كه خوب چون همه درگير هستيم از هم سئوالاتي ميكنيم و تقريبي متوجه ميشند كه طرف كي انتقال داده

جالب اينكه ايشون خودش بعد از يك انتقال منفي تو انتقال دومش دوقلو باردار بود و اونموقع فكر ميكنم ماه پنجمش بود (چون چند روز پيش بسلامتي زايمان كرد) ولي بمن اونجوري گفت! اصلا درجا هنگ كردما فكر كنم جنينم اينو شنيد كلا رفت تو كما ديگه رشد نكرد

جالبتر اينكه مدتها مدير پرتفوي مجاني سهماشونم بودم! اصلا هضم اينكه چقدر يكنفر ميتونه حسود و بيشعور باشه كه اينجوري حرفي بزنه برام ممكن نيست  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من امروز که روز هشت انتقالم یکم کناره های رحم تیر میکشه  یکم نگرانم کرده آخه فردا و پس فردا وق ...

عزیزم الان سیکلت تحت کنترل داروهاست به حالت پریودی طبیعی ربطی نداره 

بله اغلب سیکل ها رو 28 روزه تنظیم می کنن 

ممنون عزيزم  والله منم به كسي نگفتم فقط مادرمو خواهرم ميدونستن اونم بخاطر اينكه ميومدن كارامو ...

نتیجه ی اعمال هر کس دیر یا زود به خودش برمی گرده. شما برای همونم دعای خیر بکن 

سلام خوبین دوستان؟ من امروز رفتم رویان.همه ی اونایی که شنبه باهم پانکچر شدن انتقال داشتن .یکیشون که ...

عزیزم خدا رو شکر، مامان شدن بالقوه ات مبارک 😍😍😍😍😍😍 خیلی خوشحالم براتون، ان شاء الله مامان بشی با اولین انتقالت گلم

یادته نگران بودی فقط 6 تا فولی تو سونو دیده بودن

الان 9 تا جنین داری، این یعنی معجزه و نشونه عالی

فقط کاش خودت سر خود یه ویزیت خون و ایمنی هم تو این یک هفته بری انجام بدی، نمیدونم چرا حس میکنم بهتره متخصص خون حداقل ببینه شما رو

به منم دکتر قبل پانکچر گفت تخمک زیاد داری هایپر میشی انتقالت 2 ماه عقب می افته بعد پانکچر دیگه هرکی ...

نمک باعث احتباس مایعات و ورم میشه برای این توصیه نمی کنن

هایپری هم درجه داره، اون که میگن 1 درصد، منظورشون کسایی هست که باید بیمارستان بستری بشن و حتی ICU و گرنه بالای 10 تخمک در اصطلاح عامیانه میگن هایپری چون ریسک بستری هست ولی نه برای همه 

بچه ها مادرشوهرم پس فردا از کربلا میاد شدیدم مریض شده بود من امروز پنجم انتقالمه برم دیدنش؟ازش نگیر ...

عزیزم اصلا نرو، بهونه هم الان ذهنم یاری نمیده، دوستان میان کمک

حتی اگر انتقال داده بودی هم خیلی به صلاح نبود آخه باعث انتقال عفونت میشه آدم این جوری

منم همسرم برگشت مریض بود تو خونه قرنطینه اش کردیم😁😁😁😁