2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز که روز هشت انتقالم یکم کناره های رحم تیر میکشه  یکم نگرانم کرده آخه فردا و پس فردا وق ...

تا وقتی آمپول میزنی پریود نمیشی، روند همون پریود قبل هست، کسی که باردار باشه پریود نمیشه و اگر خدای نکرده نباشه 3 تا 10 روز گاهی طول میکشه پریود شه

دوستان.داروهام قطع کردم چقدر زمان میبره که پری شروع شه؟؟؟؟

خیلی ناراحت شدم برات...مگه بیبی چکت مثبت نبود؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم تهران همه جا خوب هستن بین 30 تا 45 درصد فقط آمار مراکز دولتی رو ندارم

میدونی زسنب جان اخه میگن بعضی مراکز مثلا دستگاهی که اسپرم انتخاب میکنن خیلی دقیق میکروسکوپش فلانه یادستگاههایی که جنین میره توش بهتره یا دکترای جنین شناسیشون خوبه ادم گیج میشه😣😣😣😣

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
ببخش عزیزم انقد قشنگ نوشته بودی برام که به قسمت دوم پستت یادم رفت جواب بدم ...دکتر من دو روز پشت هم ...

انشاله نتیجه میگیری.انشالله..

منم ای یو ای دوم دو روز پشت سر هم انجام دادم دکتر گفت احتمال میره بالا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خوبین دوستان؟ من امروز رفتم رویان.همه ی اونایی که شنبه باهم پانکچر شدن انتقال داشتن .یکیشون که ...

تبریک میگم عزیزم 9 تا جنین خوب داری، منم آزمایش خون دادم گفتن باید وایستی پریود سوم بیای، از یه طرف بد بود چون آدم دوست داره زود انتقال بده از یه طرف هم خوبه چون آمادگی و آرامش بیشتری داره. بعضی جاها میگن پر نمک ولی رویان میگه کم نمک. منم یه کلمن بزرگ دوغ با ماست محلی درست کردم و بدون نمک میخوردم، تخم مرغ روزی3 تا یا 4 تا یا کمتر بیشتر نمیتونستم، آب هویج فراوان و آب سیب. البته من آدم ترسویی هستم و هر روز دور شکم اندازه میگرفتم تو بروشور نوشته بود از هر 100 زن یکی!!! بعد روز انتقال رفتم دیدم خیر نصف بیشتر هایپر بودن و اینارو که گفتم خانم ها بهم خندیدن، یکی که میگفت من اصلا هیچ کار نکردم. البته هایپر من سونوی قبل پانکچر اعلام کردن، حالا نمیدونم واسه شما چرا بعد پانکچر گفتن احتمالا منتظر از خونتون بودن

عزیزم بر اساس این چیزی که فرستادی قطعا باید دوری کرد از کسی که مبتلاش هست. هرچند احتمالش کم هست اما ...

اره باید دوری کرد. من خود همکارم نگرفته.  بچش گرفته. ازش دورم . امیدوارم خودش نگیره

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
دوستان.داروهام قطع کردم چقدر زمان میبره که پری شروع شه؟؟؟؟

عزیزم فکر کنم  ۳یا ۴ روز  البته  به خاطر  پروژسترون  پری  نامنظم میشه  مراقب خودت  باش بازم  جنین  داری ؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
تبریک میگم عزیزم 9 تا جنین خوب داری، منم آزمایش خون دادم گفتن باید وایستی پریود سوم بیای، از یه طرف ...

به منم دکتر قبل پانکچر گفت تخمک زیاد داری هایپر میشی انتقالت 2 ماه عقب می افته بعد پانکچر دیگه هرکی تعداد تخمکش بالا بود همون روز میگفتن انتقال 2 تا پریود بعد و آزمایش نمی گرفتن

رژیم غذایی هم فقط گفتن پروتئین بخوریم اصن از پر نمک کم نمک حرفی نزدن کلا خیلی عادی بود هایپری واسشون

حالا من بار اول که رفتیم شوهرم قبلش بهم گفت باهام نیایا زشته گفتم چه اشکالی داره اینجا همه مثل همیم ...

اما از حق نگذریم بنده خداها خیلی تو سختی میوفتن. فکر کن وقتی میرن تو اتاق نمونه گیری میان بیرون حس میکنن همه دارن نگاهشون میکنن! درصورتیکه واقعا هم اینجور نیستا،اونجا همه انقد به فکر گرفتاری خودشون هستن که کسی دیگه به نمونه گیری آقایون توجه نمیکنه. طفلی همسرت چقد استرس کشیده. شایدم بخاطر اون استرس سری اول اونجوری شد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میگی کدوم طب سنتی؟ پزشک طب سنتی که عمومی هستن بغد میرن تو زمینه طب سنتی یا تجربی ها که عطاری د ...

آره گلم پزشک که بعدش طب سنتی خونده رفتم 

نه عطاری با لیسانس هم میشه زد

گلم دکتر معصومه صرافان میرم، نبش خ شهید عراقی، تو خ گیلان هست(سمت پاسداران) 

تا حد قابل قبولی راضی بودم ولی مثلا من آندومتریوز داشتم برام دمنوش ترکیبی رازیانه و چند تا چیز دیگه نوشت خودم رازیانه رو حذف کردم 

ولی حجامت هایی که برای کبد چرب همسرم نوشت خیلی خوب بود حس میکنم