میدونم چی میگی عزیزم ولی وقتی آمار بالا هست یعنی تجهیزات هم تکمیل بوده، من اسم چند تا مرکز که خاطرم هست رو می نویسم الان خودت بین اونها برو از نزدیک ببین و انتخاب کن
رویان که خودم رفتم و از میکروسکوپ و محیط کشت و جنین شناس و همه چی مطمئنم، فقط کسی اونجا ناز آدمو نمی کشه، قدیما به ایمنی و انعقادی اعتقاد نداشتن، الان تو خود مرکز متخصص خون، و متخصص ایمنی آوردن مجزا،
خیلی هم به مکمل دادن اعتقادی ندارن(نمیگم مکمل ها معجزه می کنن یا حتی گاهی اثرشون اثبات نشده)، ولی خیلیا رو دیدم بعد از سالها جواب گرفتن
مرکز ابن سینا، اونجا هم خیلی دوستانی که شهرستان جواب نگرفتن، مامان شدن
کلینیک صارم، از دو تای قبلی گرون تره ولی گویا خلوت تر هست و خوبیش اینه مرکز زایمان هم داره به نظرم خیلی آیتم خوبی هست و آمار + ها بالا بوده، کسایی که شهرستان های کوچیک جواب نگرفتن اینجا مامان شدن
کلینیک امید، اینجا هم خیلی از عزیزان مامان شدن از جمله دوست خودم که الان بارداره
مرکز گاندی که تعداد + ها خیلی عالی هست تا اونجا که میدونم
مرکز آبان و جنین شناسی بیمارستان آبان هم خیلی تعریفش رو شنیدم، آنا جون آبان مامان شد، فکر کنم همون جا هم زایمان کرد
الان بقیه رو خاطرم نیست ولی آمار + بالا نشونه امکانات خوب و جنین شناس خوب هست، نشونه رعایت پروتکل مناسب برای تحریک تخمدان از سمت دکتر هست
واسه همین با خیال راحت تقریبا تمام مراکز تهران رو تایید میکنم از شهرهای دیگه خبر ندارم خیلی، اما اونجاها بیشتر برایiui و اینا خوبن، برای میکرو اطلاعی ندارم
و خصوصا تاکید میکنم مراکز تازه تاسیس برای میکرو اصلا مناسب نیست، چون تا بیاد همه چی شون با هم مچ بشه زمان میبره و ممکنه حتی پانکچر اول برای یک نفر جنین تشکیل نشه و آخرش معلوم نباشه به خاطر تجهیزات بوده یا واقعا کیفیت پایین تخمک و اسپرم و خوب تا بیاد مشخص بشه از لحاظ روحی اون زوج ضربه می بینن