2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست
سلام خوبین دوستان؟ من امروز رفتم رویان.همه ی اونایی که شنبه باهم پانکچر شدن انتقال داشتن .یکیشون که ...

به سلامتی عزیزم. مبارکت باشه ۹ تا جنین گوگولی. تو این دو ماه حسابی به خودت برس که قوی باشی واسه مامان شدن و اون ۹ ماه. ایشالا هرچندتا که دلت میخواد نی نی بشه برات همون سری اول انتقال.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قربونت برم  آره عزیزم درست شنیدم چون دکتر برای مشاورش توضیح میداد و اون خانم یادداشت می ک ...

عزیزم سلام

دختر گل تو سیکل پانکچر هم دیدی دارویی خاص برای ضخامت نمیدن، چرا؟ چون خود تخمدان ها طی فعالیت تخمک سازی استروژن ترشح می کنن و ضخامت خودش بالا میره، گاهی حتی خیلی بالا میره تو افرادی که هایپر شدن

یکی از دلایلی که برای هایپری ها انتقال فریز اغلب انجام میدن جدای از علائم هایپری دیررس، همین ضخامت بالای آندومتر هست در این افراد

پس گلم الکی توجیه نکرده، اینو با خیال راحت بهت میگم

بعد هم دلت رو با درمانت صاف کن، درسته احتمالش کمه ولی برای شما ارزش داره و وقت تلف کردن نیست

گلم اگر با همین iui باردار بشی حسابی برد با شماست، فرقی با حاملگی طبیعی نداره به اون صورت 

یادمه آنا جون بارداری اول که با میکرو بود کلی اون اوایل خون ریزی داشت 

ولی برای بارداری دوم که طبیعی بود هیچی لک ندید و اذیت نشد

این کمترین مزیت بارداری طبیعی هست نسبت به میکرو 

ان شاالله که جواب میگیری با همین iui خاطرت جمع

به منم دکتر قبل پانکچر گفت تخمک زیاد داری هایپر میشی انتقالت 2 ماه عقب می افته بعد پانکچر دیگه هرکی ...

نه گلم تو رویان به ما بروشور دادن خوندم از ترس و استرس چشام چهارتا شده بود! گفتم تخمک و جنین و ولش کن هایپر چرا شدم! دیگه نوشته بود از هر 100 زن یکی هایپر میشه، نمیدونم سرگیجه، تهوع، تار شدن چشم، شکم گنده آخرش هم نوشته بود احتمال نارسایی کلیه

آخه شما باشی چشت چهارتا نمیشه!

چون منم یهو وارد سیکل شدم و بنا به تحقیقاتی که کرده بودم از هرکی پرسیده بودم 40 روزه بود منم فکر کرذم 40 روز طول میکشه که سیکل کوتاه بود ،اون وسط کنکور میدادم دوغ میخوردم شکم اندازه میزذم یه حالی بودم

الان به حال و روزم خنده ام میگیره

عزیزم سلام دختر گل تو سیکل پانکچر هم دیدی دارویی خاص برای ضخامت نمیدن، چرا؟ چون خود تخمدان ها طی فع ...

زینب جان ما میتونیم ورزش بریم برای زایمان طبیعی؟

یا اصلا زایمان طبیعی برامون ریسک نداره؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان کسی از آرزووووو خبر نداره؟نمیدونین آزمایش داد یا نه؟

عزیزم من اینجام😊 صبح آزمایش دادم دو ساعت دیگه زنگ میزنم ببینم آماده شده یا نه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها مادرشوهرم پس فردا از کربلا میاد شدیدم مریض شده بود

من امروز پنجم انتقالمه برم دیدنش؟ازش نگیرم؟بهونه چی بیارم چون شوهرم اگه خودم رگم قبول نمیکنه

بگم دکتر گفت تا یه هفته دیدن کربلایی نریم؟

عزیزم من اینجام😊 صبح آزمایش دادم دو ساعت دیگه زنگ میزنم ببینم آماده شده یا نه

آرزو جان احتمالا دو قلو هم بارداری آخه بی بی هات خیلی خوشرنگ بودن، ان شالله ما هم که منتظریم از این بی بی های خوشرنگ ببینیم

یعنی میشه هی..

سلام صنم جان خوبی ارمغانم خوبه تو چه میکنی؟ من ۲۲ آبان با طاهری پناه وقت دارم فعلا دارم میرم پیش ر ...

منم خوبم خدارو شکر منتظرم یک ماه دیگه بگذره شوهرم دوباره نمونه بده چون سری قبل مورفولوژیش صفر بود دکترشم گفت دو ماه دیگه آزمایشو تکرار کنه.چرا درگیری عزیزم؟پس بتات بالا نرفت

آرزو جان احتمالا دو قلو هم بارداری آخه بی بی هات خیلی خوشرنگ بودن، ان شالله ما هم که منتظریم از این ...

توکل به خدا دوستم فعلا که با استرس منتظرم وقتی جواب رو بگیرم مثبت باشه تک تک تون رو دعا میکنم از ته دلم به خدا من هنوز باورم نمیشه اونا مال منه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها مادرشوهرم پس فردا از کربلا میاد شدیدم مریض شده بود من امروز پنجم انتقالمه برم دیدنش؟ازش نگیر ...

الان شما خيلي بايد رعايت كنيد ،شوهرتونم بايد بدونه كه شما الان حساس هستين،ولي اگه خواستين برين ماسك بزنيد يگين كه خودتون مريض شدين ،كه دست و روبوسي نكنيد با هيچكس

عزيزم من دفعه اولم مثبت شدم ولي قلب تشكيل نشد و يك سقط اجباري موند رو دستم  هيچوقت يادم نميره ...

تارا جانم ما ivf ها خیلی مظلوم واقع میشیم.حتی نمیتونیم با خانواده هامون درد و دل کنیم حتی نمیتونیم با مادرمون حرف بزنیم در این مورد همش یاید همه چیزو بریزیم توی خودمون و شوهرمون.دلم برای شوهرامونم میسوزه.به حق دل شکسته ی همه ی کسایی که توی این جمع هستند و به حق دل شکسته ی همه ی زنهایی که منتظر فرزند هستند دعا می کنم که زودتر نتیجه بگیری.دعا می کنم که زودتر همه ی منتظرها نتیجه بگیرند.

عزیزم سری بعد که مطمئنم مثبت میشی سعی کن تا سه ما اول به کسی چیزی نگی.

نه گلم تو رویان به ما بروشور دادن خوندم از ترس و استرس چشام چهارتا شده بود! گفتم تخمک و جنین و ولش ک ...

الهی چه استرسی کشیدی

حالا ابن سینا اینقد راحت برخورد کردن من که رفتم بخش یک ساعت بعد مرخص شدم به همسرم گفتم من خوبم دیگه تو برو سرکار منم خودم میرم خونه گفت نه بیهوشی گرفتی همینجا بمون برم ماشین بیارم. چشمتون روز بد نبینه تا رفت ماشین بیاره من فنت کردم یهو فشارم افتاد حالم بد شد نگهبان دید رفت پرستاری با ویلچر اومدن بردنم دوباره بخش 3 ساعت بستری شدم سرم زدم تا یکم فشارم اومد بالا رفتیم خونه

تبریک میگم عزیزم 9 تا جنین خوب داری، منم آزمایش خون دادم گفتن باید وایستی پریود سوم بیای، از یه طرف ...

نه من تو سونو فقط ۶ تا فولی داشتم.بعد از تخمک کشی گفتن بهم هایپر جزیی شدی.تو یه برگه رژیم بهم دادن همون روز.گوشت قرمز و مرغ.آب میوه طبیعی دوغ کم نمک شیر سویا سفیده تخم مرغ( وای گفتم سفیده تخم مرغ از بس این روزا سفیده خوردم دیگه با شنیدن اسمش هم حالم بد میشه.از شروع سیکلم دارم میخورم)دارم رعایت میکنم.الانم آزمایش خونم همه چیز نرمال و low بود فقط یه مورد ۵ دهم بالاتر از رنج نرمالش بود.اول صبحی که داشتم میرفتم رویان گفتم خدایا هر چی مصلحتت باشه.حتما خیریتی بوده که انتقال نداشته باشم.بازم خدا رو شکر که نه تا جنین داشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.