2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست
انشالله این سری مادرشی وراحت شیم ازاین همه دردسر واسترس اینقدرفکرم بهم ریختس که اندازه نداره خدا کم ...

به امید خدا

هممون همین مدلی هستیم یعنی هر مرحلش با کلی استرس میگذره😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخلاق و مهربون بودن.با ترس و لرز رفتم اتاق عمل. امیدوار بودم حداقل اون دوتا فولیکول سایز ده هم بزرگ شده  باشن  و هشت یا نه تا تخمک داشته باشم. وقتی بهوش اومدم بعد از مدتی یه برگه آورده بودن که امضا کنم و رژیم غذایی رو توش نوشته بودن.دیدم بالای برگه نوشته ۱۶ تخمک.باورم نمیشد همینجور اشکام داشت پایین میریخت.به پرستار گفتم توروخدا این نوشته چند تا ۶ یا ۱۶؟ گفت ۱۶ نوشته.هنوزم باورم نمیشه.همش ۶ تا فولیکول داشتم.برامون نوشتن که تا دوشنبه شیاف و دارو استفاده کنیم دوشنبه بیایم یه آزمایش اورژانسی بدیم اگه همه چی خوب بود بریم برا انتقال😍😍. شوهرم رفته بود از توضیحات وضعیت رو پرسیده بود انگار کلی اسپرم خوب پیدا کرده بودن تو نمونه و دیگه نیازی به عمل تسه نبود خدا رو شکر.در مورد وضعیت تخمکام هم پرسیده بود انگار از ۱۶ تا تخمک دوتاش مرده بودن که میمونه ۱۴ تخمک از این ۱۴ تا سه تاش نابالغ بودن که گفتن گذاشتن تو دستگاه تا بالغ بشن و بعدش لقاح بدن.یازده تا هم تخمک خوب داشتم که لقاح دادن😍😍 .باورم نمیشه هنوز.دعا کنین رشدشون ادامه دار باشه و متوقف نشه.نمیدونین چقد خوشحالم.خدایا شکرت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها برای میگرن شدید چیکار کنم ۹ هفته باردارم😥😥😥😥

عزیزم یادمه آنا جون با کمپرس سرد بهتر میشد

یکی دیگه از دوستان با کمپرس گرم

یکی دیگه با بستن سر و کم کردن چراغ های خونه

امتحان کن ببین چی میشه

بعد کلا چون دوره طولانی داره دردش استامینوفن فایده نداره، بهتره نخوری

ان شاالله زودتر حالت خوب میشه 

سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

سلام عزیزم

به به چقدر عالی، انشاالله با جواب مثبت آزمایشت خوشحالیت تکمیل بشه دیگه❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان امروز روز نهم انتقالمه خیلی حالتای پریود و ترشح سفید دارم روز اول و دوم انتقال لکه بینی ...

سلام عزیزم مبارکه انتقال دادی

بله گلم اصلا به علائم ربطی نداره، ان شاء الله به حق این روز بزرگ مامان شدی

سلام عزیزم انشاءالله مامان شدی من هم روز یازدهم هستم اما حتی ترشح هم ندارم دلم خوش باشه همیشه قبل پر ...

عزیزم ان شاالله مامان شدی ولی یادمه امروز میخواستی بی بی بزنی، الان دیدم نوشتی روز 11 خیلی زوده باز هم صبر کن تا آزمایش ان شاء الله 

سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

سلااام

خداروشکر عزیزم

ان شاء الله همه شون جنین میشن براتون 👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انشاءالله فردا میرم آزمایش تا خیالم راحت بشه با حرف هات روحیه گرفتم ممنون دوستم خدا نی نی تو حفظ کنه

منتظر خبرای خوبتم 👼👼👼

توروخدا سوال منویکی جواب بده من دوبارانتقال دادم جنین هام aوbبودولی منفی شد الان یه بسته bوcدارم ماه ...

عزیزم خوب اگه به درد نمیخورد که اصلا فریز نمیکردن.توکل به خدا.انتقال بده.خدا بخاد میشه ؛مثل خیلی های دیگه که با جنین های بی و سی مامان شدن 😍

ممنون زینبی جان.دو روزه زودتر میزنم امپول هامو.. دو سه روزه حالت تهوعم شدید شده .بدنم خسته س و بی حا ...

خوب کاری کردی، من بیشتر نگران خودتم و گرنه اون جوجه بلده خودش رو تامین کنه

فقط اگر آب و مایعات نمی تونی بخوری سرم بزن