2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
روز تقریبا ۱۳ ۱۴ پری خواستم انتقال بدم دکتر گفت زیاده .افتاد این ماه انتقالم 

روزای قبلش سونو نشده بودی که متوجه بشه ضخامت رحمت داره میره بالا؟ البته خیرش در این باشه عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آها اوکی هست گلم، میتونی واژینال نذاری و مقعدی استفاده کنی به نظرم تمیز تر هم هست 

مقعدی اصلااا نمیتونم 

اونوقت باید بدو بدو برم دستشویی 

کلا ب شیافت مقعدی وحشتناک حساسیت دارم 

ببخشید من از دیشب گلو داره میخاره😣😭چ بکنم ب نظرتون 

بزور جلو خودم گرفتم ک سرفه نکنم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 3روزبعد تکرار کردم 5140بود... انشاءالله هر چنتا ک ب صلاحت هست باشه عزیزم.. من.جنینم 5روزه بود ر ...

مرسی گلم..پس منم هفته ی بعد برم سونو 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم یک شب مشکلی نداره هر دو رو دیرتر بزنی  ولی یکی به این بنده خدا حالی کنه هر روز مهمونی نگ ...

ممنون زینبی جان.دو روزه زودتر میزنم امپول هامو.. دو سه روزه حالت تهوعم شدید شده .بدنم خسته س و بی حال.خواب و خوراکم بهم خورده.اصلا جون نداره بدنم.یک کیلو هم کم کردم هیچی نشده.همسرم بهش گفت که دیگه تموم کن این مراسمهاتو، وقتی خودت نمیتونی اصلا پاشی سرپا این چه بساطیه! 

به خدا وقت نشده که یه سر برم دکتر سنتی تا این حالت تهوعه بدتر نشده...

واقعا تاالان فقط خدا خودش برام نگه داشته این نی نی رو..واسم دعا کن لطفا تااخرش خوب پیش بره 💙💙💙💙

سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

مبارک باشه عزیزم..زیر سایه پدرومادرش بزرگ شه و باعث افتخارتون باشه...از طرف من دستای کوچولوی پسرتو ببوس 💙💙💙💙

سلام به همه بچه ها سرویس کالسکه تهران کجا داره قیمتش مناسب باشه؟ چرا انقدر خارجیا گرونن ۵.۶.۷ تومان ...

عزیزم خیابون بهار همه جوره داره..از یه تومن تا ده تومن..یه بار رد میشدم پرسیدم 😁 حالا باردارم نبودم

اخه تو بارداری ناموفق سابقم دیده بودم 😞من امروز اصلا نمیدونم سرما خوردم یا چی هس دمای بدنم خیلی بال ...

منم فکر میکردم سرما خوردم نگو نی نی داشته جاشو سفت میکرده 😍 دقیقا مثل خودت بودم..راستی منم ترشح نداشتم قبل ازمایش .تازه یکی دو روزه ببخشید ترشح سفید دارم...ان شاء الله که مثبتی..

توروخدا سوال منویکی جواب بده من دوبارانتقال دادم جنین هام aوbبودولی منفی شد الان یه بسته bوcدارم ماه دیگه انتقال دارم کسی بوده با این سرایط باردارشه اصلا bوcبدرد میخوره

یه بارقبلا این سوال روپرسیدم ولی کسی نگفت که بااین جنین میشه باردارشد یانه ؟؟یعنی همه که اینجا باردارشدن جنین هاشونaبوده؟؟خدایا گیج شدم دکتراجواب درست نمیدن اگه اکیفیتش بدرد نمیخوره خوب چراانتقال میدن

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه والا دکترم میگفت بخاطر کیفیت جنینات بوده، جنینام سریه قبل گرید ab ب ...

پیش دکترفریمانی میرین؟؟کارش خوبه؟؟

پیش دکترفریمانی میرین؟؟کارش خوبه؟؟

نه عزیزم، دکتر پیله وری

فعلا که راضی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم، دکتر پیله وری فعلا که راضی ام

چرانمیری پیش فریمانی میگن کارش عالیه ...

منم همدانی هستم ولی چون نمیخوام اشنا کسی ببینتم میرم تهران

منم فکر میکردم سرما خوردم نگو نی نی داشته جاشو سفت میکرده 😍 دقیقا مثل خودت بودم..راستی منم ترشح ندا ...

انشاءالله فردا میرم آزمایش تا خیالم راحت بشه با حرف هات روحیه گرفتم ممنون دوستم خدا نی نی تو حفظ کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
چرانمیری پیش فریمانی میگن کارش عالیه ... منم همدانی هستم ولی چون نمیخوام اشنا کسی ببینتم میرم تهران

من دکتری که خیلی سرش شلوغ باشه رو ترجیح میدم نرم، اتفاقا یکی اومده بود مطب پیله وری، میگفت چقدر وقتم تلف شد پیش فریمانی گفت آخرشم نتیجه نگرفتم حالا اومده بود پیش این

در کل من نظرم اینه فقط خدا باید بخواد دکتر نمیتونه واسه آدم معجزه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40