2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046745 بازدید | 684544 پست
عزیزم سلام مبارک باشه  چه خبره این همه نگرانی گلم  عزیزم هر غذایی دوست داری بخور فقط نذا ...

ممنون عزیزدلممم 

اتفافا پیاده شدم برای سرویس بهداشتی 😁

فقط یه سوال دیگه هم دارم 

شیافت واژینال بهم داده دکتر 

گفته روزی ۳ بار استفاده کنم 

بعد از اینکه شیافت میزنم بعد یکساعت بلند میشم ببخشید ببخشید میریزه ...مشکلی نیست ؟طبیعیه ؟

اخه دکتر گفت اگه شیفت نمیتونی تحمل کنی امپول پروژسترون بزن حتمااا

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بیهوش نمی کنن جنین و انتقال میدن؟

نه عزیزم درد نداره که بیهوش کنن مثل معاینس عزیزم راحت🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

خاکستری# 💖💖💖💖💖💖

دلسای گل رو ببوس حسابی... چه اسم نازی😍😍.... ..سردرد هم عیبی نداره استارت عشق به دلسا گلیه😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فداتم مرسی  یه سوال دیگه هم دارم  شیافت واژینال بهم داده دکتر  گفته روزی ۳ بار است ...

خواهش ميكنم اره عزيزم واژينال همينطوريه 

تو ٢٠دقيقه اثر ميكنه شياف بعد هر چي مياد بيرون طبيعيه 

فقط لباس زيرتو تند تند عوض كن يا پد بزار من خودم واژينال ميزاشتم كمي عفونت گرفتم بعد ديگه ركتال گذاشتم كه خيلي خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرررسي عزيز دلم واسه منم دعا كن دوشنبه غربالگيري دارم همه چي نرمال باشه ❤️❤️ سونوگرافي چقدر طول كشي ...

خواهش میکنم گلم😘ان شاءالله با خبرای خوش بیایی ماروهم خوشحال بکنی

روز سونوگرافی بس ک استرس داشتم اصلا نفهمیدم چقد طول کشید ولی فک کنم یه ۷/۸دقیقه ایی طول کشید

شنبه ۲۰مهر سونو شدم...توو سونو زده بود۱۲هفته و ۲روز

بچه ها من دیروز انتقال جنین داشتم اولا که مثانم کامل پر نبود دکتر گفت تو سونو هیچی نمیبینم  ث ...

عزيزم من موقع انتقال مثانم خالي خالي بود 

توكل به خدا كن همه چي دست خداست ❤️❤️❤️

انشاالله مامان شدي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهش میکنم گلم😘ان شاءالله با خبرای خوش بیایی ماروهم خوشحال بکنی روز سونوگرافی بس ک استرس داشتم اص ...

قربونت بشم خدا ني ني تو حفظ كن 

انشاالله 

جنسيت رو هم گفتن ؟

خواهش میکنم گلم😘ان شاءالله با خبرای خوش بیایی ماروهم خوشحال بکنی روز سونوگرافی بس ک استرس داشتم اص ...

يه سوال ديگه ببخشيد چندم انتقال دادي؟ 

قربونت بشم خدا ني ني تو حفظ كن  انشاالله  جنسيت رو هم گفتن ؟

خدانکنه عزیزمی

گلم من یه بار سال۹۲ ای وی اف کردم ک همون بار اول مثبت شدم و الان یه دختر۵ساله دارم خداروشکر ایندفعه هم تعیین جنسیت کردم ک خداروشکر توو سونو گفت ک پسره

خیلی داغونم؟

چرا داغون باشی، الان باید خوشحال باشی جنینات تو دلتنو مامان شدی😍😍😍

منم دارم لحظه شماری میکنم واسه آبان که انتقالمه البته آخراش، با اینکه دوبار قبلا انتقال دادما ولی بازم ذوق دارم

ببین عزیزم همه چیز دست خداست، یه خانومی واسم تعریف کرد گفت دوستش انتقال داشته بنده خدا بعداز انتقال از روی تخت میفته پایین یعنی میگفت همه واسش ناراحت شدیم گفتیم جنینش از بین رفت گفت ماشاالله دوقلو باردار شد، امیدوارم خواست خدا یه دوقلوی ناز و سالم باشه برات❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
1-2 دوستای گلم من 10 صفحه اول تاپیک رو برای دسته بندی اطلاعات در نظر گرفتم، که اینجا فهرست مطالب این ...

سلام آنای عزیز من سردردای شدید میگرنی دارم یادمه گفتین دوستتون بخاطر استامینوفن بچش بیش فعال بود میخواستم بدونم چند تا استامینوفن خورده بود‌?