2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
چرا داغون باشی، الان باید خوشحال باشی جنینات تو دلتنو مامان شدی😍😍😍 منم دارم لحظه شماری میکنم واس ...

چه جالب

چندسال پیش باماهم یه خانمی انتقال داشت از روتخت افتاد.  بعد اون مثبت شد مامنفی،بدجورهم ازتخت افتادتاحدی که یه پرستار ر  اخراج کردن بخاطر افتادن اون.

پس رمز مثبت شدن کشف شد  

بعد انتقال ،خودمون ر از رو تخت پرت کنیم پایین.هرچی محکم تر تعدادقل بیشتر  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@خاکستری    

جان

آن شاالله به سلامتی فارغ شدی.دخترکوچولوت نامدارباشه .تنش سالم و باعث سرافرازی تون باشه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب چندسال پیش باماهم یه خانمی انتقال داشت از روتخت افتاد.   بعد اون مثبت شد مامنفی،بدجور ...

آره واقعا😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من امروز ظهر مرخص شدم خداروشکر حال خودم و نی نی هم خوبه.البته من درد دارم ولی فدای سر نی ...

خدا رشکررررررر

الحمدلله به سلامتی اومدین خونه

جوجه ر از طرف ماببوس

البته اگه تا حالا ثبت نام نکردی اول ثبت نام کن براشون بعد یوسر پسورد کدملی بزن  تو این لینک ...

واااا چرا نمی تونم ثبت نام کنم اوففف

راستی آمپولا درد داره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گلم تهران تمام این مراکز خوب هستن و امکاناتشون عالیه  فقط هزینه ها فرق داره و به دنبالش شلوغی ...

مرسی از راهنمائیت😍😍فقط شما خودت میگی کدوم مرکز و دکتر بهتره. خیلی سختمه بخوام بیام اونجا برای تحقیق.آخه همه ی مرخصیمو استفاده کردم

من ۱۳روز تاخیر پریود داشتم اصلا نمیدونستم باردارم تا ازمایش دادم مشخص شد هیچ علائمی هم نداشتم. برع ...

اخه میدونی عزیزم من وقتی iui کرده بودم کلی علایم داشتم یهو همه علایم رفت و منفی شدم ایندفعه هم اینطوری شدم کلی ترسیدم خدا فقط رحم کنه بهم فقط همین سه جنین رو داشتم 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........