2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
بچه ها من امروز بی نهایت حالم خرابه اونقدر ضربان قلبم بالاست که هر لحظه میگم الان هاست از دهنم بزنه ...

من ۱۳روز تاخیر پریود داشتم اصلا نمیدونستم باردارم

تا ازمایش دادم مشخص شد

هیچ علائمی هم نداشتم. برعکس خواهرام و مامانم که به محض تشکیل جنین یا گذشتن پریودشون علائمشون بشدت ظاهر شده بود

چرا خودتو عذاب میدی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام به همه ، کسی هست که مشکل لوله فالوپ داشته باشه و باردار شده باشه طبیعی ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا دکتر منم ب امپول اعتقاد داره  ولی گفت چون مریض ها مدام ناله میکنن از دردش شیاف دادم ۳ ...

بازم خوبه قبول کرده دکتر من نه

انشاالله که مثبت بشی

اگه خدا بخواد منم آبان انتقال دارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واییی خدا چقدر استرس و انتظار داره این راه ایشالا زودی دله هممون شاد بشه 💗💗

خیلیییی

عزیزم اصلا به خودت استرس نده ۱شنبه اگه همسرت فرصت کنه بیاد زیر ۲ساعت آزمایش و جواب و برگه کلینیک مردان دستت هست بعد برو کلینیک زنان بگو من امروز روز سوم سیکلم هست و واسه اینکه این ماه رو از دست ندم می خوام پیش یکی از دکترای امروزتون برم که دکتر ذنوبی باهاش کار میکنه چون اینا اکثرا با یه دکتری کار میکنن که سفر میرن جایگزینشون باشه مثلا روزی که من پانکچر داشتم ذنوبی سفر بود به پزشک دیگه پانکچر‌کرد جاش. یا می تونی با مامایی که با ذنوبی ویزیت میکنه صحبت کنی. اگه هم هیچکدومشون نبودن با یه دکتر دیگه ویزیت میشی داروها رو واست شروع میکنه فرداش برو پیش ذنوبی بگو دیروز روز سومم بود شما نبودید من واسه اینکه این ماه رو از دست ندم با فلان دکتر ویزیت شدم. کاملا هم طبیعی و منطقی هست بعدشم مطب خصوصی که نیست ناراحت شه مرکز ناباروری هست تا همین چندوقت پیش ابن سینا دکتر ثابت کسی نداشت هر دفعه با یکی ویزیت میشدن تازگی دکتر ثابت میدن

بازم خوبه قبول کرده دکتر من نه انشاالله که مثبت بشی اگه خدا بخواد منم آبان انتقال دارم

عزیزدلم ممنون دعام کن زیاد 

تو هم ایشالله مثبت بشی خیلی زود ❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خیلیییی عزیزم اصلا به خودت استرس نده ۱شنبه اگه همسرت فرصت کنه بیاد زیر ۲ساعت آزمایش و جواب و برگه ک ...

سلام عزیزممم گفتن ظهر آز همسرت حاضره 

توم با دکتر ذنوبی پانکچر شدی؟ اره حتما یکشنبه میرم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلیییی عزیزم اصلا به خودت استرس نده ۱شنبه اگه همسرت فرصت کنه بیاد زیر ۲ساعت آزمایش و جواب و برگه ک ...

همه آزمایشارو داده فقط جوتبشو بگیریم ساعت ۱۰ میریم اونجا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من امروز بی نهایت حالم خرابه اونقدر ضربان قلبم بالاست که هر لحظه میگم الان هاست از دهنم بزنه ...

عزیزم پیاده روی کن بیرون ، نفس عمیق بکش، اگر اهل دعا و قرانی بخون یا با فیلم سرت گرم کن، یا با یکی صحبت راجع به بچه نباشه از چیزهای دیگه صحبت کن تا وقتی به انتقال فکر کنی قلبت آروم نمیشه، به مقدار از فکرش بیا بیرون

سلام عزیزممم گفتن ظهر آز همسرت حاضره  توم با دکتر ذنوبی پانکچر شدی؟ اره حتما یکشنبه میرم

نه من دکتر محمد اکبری بودم ولی اون روز مریضهای ذنوبی رو یکی دیگه پانکچر کرد سفر رفته بود

همه آزمایشارو داده فقط جوتبشو بگیریم ساعت ۱۰ میریم اونجا

جوابش همین الان اومده برو تو سایت ابن سینا ببین. 

یوسر پسورد کدملی شون هست

جواب آز اسپرم فقط اینترنتی میدن آز خون هم همونجا می تونی ببینی 

عزیزدلم ممنون دعام کن زیاد  تو هم ایشالله مثبت بشی خیلی زود ❤

قربونت، توکل به خدا😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...