2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
توکل به خدا، ان شاء الله مامان شدنت نزدیکه

ان شاالله ممنونم عزیزم شما هم ان شاالله صحیح و سالم بچتو بغل بگیری

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اینکه دکتراتون تاکید دارن برای شروع ivf و شروع آمپول ها روز دو یا سه پری برین مرکز(مطب)، آیا ...

عزیزم تا سونو نشی و بررسی نکنه وضعیت رحم و تخمدونات رو که نمیتونه دارو بنویسه بران‌روز دوم یا سوم پریودی که رفتی سونوواژینال میشی بعد بر اساس وضعیت رحم و تخمدونات اگه مشکلی نباشه برات سیکل لانگ یا شرت رو انتخاب میکنن و بر اساس اون بهت دارو میدن و بهت میگن جلسه بعدی واسه چه روزی نوبت بگیری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بیمارشون بودم ولی زایمانم باهاشون نبود واقعا راست میگی؟اخه میدونی تمام جراحیاشو خودش انجام نمیده یه ...

بله دکترای معروف همشون یک دستیار دارن که تو اتاق عمل کارهای مثلا دم دستی رو انجام میده

خودم پارسال با اصفجاه عمل داشتم دو برابر قیمت معمول ازم گرفت ولی همسرم میگفت درست 15 دقیقه بعد از من یک بیمار دیگه هم اسمش رفت روی برد که جراح: اصفجاه!

باز میکنند و بنطرشون بیاد کار ساده ایه میسپرند به دستیاراشون البته خداروشکر از نتیجه راضیم

در مورد اون خانم بله صحت داره ولی اینکه کی مقصره خب هنوز مشخص نیست

https://www.instagram.com/p/B3puIiDg8-r/?igshid=x1v13u420utw

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

امروز یه تاپیکی دیدم یه خانمی همش میگفت دخترم زشته پوستش سفید نیست چشماش ریزه.هر چی هم بقیه میگفتن دخترت زشت نیست باز میگفت چرا زشته اصلا مثل خودم نیست. یه لحظه دلم برا خودم و برا همه کسایی که به هر دری میزنن که یه بچه داشته باشن سوخت.خدایا شکرت واسه مصلحتت.به یکی بچه میدی این طوری میگه درباره بچش .ما هم که این طور در به در بچه ی سالمیم ببینیم خدا بهمون میده یا نه.بعضی وقتا به عدالتش شک میکنم 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
امروز یه تاپیکی دیدم یه خانمی همش میگفت دخترم زشته پوستش سفید نیست چشماش ریزه.هر چی هم بقیه میگفتن د ...

عزیزم ماها هم بزودی زود مامان میشیم به امید خدا 

در مورد اون خانم هم مطمئن باش شاید بگه زشته بچه ولی همین بچه زشت رو با دنیا عوض نمیکنه اونم عاشق بچه اش هستش 

چی بگم خدا دامن همه منتظرا رو بحق این روزهای عزیز سبز کنه 

اره حتما حتما میگم .. من ترسی که دارم خود به خود پاهام قفل میشه ! ممنونم جانم برام دعا کن

منم مثل شما هستم اصلا نترس انشاالله زود زود مامان دوقلوها بشي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزدلم😘 از خدا میخوام ک همیشه دلت شاد باشه🤲🏻 خیلی استرس داشتم 

پناه جون آزمايش خونت كي آماده شد ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره عزیزم بنظر من امروز لک بینی داری مخصوصا که خودتونم میگید مثل همیشه قرمز نیست، اگه درمورد خودم بو ...

ایشالا پس حتما یکشنبه میرم ابن سینا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام صبحتون بخیر امروز من فک کنم پری شدم مثل همیشه خون روشن و زیاد ولی دیروز بسیار کم و قهوه ای بود پس امروز روز اول پری حساب میشه و یکشنبه میشه ۳ پری فقط دکترم نیست زشت نیست برم یه دکتر دیگه دارو بده ؟ ولی بعدش دوست دارم با دکتر خودم ادامه بدم فقط ایشون دارو بنویسه یرام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم مثل شما هستم اصلا نترس انشاالله زود زود مامان دوقلوها بشي 🤲🏻🤲🏻

ان شاالله عزیزممممم ممنونمممم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
@خاکستری   عزیزم بهت تبریک میگم قدم نو رسیده رو خدا براتون حفظش کنه❤️🌹😍😘🌸

ممنونم الهامی‌جون ان شاالله خودت و همه ی مامانا به سلامتی فندقاتونو بغل بگیرین.و قسمت تک‌تک منتظرا شه.الهی آمین❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم