2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
والا آخه لک نمی دونم چجوری میشه گفت ولی خیلی کم بود 

اگه خونریزی کامل و‌ روان و قرمز نباشه روز اول حساب نمیشه، معمولا اگه لخته قهوه ای و تیره باشه و پیوسته نباشه لکه بینی هست و جز پریود حساب نمیشه، برای همین‌نگران نباش همون یکشنبه یا دوشنبه میتونی بری

اگه خونریزی کامل و‌ روان و قرمز نباشه روز اول حساب نمیشه، معمولا اگه لخته قهوه ای و تیره باشه و پیوس ...

وای مرسی عزیزم نه روان و قرمز مثل همیشه نیست اصلااا خیلی کم خیلی ببخشید اندازه سکه یکم بیشتر روی پد بود و قهو های تیره 

همیشه خیلی خیلی شرمنده زیاد و قرمز یعنی امروز روز اولم حساب نمیشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زانو درد نداری با این دارو خوب شدی ؟؟ منکه واقعا در عذابم ایندفعه برم دکتر باید بگم بهشون

چرا بازم پام گزگز میکنه مخصوصا شبا...ولی همون موقع یه ساشه میخورم نیم ساعت بعد اثر میکنه...همیشه یه ساشه باهامه تا شروع میشه میخورم😊😋

نه گلم پریودت هنوز شروع نشده، نگران نباش

وایبی جدی میگی خدا کنه ببین هر دفعه میرم دستشویی چون بدم میاد پدمو عوض می کنم ولی در حد یه دایره کوچیکه قهوهایه لکه پس؟

وایبی جدی میگی خدا کنه ببین هر دفعه میرم دستشویی چون بدم میاد پدمو عوض می کنم ولی در حد یه دایره کوچ ...

بله لکه، حتی ممکنه چند روز هم‌طول بکشه چون‌گفتی هنوز موعدت هم‌نشده، ممکنه تا همون‌موقعها لک باشه بعد پریود شروع شه

گلم این راهی که در پیش داری باید ابتدا با خودت کنار بیای و واژینیسمت کنترل کنی ، چون دیگه کار از این ...

عزیزم متاسفانه کمی همسرم بد قلقه واسه این چیزا ... درست میگی اول باید با خودم کنار بیام کمی خودمو قوی کنم ! شاید یک ماه باشگاه برم برای اعصابم خوبه فقط ترس های بزرگی دارم که مطمئنم هیچ وقت اتفاق نمیفتن اما ترسشون تمام ارامش منو گرفتن

توکل با خدا ... دارم با مشکل واژینیسمم کنار میام کم کم ... ممنون عزیز دلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزيزم حتما بگو واژينيسموس داري  من حتي انتقالم هم با بيهوشي بود  خواهش ميكنم 🌹

اره حتما حتما میگم .. من ترسی که دارم خود به خود پاهام قفل میشه ! ممنونم جانم برام دعا کن

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نه چه اشکالی داره ؟ معمولا همه تجویزا شبیه همه ، نهایتا بعدا پیش دکتر خودت هم برو

ایشالا زودی مامان بشی عزیزممم مرسی از راهنماییت 

خدا کنه فردام لک باشه بعد شنبه پری بیاد😂😂😂

شما بيمار ايشون هستين؟ بله ايشون تو انتقال جنين استادند   يكي از بيماراشون به اسم سارا سه روز ...

بیمارشون بودم ولی زایمانم باهاشون نبود واقعا راست میگی؟اخه میدونی تمام جراحیاشو خودش انجام نمیده یه خانوم دکتری هست اون بعضی زایمانا رو انجام میده که من اصلا قبولش ندارم بنظرم دکترای خیلی بهتر از ایشون برای سزارین هستن..من برعکس بیشتر مریضاش تعصب بیجا بهشون ندارم ولی تو انتقال جنین عالین

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم اصلا امکان نداره، حتما تو یکی از مراحل یا شاید زمان هیسترو اندازه گرفتن، اصلا قانونه

نمیدونم .هیچ وقت نشنیدم در موردش صحبتی بکنند.هیسترو هم سری آخر شدم اون دو دفعه قبل پس چی؟ نمیدونم والا من کلا گیج شدم