2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
خوب خدا رو شکر خدا از دهنت بشنوه ایشالا به حق همین اربعین خود امام حسین ضمانت کنه جواب بگیریم  ...

گلم برای کم شدن درد آمپول این روش رو امتحان کن عالیه

حدود 5 دقیقه کمپرس سرد در محل تزریق بذار و بعدش هم تا حدود یک ربع کمپرس بمونه

روز بعد که 24 ساعت گذشته حوله گرم یا کمپرس گرم بذار

واقعا عالیه نمیذاره گلوله و قلمبه بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاتر و بخونین لطفا ببینی به این مدل من میگن لک بینی ؟

اره عزیزم بنظر من امروز لک بینی داری مخصوصا که خودتونم میگید مثل همیشه قرمز نیست، اگه درمورد خودم بود من امروزو لک بینی درنظر میگرفتم، احتمالا بخاطر استرستون دچار لک بینی شدید

عزیزم حتما اول مشکل واژینسموس رو بر طرف کن خیلی کمک میکنه بهت  عکس رنگی هم برای اینکه ببینن لو ...

ممنونم جانم دارم تلاش میکنم بخدا ... واژینیسمم داره برطرف میشه اما ترس ها منو رها نمیکنن ... چقد خوبه که شماها اینجا هستین و کمکم میکنین . خدا خیرتون بده واقعا ممنونم 

خیلی خوشحال شدم جوابمو دادین . من عکس رنگی رو میرم یجا دیگه با بیهوشی انجام میدم . هفته ی دیگه احتمالا میرم پیش دکترم . ببینم اون چی میگه بهم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم حتما اول مشکل واژینسموس رو بر طرف کن خیلی کمک میکنه بهت  عکس رنگی هم برای اینکه ببینن لو ...

سلام برای منی که ذخیرم نرماله هم احتمال هايپر شدن هست؟؟؟  من برای پیشگیری از هايپر شدن چکار کنم بنظرتون؟

سلام برای منی که ذخیرم نرماله هم احتمال هايپر شدن هست؟؟؟  من برای پیشگیری از هايپر شدن چکار کنم ...

ممکنه احتمالش باشه.

اینجا خوندم که برای جلوگیری از هایپر شدن باید غذاهای پر پروتئن (گوشت و ماهی و مرغ)خورد.

آب زیاد

و هر روز سفیده تخم مرغ(من الان روزی دوتا میخورم)

من آمپول هامو شروع کردم.

بچه ها من روز ده انتقال جنین بلاس اما همچنان لک لانه گزینی ندیدم 😭😭😭😭😭چون من قبلا یه بار باردار ...

عزیزم چرا بهونه واسه استرس پیدا میکنی گلم

5 تا انگشت یک دستت رو نگاه کن شبیه هم نیستن

حاملگی ها هم شبیه هم نیستن

ممکنه احتمالش باشه. اینجا خوندم که برای جلوگیری از هایپر شدن باید غذاهای پر پروتئن (گوشت و ماهی و م ...

عزیزم منم توو سیکل آی وی افم،آمپولام فردا تموم میشه.یکشنبه هم به امید خدا پانکچر دارم.شما از کی شروع کردی؟کجا قراره انجام بدی؟؟؟و بار چندمته؟

سلام برای منی که ذخیرم نرماله هم احتمال هايپر شدن هست؟؟؟  من برای پیشگیری از هايپر شدن چکار کنم ...

سلام عزیزم احتمالش خیلی خیلی کمه

ولی برای احتیاط از روزی که آمپول های تحریک تخمدان مثل گونال و... شروع میشه، روزی سه تا سفیده تخم مرغ بخوری

و غذاهای پر پروتیین و نون و برنج کمتر

شیرینی جات هم کلا در حد صفر برسون