2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اخههه این دکتر ذنوبی ۲ شنبه و ۴شنبه ابن سینا هست میشه ۵ پری فلا پد گذتشتم هنوز پری نیومده لک دیدم&nb ...

فکر کنم اونجا هم مثل رویانه اگه خود اون دکترت نباشه میفرستنت با یه دکتر دیگه ویزیت بشی اون روز

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دکتر من وقتی واسه پانکچر بیهوش بودم عمق رحم رو اندازه گرفت تو خلاصه عمل نوشت. یعنی دوباره واسه انتقا ...

فقط یبار اندازه میگیرن فکر کنم .من روزی که رفتم برا شروع آمپولای اصلی روز سومم بود دیگه گفتن برو مطب تا عمق رحم رو اندازه بگیرن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من سخت نمیگذره ، خیلی خوشحالم دو روز سرکار نرفتم ، تا شنبه هم که تعطیله، اعصابم راحته. راستش بع ...

خوب خدا رو شکر خدا از دهنت بشنوه ایشالا به حق همین اربعین خود امام حسین ضمانت کنه جواب بگیریم 

و منم  دو هفته  مرخصی  گرفتم کمپرسور آب گرم بزار مالش بده منم  قبل اینک  بیام  خونه  مامانم  درمانگاه میرفتم انقدر بد میزد نمی تونستم بشینم از وقتی اومدم خونه مامانم  و اون  آروم  میزنه  درد  ندارم  و اینک  چون آمپول روغنی  بعد تزریق  همون خوابیده  پاهات  و بالا و پایین  کن و با دستت  روش مالش بده  بزار  جذب  بشه  من ۲تا جنین بلاستوسیت گذاشتم  و ۲تا دیگه دارم 

الانم روزی  ۴تا استرادیول  میخورم  با یه آمپول  پروژسترون  شما چه دارویی مصرف  میکنی  و چند تا جنین  چند روزه  انتقال  دادی ؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
برا من سخت نمیگذره ، خیلی خوشحالم دو روز سرکار نرفتم ، تا شنبه هم که تعطیله، اعصابم راحته. راستش بع ...

آمپولای پروژسترون منو کشت دیگ نميتونم بشینم آبکش شدم جاشونم کبود شده یکم 

ولی فدایی سر بچه هام تحمل میکنم 

عزیزم تازه دکتر داده. همسرم گفت فرتیل میخورم دکتر گفت پروکسید پلاس با بقیه مکمل ها قابل مقایسه نیست. ...

ممنونم عزیزم شما کدوم مرکز و پیش کدوم دکتر میرید آخه تصمیم گرفتم برای پانکچر مجدد بیام تهران

آمپولای پروژسترون منو کشت دیگ نميتونم بشینم آبکش شدم جاشونم کبود شده یکم  ولی فدایی سر بچه هام ...

کمپرس آب گرم  بزار  خوب میشه  عزیزم  شما  هم‌انتقال  دادین ؟

اوه عمق رحمو چجوری اندازه میگیرن ؟     وای خدای من چه چیزایی باید تحمل کنم ... من واژینیس ...

عزیزم اصلا نترس فقط موقع گذاشتن اسپکولم درد داره اونم چند لحظه 

منم از معاینه اینا وحشت داشتم ولی بعد گذاشتن اسپکولم هیچی نفهمیدم 

دوستان من تصمیم گرفتم برای پانکچر مجدد بیام تهران.

شما کدوم مرکز و کدوم دکتر رو پیشنهاد  میکنید که واقعا توی کارشون خبره باشن. و اینکه بخوام بیام تهران مثلا برای پانکچر چند بار باید بیام مرکز و برای انتقال چند بار باید بیام؟ میخوام ببینم میتونم مرخصی بگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید😍

فقط سه روز. نذاشتم جاش باد کرده  آره عزیزم امروز روز چهارم انتقالمه

خدای من 

من‌و شما  و مامان موفق  @مامان_موفق۱  پس با هم  هستیم  😄  چند تا  گذاشتی عزیزم   من ۲ تا  بلاستوسیت   

ایشالا  هر سه  تا مون   مامان  بشیم  ۹  میرم  برای  آز 

۴تا استرادیول میخورم با یدونه آمپول پروژسترون  شما چه طور 

یعنی  میشه  ۳ تاییمون  مامان  بشیم  راحت بشیم