2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
وااای اگر روزی دوتا باشه که خیلی هزینه ش میره بالا،عزیزم بهتون نگفت تا چند ماه باید مصرف کنید ؟

روزی یه دونه اش هم تو دو ماه برای زن و شوهر میشه 2 تومن حدودا !!! خدا آخر عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه با این هزینه ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاني كه قبل انتقال از فرتيل سي ام استقاده كردين تو اون دو هفته بعد انتقال هم دارو رو مصرف كردين ...

عزیزم تا جاییکه میدونم از مکمل ها فقط فولیک باید مصرف شه. اما برای اطمینان مرکزت هم تماس بگیر بپرس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان شیاف رو تا چه زمانی باید استفاده کرد؟ من الان بیشتر از یک ماه هست که روزی یکی میذارم.

۱۲ روز یکبارم ، پرولوتون میزنم.

شیاف باید باشه همچنان؟

هماتومم شکر خدا جدب شده.

@زینبی_بابا    

@مرجان_و_لوبیاش    

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام گلم میشه بپرسم کجا و چقد هزینه میکرو شد من فروردین سال ۹۶ میکرو کردم و اردیبهشت پسرمو باردار ش ...

مرکز ناباروری دولتی یزد یه تومن تخمک کشی یه تومن انتقال و فریز دوتا جنین هشتصد نمونه گیری از بیضه همسرم چون ازو بود و سیصد فریز اسپرم باقی مونده همسرم  هزینه دارو یکم زیاد میشه ک البته اگه بیمه تکمیلی باشی اونم اوکیه

عزیزم چه خبر خوبی، مبارکههههههههه 😍😍😍😍😍💃💃💃💃 شما همونی نبودین که علائم نداشت و همش نگران بو ...

بله عزیزم مرسی ایشالا روزی همه بشه فقط امروز ک روز سچهاردهمه داخل وازته تیر میکشه استرس گرفتم

عزیزم بالاتر گفتم این مال چهار سال پیشه  سال 94 از داروخونه پرشین و خیلی گرون بود اونموقع هم& ...

مچکرم عزیزم، متوجه شدم لایک کردم شما فکر کردی بازم ریپلای کردم😊

قربونت❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم خیلی ب حرف دیگران بسنده نکنیداز همه مهمتر. دکتر شماست ک تشخیص میده براساس َشرایط بدنی چ ...

خدا کنه به من نده🤲🤗

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
واقعا هم. خخخ  تشریف میاره یه جور داستانه تشریف هم نمیاره یه جور دیگه. به سلامتی عزیزم

لی لا جان شما مشکلت بسته بودن هر دو لولست؟ آخه من مشکلم همینه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم هيچي نيست الكي استرس نگير  شما غربالگيري رفتي ؟

سلام خوبین اره دیروز رفتم شکر خدا خوب سالم بود فقط یه سوال من روزای قبل پلهپله چپ که دارز میکشیدم سمت راست قشنگ احساس نبض قوی میکردم  ولی امروز  هیچی احساس نمیکنم خیلی میترسم  هرچی شیرینی نفس عمیق  میکشم  هیچی احساس نمیکنم یعنی چی شده طبیعی 

کاش شماره داروخونه ای ک قراره توزیع بشه و  نزدیک ب منزلت هست رو میگرفتی  خداروشک ...

فدات شم، زنگ كه زدم خانم اسم چندتا داروخانه رو تند تند گفت بعد بهش گفتم من متوجه نشدم يه داروخانه نزديك محل سكونتم بگو گفت برو از هلال احمر يا ٢٩ فروردين يا ١٣ آبان بگير

ولي همينكه داره توزيع ميشه راضيم

به ١٤٩٠ زنگ زدم ميگه هيچ دارو خانه اي نداره ولي اين شركت گفت داره توزيع ميشه تا چند روز آينده بازار اشباع ميشه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم