2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
بهم وقت یکشنبه دادن .منشیش خیلی بی منطق بود.میگفت عجله داری برو کلینیک امید .تازه تز میدن واست نفهما ...

قاصدك جون الكي واسه سل فري استرس نگير ديشب يه برنامه بود در موردهمين

ميگفت خيلي از آزمايشگاه ها و دكترا دكون باز كردن بيشتريارو ريسك ميزنن كه برن واسه سل فري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها، من سه تا انتقال دادم. ۲تا b یکی c. بلاست نشده بودن. دعا کنید بگیره برام. 

کسی بوده این شرایط مثبت شده باشه؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون لیانا جان آخه منم آبان انتقال دارم البته بار سوممه اونوقت ژل رو از کجا باید بخرم؟

عزيزم من از داروخانه بيمارستان بهمن گرفتم 

البته با دكترتم مشورت كن 

انشاالله اين بار آخرته صاحب دوقلوهاي سالم ميشي عزيزم 

خدا خيلي مهربونه انشاالله زود زود مامان بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها، من سه تا انتقال دادم. ۲تا b یکی c. بلاست نشده بودن. دعا کنید بگیره برام.  کسی بوده این ...

عزيزم انشاالله مامان شدي اصلا به گريد جنينا كار نداشته باش 

تو يه تايپيك ديگه خوندم با يدونه جنين گريد b  گل پسرش الان دو سالشه 

تو همين تايپيك هم خيلي مامان داشتيم 

توكل به خدا كن 

عزيزم من از داروخانه بيمارستان بهمن گرفتم  البته با دكترتم مشورت كن  انشاالله اين بار آخ ...

توکل به خدا

ممنون از دعای قشنگت عزیزم❤❤❤

دکترم که کلا عادت نداره مکمل بده هیچوقت هیچ مکملی نمیده بعد مثلا من میگم فلان مکمل یا ویتامینو خوردم فقط میگه خوبه بخور😅😅😅

حالا بهش بگم ببینم چی میگه، مرسی😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
صنم جان نمیدونم من قبلا کیست داشتم اما پریودام سر ساعت تشریف فرما میکردن. اگه نیومد به نظرم واسه این ...

لیلا جان پریودی تشریفشو آورد    .برم یه گاوی گوسفندی چیزی براش سر ببرم    

توکل به خدا ممنون از دعای قشنگت عزیزم❤❤❤ دکترم که کلا عادت نداره مکمل بده هیچوقت هیچ مکملی نمیده ب ...

ويتامين اي و امگا ٣ خيلي خوبه من دكترم خيلي تاكيد ميكرد با رويال ژل 

انشاالله زود زودخبر مامان شدنت رو بهمون بدي 

عزيزم انشاالله مامان شدي اصلا به گريد جنينا كار نداشته باش  تو يه تايپيك ديگه خوندم با يدونه ج ...

مرسی. انشالله

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ويتامين اي و امگا ٣ خيلي خوبه من دكترم خيلي تاكيد ميكرد با رويال ژل  انشاالله زود زودخبر مامان ...

ویتامین ای رو از قبل از پانکچرم دارم میخورم، ولی امگا سه رو نخوردم اینم میگیرم حتما + ژل رویال

انشاالله انشاالله😍😍😍

قربونت❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ويتامين اي و امگا ٣ خيلي خوبه من دكترم خيلي تاكيد ميكرد با رويال ژل  انشاالله زود زودخبر مامان ...

شرمنده من همش سوال میپرسم

الان تو نت دیدم ژل رویال رو زده گرمی، چند گرم باید بگیرم برای اون دو هفته ی قبل از انتقال؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر😍😍فرش انتقال دادید استرادیولم داشتید چون دونفر بهم گفتن اونایی که فرش انتقال میدن استرادیو ...

ممنون عزیزم

خیلی ب حرف دیگران بسنده نکنیداز همه مهمتر. دکتر شماست ک تشخیص میده براساس َشرایط بدنی چی بهتره 

ضمن اینکه ربطی ب فرش و فریز نداره اتفاقا اکثرا استرادیول یا مشابهش رو دکترشوون میده

به قول زینب جون خیلی مهربونی که داروخانه پیدا میکنی که داروهای مدنظر رو داشته باشن. امیدوارم تو همین ...

فدات شم 

گرچه همه چیز دست خواست اما طبیعی مامان شدن برای من امکانش در حد صفره دعا کن تو انتقالی ک پیش رو دارم موفق بشم و ‌ شرمنده دخترم نشم ک هر روز پیگیری میکنه 😁🌷🌺

بچه ها من دیروز تخمک کشی داشتم... شکمم خیلی گرفتگیه و یه لحظه بهتره یه لحظه خیلی درد میکنه نمیشه وای ...

عزیزم.دردت طبیعیه. چون تخمک زیادی هم داشتی...منم تاچندروز اصلا نمتونستم راست بشم.حتی..خمیده راه میرفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹