2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
شرکت وارد کنند‌ اسمش شرکت دارویی داریان سلامت هست  شمارشو از نت بگیر ببین کدوم داروخونه ها دار ...

بسارا جون واقعا ممنونم زنگ زدم گفتن داريم توزيع ميكنيم از يكي دو روز ديگه اكثر داروخانه ها دارن

واقعا ممنونم🙏انشالله حاجت روا شي😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بسارا جون واقعا ممنونم زنگ زدم گفتن داريم توزيع ميكنيم از يكي دو روز ديگه اكثر داروخانه ها دارن واق ...

جدا؟؟؟؟ 

خداروشکر باورکن سرم امروز شلوغه وگرنه خودم برات می پرسیدم 😍🤩🌺🌺🌺

عزیزم شکر خدا 

توی این وانفسا اگه دارو هم گیر نیاد خیلی اذیت می‌شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسارا جون واقعا ممنونم زنگ زدم گفتن داريم توزيع ميكنيم از يكي دو روز ديگه اكثر داروخانه ها دارن واق ...

کاش شماره داروخونه ای ک قراره توزیع بشه و  نزدیک ب منزلت هست رو میگرفتی 

خداروشکر من دو سه روزه ک دارم با شرکت‌های واردکننده حرف میزنم و یا پخش دارو خیلی آدمهای محترمی بودن و پیگیر 

وااای اگر روزی دوتا باشه که خیلی هزینه ش میره بالا،عزیزم بهتون نگفت تا چند ماه باید مصرف کنید ؟

برای هر کدوم ما 60 تا ساشه نوشت عزیزم. اما گفت فقط روزی یکی. که 60 تا میشه دوماه مصرف

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
احتمالاً اینطور که از اسمش معلومه به لانه گزینی کمک میکنه

یادمه آناجون میگف بعضیا بعد از زدن این آمپول بدن درد میگیرن حالا علت دقیقشو یادم نیست 

ب نظر میاد سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه تا بدن جنین وارد شده ب بدن رو پس نزنه و بقول معروف بیرون نکنه

فدات شم  گرچه همه چیز دست خواست اما طبیعی مامان شدن برای من امکانش در حد صفره دعا کن تو انتقال ...

ای جانم انشالله که یک یا دوتا نی نی تپل مپل براش میاری. راستش منم دو سال پیش2 بار عکس رنگی گرفته بودم که تو هردو گفته بود هر دوتا لوله کاملا بسته است. با اینکه متاسفانه نی نی برام نموند اما طبیعی باردار شده بودم تیر ماه. پس کافیه خدا بخواد عزیزم.

دوستان هر دارویی ک پیدا نمیشه اول اسم شرکت واردکنندش رو تو نت سرچ کنید زنگ بزنید بگید تو سیکل درمانید و بپرسید کدوم داروخونه ها دارن 

گرچه من فمبیون یک رو از 1490 پیداکردم خداروشکر همون شصت تاییک تا انتقال میخواستم 

لیلا جان پریودی تشریفشو آورد     .برم یه گاوی گوسفندی چیزی براش سر ببرم     ...

واقعا هم. خخخ 

تشریف میاره یه جور داستانه تشریف هم نمیاره یه جور دیگه. به سلامتی عزیزم

ممنون عزیزم

شما چند گرفتین؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم واسه من كپسول بود خواهش ميكنم هر سوالي داشتي بپرس

دست گلت درد نکنه، یه بسته کامل باید بگیرم یا بگم 15 تا بهم میدن؟ آخه قیمتشو یجا زده بود 500، گرونه همشم به کارم نمیاد که

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جانم انشالله که یک یا دوتا نی نی تپل مپل براش میاری. راستش منم دو سال پیش2 بار عکس رنگی گرفته بود ...

قربونت برم ممنون از دعای قشنگت 

بله  دوست خوبم اون بالایی هرچی بخواد همونه 

انشاله تو این مسیر و امتحان سخت همگیمون سربلند بیرون بیایم و طعم قشنگ مادرشدن رو بچشیم 🌷🌷🌷

الهی آمین