2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

دوستاني كه قبل انتقال از فرتيل سي ام استقاده كردين

تو اون دو هفته بعد انتقال هم دارو رو مصرف كردين يا فقط تا شب قبل انتقال؟! ميشه راهنمايي كنين؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خاکستری رو بلد نیستم صدا بزنم بهش نوبت سزارین کی دادن بالاخره؟؟ میشه یکی صداش بزنه لطفا

سلام گلم.نه امروز هم رفتم بیمارستان موفق نشدم کارمو پیش ببرم.فردا میرم مطب دکترم ببینم تاریخ دقیق کی برام میده.ولی امروز نوار قلب گرفتن ازم چون دیروز تاحالا حس میکردم کم شده حرکاتش.گفت خوبه همه چی.برام سونوی بیوفیزیکال هم دوباره نوشته که اونو یا عصر یا فردا میرم

ولی اون خانمی که‌اونجا برام‌نوار قلب میگرفت فرمو پر کرد بهم گفت تاریخ انتقالت کی بوده جنین چند روزه بوده.همه رو گفتم گفت الان ۳۷ هفته و سه روز هستی...گفتم پس چرا دکتر حساب کرد میشدم ۳۶ هفته و ۶ روز.گفت احتمالا ۴ روز سن‌جنین رو یادش رفته حساب کنه.اگه الان ۳۷ و ۳ روز باشم هفته ی بعد احتمالا زایمانم باشه ان شاالله.به خودت تاریخ دادن؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستاني كه قبل انتقال از فرتيل سي ام استقاده كردين تو اون دو هفته بعد انتقال هم دارو رو مصرف كردين ...

عزیزم من.فرتیل سی ام فقط  تا قبل انتقال داشتم...ولی بعد انوفال استرادیول و اینا داشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شرمنده من همش سوال میپرسم الان تو نت دیدم ژل رویال رو زده گرمی، چند گرم باید بگیرم برای اون دو هفته ...

عزيزم واسه من كپسول بود خواهش ميكنم هر سوالي داشتي بپرس

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من.فرتیل سی ام فقط  تا قبل انتقال داشتم...ولی بعد انوفال استرادیول و اینا داشتم

نفسي جون ممنون بابت توضيحت ايشالله ني نيت به سلامتي بياد بغلت😍عزيزم سيكل انتقالت فرش بود يا فريز؟! اگه فريز بود ال دي و ديفرلين هم داشتي يا نه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مرسی گلم راستش من هیچی رعایت نکردم نه قبل انتقال و نه بعدش.نه قبلش استراحت و تغذیه ی خاصی داشتم و ن ...

سارا جون من‌ هم صارم میخوام اقدام کنم . فردا برای اولین بار میخوام برم. با دکتر بهرامی وقت گرفتم برای مشاوره.  شما راضی بودی از صارم و از دکتر ؟ شلوغ و هرج و مرج نیست اونجا ؟ برخوردشون چطوره ؟ 

دوستاني كه قبل انتقال از فرتيل سي ام استقاده كردين تو اون دو هفته بعد انتقال هم دارو رو مصرف كردين ...

دکتر بمن گفت تا قبل از انتقال ادامه بده 

فکر نمی‌کنم بعد از انتقال دیگه لزومی ب مصرفش باشه 

بستش نودتاییه و اگه روزی دوتا بخوری 45روز قبل انتقال باید شروع کنی 

رو خودش نوشته دو تا اما دکتر به ما گفت فقط روزی یکی عزیزم

وااای اگر روزی دوتا باشه که خیلی هزینه ش میره بالا،عزیزم بهتون نگفت تا چند ماه باید مصرف کنید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...