2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  منم این سری سوم میشه این دفعه زده به کلیه هام اینقدر که از داشتن بچه پشیمون شدم&n ...

قربونت، دیگه این آمپولا بی عوارض که نیستن ولی چاره چیه😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببخشید لی لای عزیزم تصحیح میکنم ولی اسپرم حتی تو سقط مکرر اثر داره  منظورم اینه ممکنه جنین حتی ...

مرسی زینب جون. اینجا یکی از بچه ها همچین چیزی گفته بود من نقل قول کردم. تخمک رو مطمئن بودم اما اسپرمم که الان دیگه شما بهم گفتین عزیزم. ممنون از اصلاح

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE=107830613]مرسی عزیزم از جوابت.منم حتما میگیرم[/QUOT فدای تو عزیزم،شما تو چ مرحله ای هستین خا ...

منم منتظرم پری بیاد برم برای آزهای هورمونی و هیسترو. پارسال یه بار میکرو ناموفق داشتم. فریز هم ندارم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم مینویسه ده روز بعد ولی سه _ چهار روز دیگه حاضر میشه فقط جواب سونو همون روز میدن، حالا سون ...

سونو خوب بود گفتن همه چی خوبه با دکتر احمدی انجام دادم خیلی معطلی داشت از ۹ تا ۲ اونجا بودم ولی اخرش شکر خدا خوب بود الان استرس آز دارم .

مرحله بعد چیه اگه آز مشکلی باشه روالش چیه. سلفری ؟

سلام بچه ها. خوبید؟ 

میشه توراخدا جواب منو بدید؟

من جنین فریزی دارم، تا حالا دو بار بخاطر لک انتقالم کنسل شده.  

ابن بار اصلا نزدیکی نداشتم،  استرادیولهام رو به جای ۲ تا صبح ۲ تا شب، پخش کردم تو کل روز. رفتم سونو ، دکتر اوکی داد،  برا دوشنبه قراره جنینام ذوب بشن‌ . از امروز شیاف گذاشتم. حالا یه لک کوچیک دیدم. ممکنه بخاطر شیاف که صبح فرو کردم باشه؟ یعنی بازم کنسله؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام بچه ها. خوبید؟  میشه توراخدا جواب منو بدید؟ من جنین فریزی دارم، تا حالا دو بار بخاطر لک ...

اخی عزیزم

استرس نداشته باش

با یدونه لک که نمیشه نظر داد

استرس هم بدترت میکنه

تو بذار به حساب شیاف

ان شالله مشکلت حل بشه🤲

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اخی عزیزم استرس نداشته باش با یدونه لک که نمیشه نظر داد استرس هم بدترت میکنه تو بذار به حساب شیا ...

اخه تا حالا دو بار بخاطر یه لک کوچولو کنسل کرده. 😔😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلام بچه ها.من ماه پیش پانکچر شدم و انتقالم افتاد آبان .این ماه تو زمان تخمک گذاری یه ریسک کردم ...بادکش تخمدان و ماساژ انجام دادم و همسرم زالو درمانی کرد ...پس فردا باید پریود شم ولی از یه هفته پیش همش زیر دلم تیر میکشه و الان ترشحاتم زیاد شده ..هیچ وقت قبل پریود ترشح نداشتم البته شیری رنگ نیست ...ممکنه معجزه شده باشه و باردارشده باشم به نظرتون؟

سلام بچه ها.من ماه پیش پانکچر شدم و انتقالم افتاد آبان .این ماه تو زمان تخمک گذاری یه ریسک کردم ...ب ...

بله عزیزم چرا نشه

خیلی از پلی کیستیکا با بادکش رحم حامله شدن

هییییچی غیرممکن نیست😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها. خوبید؟  میشه توراخدا جواب منو بدید؟ من جنین فریزی دارم، تا حالا دو بار بخاطر لک ...

لک بینی واسه چیه  قبل پریودی و  بعدشم داشتی ...

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اخه تا حالا دو بار بخاطر یه لک کوچولو کنسل کرده. 😔😔

مثلا روز چند پریودی لک داشتی ..دکترت کیه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔