2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
عزیزم شما روز چندمی داری دارو مصرف میکنی!کدوم مرکز!انشاالله تخمکای خوب با تعداد و کیفیت خوب داشتی با ...

عزیزم من رویانم.امروزم روز چهارمه که دارو مصرف می کنم.ممنون عزیزم.همچنین شما

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه عزیزم. شیر خودمو میدوشیدم میدادمش.. اره پستونکم دادم.. چون برای جلوگیری از پرخوری و دلدرد خوبه..

مرجان‌جون شیر خودتو که میدوشیدی با شیشه شیر میدادی یا قطره چکان؟اخه اونروز توی بیمارستان یکیو دیدم میگفت سزارین بودم دو روز اول شیر نداشتم بعدش که شیر خودم خوب شد دوشیدم توی شیشه شیر بهش دادم دیگه سینمو نگرفت،میگفت کاش با قطره‌چکان داده بودم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترشی،مربا،سبزی...همه چی! مرسی عزیزم از دعای خیرت...امروز یکم امیدوار شدم بی بی چکم هاله ش پررنگتر ش ...

خدا رو شکر که نتیجه صبوریت رو گرفتی عزیزم. خوشحالم برای بی بی چکت. فقط یه چیزی، با اینهمه استرس و هزینه روحی جسمی و مالی که برای این نی نی کردی، حیفه بخاطر توقعات بیجای دیگران به خودت یا نی نی آسیب برسه. نمیگم خدای نکرده بی احترامی کن، اما یه نمیتونم و از پسش برنمیام بگو و خودت رو خلاص کن.ایشالا که جواب بتات حسابی تپل موپوله

آخه ترشی، سبزی، مربا؟ تازه بغیر از فیزیوتراپی و مراقبت های پرستاری؟؟؟؟

یکی یه دیوار نشونم بده که سرمو بکوبم بهش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@زینبی_بابا     عزیزدلم جنین کامپکت ۴ روزه هست؟چون دکترم میخواست طبق انتقالم حساب کنه گفت جنینت چند روزه بوده من گفتم کامپکت بوده...حالا نمیدونم کامپکت همون ۴ روزه حساب میشه یا نه...ولی چرا اینجوریه اخه.من سن بارداریم طبق تاریخ انتقالم حدود یه هفته عقبت تره!ولی با پریود و ان تی جلوترم.یعنی طبق انتقال درست تره؟اینجا هرکی زایمان کرده براش طبق انتقال حساب کردن؟با این حساب پس مثلا سونوی ان تی من که ۱۳ هفته رفتم میشده ۱۲ هفته.اره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت برم اره از اخر روز هفت زدم.انقدر که عجولم 😁  انگار داره پررنگ میشه برام دعا کن واقعی ...

قطعا واقعیه عزیزدلم ولی انقد خودتو خسته نکن مامان خانم.خیلی برات خوشحال شدم بخدا‌ دلم روشن بود مثبتی😍❤ان شاالله قسمت بقیه منتظرا شه.باورت میشه هنوزم با دیدن بی بی چک مثبت ذوق میکنم؟😍😂

یه خانمه تو صارم واسه پسر داشتن پنج بار پانکچر شده بود و کلی جنین.همه شونم دختر بودن .نمیدونم چه اصر ...

خدا حاجت دلشون رو بده

من یه دوجین هم دختر داشته باشم همسرم خوشه!!

نمیدونم نمیشه قضاوتشون کرد اما ...

آخه بعضیام پسر نداشته باشن طلاقشون میدن یا زن دوم میگیرن بخاطر پسر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی منظورت از ماسک خیار چیه؟ خود خیار طبیعی یا ماسک کارخونه ایی؟  ترجیحا اگر صنعتی هست زیاد ...

نه زينب جون همون خيار و نهايت با گلاب 

صنعتي نيست 🤡

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا حاجت دلشون رو بده من یه دوجین هم دختر داشته باشم همسرم خوشه!! نمیدونم نمیشه قضاوتشون کرد اما . ...

قديما مردم كشاورزي داشتن ميگفتن چند تا پسر داشته باشيم به زمينامون برسند الان كه بچه ها بزرگ ميشند ميرند پي زندگي خودشون اقلا دخترا هفته اي يبار ميرند سري به پدر مادر ميزنند غمخوارشون هستن 

يبار رفتم مركز خانمه اومده بود ميگفت 7 تا دختر دارم! هي زاييدم پسر بشه نشده ديگه اومديم اينجا ميگن درست ميكنن پسر بشه!! بعدا ديدمش اصلا جنين تشكيل نشده بود شوهره اومده بود ميگفت بهمون تخمك اهدايي بدين. سرپرست مامايي گفت با تخمك اهدايي تعيين جنسيت نميكنيم مرده گفت خب پولشو ميدم!! 

يكي ديگه هم اومده بود خانمه داد ميزد ما فقط واسه پسر شدن اومديم كلي هزينه كرديم تخمك اهدايي گرفتيم حالا بما ميگيد با اهدايي تعيين جنسيت نميشه! بعد نميدونم چي بهش گفتن گفت من از شوهر اولم يك دختر دارم اين شوهرمم عموي بچمه...

نميدونم دقيقا قوانين تعيين جنسيت چيه تو مراكز ولي بنظرم كلا بايد اين داستان تعيين جنسيت رو جمعش كنن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خدا حاجت دلشون رو بده من یه دوجین هم دختر داشته باشم همسرم خوشه!! نمیدونم نمیشه قضاوتشون کرد اما . ...

منم هیچوقت نتونستم درکشون کنم...ولی اونا هم‌ حتما شرایط سختی دارن

بیشتر دلم میسوزه برای اینجور ادما.بعضی‌مردا خیلی خیلی سخت میگیرن که باید حتما پسر داشته باشن.حالا انگار چه اعجوبه ای هستن که میخوان نسلشون ادامه‌پیدا کنه...اینا همش از فرهنگ داغونه...😣

اینکه واقعا بعضیا بخاطر پسر خودشونو میکشن علمشون کمه من خودم دارم برای تعیین جنسیت پسر اینکار و می کنم یه دخترم دارم فقط چون تو این شرایط ۲تا بچه میشه اورد دوست داریم از هردوش داشته باشزم ولی در اخر بهم بگن دختر شده خداروشکر می کنم فقط سالم باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قديما مردم كشاورزي داشتن ميگفتن چند تا پسر داشته باشيم به زمينامون برسند الان كه بچه ها بزرگ ميشند م ...

موافقم کاملا

حالا بعضیا نسل قدیمن تارا جون.اونا‌رو‌ نمیشه توجیه‌کرد اکثر مواقع.ولی باورت میشه من تو گروه‌کسایی رو دیدم نسل الان از اینکه باردار شدن ولی بچشون دختره ناراحت بودن؟(طبیعی هم باردار میشن)😐تنها حرفشون هم این بود شوهرمون پسر بیشتر دوست داره...من همش به اینجور ادما‌ میگم فقط یه سر برین مراکز ناباروری...ولی همش میگن‌خب هرکی یه چی دوست داره دیگه😒

برای ای وی اف هم اصلا تعیین جنسیتو قبول ندارم.چون ماها که میریم توی این مسیر به یه بچه ی صحیح و سالم قانعیم حالا هر جنسیتی داشته باشه برامون هیچ فرقی نداره...چون ماها عوارض زیادیو داریم به جون میخریم بخاطر نی نیامون

قربانت.من چون قبلا رماتیسم داشتم حدود شش ماه پردنیزولون میخوردم اما تپش قلب نگرفته بودم ولی خیلی ازش ...

عزیزم نگران نباش، دقیقا این عوارض که داشتی برای دوز بالا بوده، الان قرار نیست این اتفاق بیفته

@زینبی_بابا     عزیزدلم جنین کامپکت ۴ روزه هست؟چون دکترم میخواست طبق انتقالم حساب کنه گفت ...

عزیزم حالا مشکلش چیه طبق سن انتقال باشه؟

بعضی جاها طبق سن انتقال حساب می کنن و حتی اون 4 روز سن جنین رو در نظر نمیگیرن 

ولی در نهایت اصلا نیازی نیست حتی توجه کنی بهش، بذار هر جور راحتن حساب کنن