2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046745 بازدید | 684544 پست
جای اینا حتما حتما مکمل کلسیوم بخور 

چون قبلا کلسیم میخوردم و تو کلیم رسوب کرد و سنگ گرفتم میترسم بخورم دکترمم بهم اووژن داده که همه چیز توش هست گفت دیگه مکمل نخور همین کافیه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
گلم خواهر شوهرم پیش مریم اشرفی سزارین کرد نیکان روز بعدش راحت رفت حموم، زیر میزی و اینا هم اهلش نبود ...

سلام زینب جان 

من دو روز سرما خوردم خودمو بستم ب مخلوط اب جوش و عسل و لیمو تازه. شلغم ،لیمو شیرین  شیر نشاسته هم امشب درست کردم خوردم ب نظرت برم دکتر اخه می گن تو بارداری دارو نباید خورد بجز استامینوفن برای سرماخوردگی تبم ندارم شکر خدا. فشارمم اوک چک کردم گلوم درد می کنه ابریزش چشم و بینی دارم ک کمتر شده امروز یکم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین هام به مرحله بلاست نرسیدن همین ۴تا رو داشتم همش نابود شد.کسی میدونه چرا نرسیدن حالا که همه چی خوب بود و رحمم اماده انتقال و خراش داده بودم همه چی نابود شد چقدر گریه کردم ازصبح چشمام خیلی دردمیکنن میدونم که دیگه نمیتونم ادامه بدم.

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام زینب جان  من دو روز سرما خوردم خودمو بستم ب مخلوط اب جوش و عسل و لیمو تازه. شلغم ،لیمو شی ...

عزيزم همين پرهيز غذايي رو داشته باش ، استامينوفن هم نخوري بهتره باعث پيش فعالي بچه ميشه ، قرص كلرفنيرامين بخور اگر آبريزش بينيت بهتر نشد ، توي بارداري مشكلي نداره ، من يكي دو بار اينطور شده بودم برادرم بهم گفت بخورم خودش دكتر داروساز هست .

جنین هام به مرحله بلاست نرسیدن همین ۴تا رو داشتم همش نابود شد.کسی میدونه چرا نرسیدن حالا که همه چی خ ...

عزیزم، چقدر سخت😔😔😔

خدا کمکت کنه دوباره روحیت قوی بشه شروع کنی، توی آی وی اف اول از همه باید صبر و تحمل آدم بالا باشه یعنی باید اینقدر تلاش کنی تا موفق بشی ولی واقعا سخته

منم قراره این سری جنینام به بلاست برسن بعد انتقال بدم میترسم از بین برن😔

گرید جنیناتو نگفتن چی بود؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله بعضی کیست ها باعث تاخیر میشه، اینهمه به بدن هرمون های مختلف وارد میشه که احتمال کیست هم هست، الب ...

من اصلا سابقه تاخیر ندارم حداکثر دو روز بود که اونم با خوردن چای دارچین ساده همون روز پریود میشدم الان چندروزه انواع قاعده اورها رو خوردم انگار نه انگار ، من ماه گذشته استرادیول و پروژسترون استفاده کردم که انتقال ندادم حالا نمیدونم از عوارض اونهاست ؟؟؟ 

چندروزپیش ازمایش دادم منفی بود شنبه میرم سونو رحم و تخمدان هم میدم ، البته من داروی تحریک تخمدان نخوردم که کیست بزنم حالا نمیدونم مشکل ازکجاست😪😪

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
جنین هام به مرحله بلاست نرسیدن همین ۴تا رو داشتم همش نابود شد.کسی میدونه چرا نرسیدن حالا که همه چی خ ...

عزیزززززم 😢😢😢 حق داری ناراحت شی میدونم چ حالی داری منم خیلی از این روزها داشتم😢😢😢 خدا خودش دلتو شاد کنه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خیلی ممنونم ک شماره دادی ولی بالاخره امروز تونستم پیدا کنم شماره یک رو  فقط ی چیزی قرصای شما ه ...

اره عزیزم

تاریخ قرصای منم تا ۱۰ /۲۰۱۹ ست

فکرکنم دیگه وارد نمیشه.اینا هم از قدیم مونده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگو که تو این وضعت ترشی گذاشتی!!! عزیز دلم انشالله هم جواب آزمایشت یه بتای تپل میشه و هم راهی جلو پ ...

ترشی،مربا،سبزی...همه چی!

مرسی عزیزم از دعای خیرت...امروز یکم امیدوار شدم بی بی چکم هاله ش پررنگتر شد..ان شاء الله اگه واقعی باشه به زودی زود قسمت خودت و همه دوستای منتظر بشه 😍😍😍

مادر پدرا وقتی پا به سن میزارن بهانه گیر و زودرنج میشن. ایشالله بخاطر کمکی که میکنی خدا دلت رو شاد ک ...

اره دنبال بهانه ست فقط بهم گیر بده ..برای خودمم عجیبه که چطور من انقدر صبور شدم.یه جورایی درکش میکنم و خودمم براش ناراحتم.مسئله اینجاست که میام از همسرمم کمک بگیرم مادرشوهرم ناراحت میشه.😑 واسه کمر دردی هم که میگی بهم مسکن تجویز کرد مادرشوهرم 😐 

عزیزم تو باید برای ما دعا کنی نمیخوام بگم کارت اشتباه و نکن ولی دوست عزیزم محبت بیش از اندازه تبدیل ...

حرفات درسته عزیزم...همه شو قبول دارم..وضع مالیشون خوبه ‌.اتفاقا همسرم جمعه میخاد بگه بهشون که پرستار بگیریم.یه بار قبلا همون اول پیشنهاد داد برادرش نذاشت.گفت زشته.وظیفه ما بچه هاست که برسیم .ولی از این چندتا فقط من عروس شدم بچه ش..منم واقعا خسته م دیگه..صبح تا شب سرپام.شب ها از پا درد خابم نمیبره..

متاسفم عزیزم.

از ته قلبم برات دعا میکنم که به زودی زود طبیعی باردار بشی  و این روزها رو فراموش کنی ❣❣