2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین هام به مرحله بلاست نرسیدن همین ۴تا رو داشتم همش نابود شد.کسی میدونه چرا نرسیدن حالا که همه چی خ ...

عزیزم گرید جنین هات چی بود؟ 

قبلا فریز کرده بودن که نزدیک انتقال بلاست خواستن بکنن و نشده؟ 

آخه برای من سه روزه یکیشو فریز کرده بودن و گفتن میخوایم موقع انتقال برات بلاست کنیم و انتقال بدیم منم میترسم آخه درکل فقط دوتا جنین دارم  

نگران نباش ان شاالله هیچ مشکلی نداری، چرا با وجود خوردن استرادیول و پروژسترون انتقال ندادی؟ چرا کنسل ...

ضخامتم بالا نرفت لب مرز بود دیگه کنسل شد ، کلا ضخامتم خیلی دیر بالا میره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ضخامتم بالا نرفت لب مرز بود دیگه کنسل شد ، کلا ضخامتم خیلی دیر بالا میره

خوب خداروشکر پس جنین ها سالم هستن، از طب سنتی هم کمک بگیر شاید چاره ای داشته باشن واسه این قضیه، ان شاالله مامان میشی به زودی

جنین هام به مرحله بلاست نرسیدن همین ۴تا رو داشتم همش نابود شد.کسی میدونه چرا نرسیدن حالا که همه چی خ ...

عزيزم اگه به بلاستم نرسه همون روز بهتون ميگن و همون موقع انتقال ميدند شايد منظورت اينه كه از فريز درنيومدن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم اگه به بلاستم نرسه همون روز بهتون ميگن و همون موقع انتقال ميدند شايد منظورت اينه كه از فريز در ...

وقتی میگن به بلاست نرسیده یعنی از بین رفتن دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وقتی میگن به بلاست نرسیده یعنی از بین رفتن دیگه

دو تا بحث جدا از هم ديگس
تو مركز ما روزي كه جنين رو از فريز در ميارن ميگن حضور داشته باش اگه به بلاست نرسه همون روز انقال ميديم 

باز فرداش همينطور

يعني براي انتقال جنين بلاست سه روز متوالي اول صبح مادر اونجا حضور داره كه هر موقع ديدن لازمه انتقال بدند 

ولي براي دوستم از فريز درنيومد و همون روز اول كه از فريز دراوردن بهش گفتند جنينات از بين رفتند

وای سارا جون مگه بی بی چک‌زدی؟😍😍😍چقد خوشحالم برااااات.خدایا شکرت

قربونت برم

اره از اخر روز هفت زدم.انقدر که عجولم 😁 

انگار داره پررنگ میشه

برام دعا کن واقعی باشه عزیزم 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آره واقعا ارزش نداره کلی دارو. و عوارض آخرش اگر جنین ها جنسیت مطلوب باشن باز همون 30_40 درصد شانس با ...

یه خانمه تو صارم واسه پسر داشتن پنج بار پانکچر شده بود و کلی جنین.همه شونم دختر بودن .نمیدونم چه اصراری داشت به تعیین جنسیت دوباره.

یکی دیگه هم بود.دوبار پانکچر.هرسری ۱۲ تا جنین که همه شون دختر بودن .اومده بود واسه پانکچر سوم ...

دلم به حالشون میسوخت ..بیچاره ها داشتن خودشونو از بین میبردن به قول خودشون به خاطر حرف مردم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دو تا بحث جدا از هم ديگس تو مركز ما روزي كه جنين رو از فريز در ميارن ميگن حضور داشته باش اگه به بلا ...

آخه من دکترم بار دوم که انتقال دادم گفت جنیناتو میذاریم بلاست بشن ولی خودتو آماده کن چون ممکنه به بلاست نرسنو از بین برن گفت بالاخره دارو مصرف کردی آمپول زدی باید آمادگیه اینم داشته باشی ولی رفتم مرکز برام مورولا انتقال دادن که اونم منفی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه من دکترم بار دوم که انتقال دادم گفت جنیناتو میذاریم بلاست بشن ولی خودتو آماده کن چون ممکنه به بل ...

مورولا همون جنين كه به بلاست نرسيده ولي از بين نرفته خيليا با همون مورولا باردار شدند 

از بين رفتن فقط در صورتي معني داره كه از فريز سالم درنياد

یه خانمه تو صارم پنج بار پانکچر شده بود و کلی جنین.همه شونم دختر بودن .نمیدونم چه اصراری داشت به تعی ...

واقعا چه فکری میکنن اینجور آدما، ماها که بچه نداریم مجبوریم این سختیارو بکشیم، یعنی من اگه یه دونه بچه داشتم هیچوقت برای دومی این راهو نمیرفتم وای بخاطر جنسیت دیگه عمرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورولا همون جنين كه به بلاست نرسيده ولي از بين نرفته خيليا با همون مورولا باردار شدند  از بين ...

نه دیگه اون روز جنین شناس گفت بهتره امروز که مورولاست انتقال بدی وگرنه اگه خودم رضایت میدادم تا فردا هم میذاشتنش ولی دیگه ممکن بود از بین بره

خیلیا هستن هفت هشت تا جنین سه روزه دارن ولی دوتاشون به بلاست میرسن دیگه بقیه این وسط از بین میرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40