2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
خیلی ممنونم ک شماره دادی ولی بالاخره امروز تونستم پیدا کنم شماره یک رو  فقط ی چیزی قرصای شما ه ...

آره گلم منم تاریخش نزدیک بود

ولی کلا یه قانون برای داروها هست، بعد از گذشتن تاریخ مصرف هیچ دارویی سمی نمیشه فقط اثرش کم میشه 

اما برای مکمل تا 6 ماه بعد از انقضا میشه خورد بدون نگرانی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم یه سوال دارم که خیلی برام مهمه لطفا اگه کسی اطلاع داره دریغ نکنه من جنین فریز دارم پ ...

سلام عزیزم نگران نباش، لنفوسیت تراپی رو خیلی اطلاعی ندارم ولی بعضی پزشک ها انجام میدن و نه درد داره مه چیزی

اره دنبال بهانه ست فقط بهم گیر بده ..برای خودمم عجیبه که چطور من انقدر صبور شدم.یه جورایی درکش میکنم ...

نه دیگه اینجا اصلا به ناراحتیش اهمیت نده 

با همسرت صحبت کن که جلو مامانش خودش رو علاقه مند کمک به شما نشون بده و از پشت صحنه خط بده بهش 

بالاخره مشکله همه چیز طبق خواسته یک نفر باشه 

نه عزیزم.میخاستم و نمیشد.البته دو سه ساله که خیلی پیگیرشم و درمان رو جدی دنبال کردم...نه من نبودم که ...

آره واقعا ارزش نداره کلی دارو. و عوارض آخرش اگر جنین ها جنسیت مطلوب باشن باز همون 30_40 درصد شانس بارداری هست

خدا رو شکر انشالله همیشه سلامت باشی. ما هم بد نیستیم خانم گلی والا من دوشنبه 22 وقت دکتر دارم برم بب ...

عزیزم‌منم شنبه معلوم‌میشه.والا منم میگم‌تا اخر‌ مهر سز میشیم ان شاالله‌ولی دکتر داره با تاریخ انتقال حساب میکنه که فردا تازه میرم توی ۳۶ هفته!یعنی عقب تر از پریود و ان تیم هست و اینجوری که خودم حساب‌کردم ۲ ابان تازه وارد ۳۸ میشم.ولی شاید بخاطر کیسه ی ابم زودتر سز شم...به هرحال چیزی‌نمونده گلم.دو سه هفته دیگه نهایتا😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ترشی،مربا،سبزی...همه چی! مرسی عزیزم از دعای خیرت...امروز یکم امیدوار شدم بی بی چکم هاله ش پررنگتر ش ...

وای سارا جون مگه بی بی چک‌زدی؟😍😍😍چقد خوشحالم برااااات.خدایا شکرت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم شما روز چندمی داری امپول میزنی!انشالله هممون ب لطف و معجزه خدای مهربان زودتر مامان شیم گلم

امروز روز چهارم میشه عزیزم، تو چی گلم؟ دارو‌چی داری؟ کدوم‌مرکز هستی، به امید خدا همگی با هم جشن مامان شدنمون‌رو‌بگیریم💖💖💖

سلام دوست جونیا، من این مطلب رو‌دیدم گفتم شاید به درد بخوره، ولی نمی دونم چقدر صحت داره، دوستان اگه می دونستن نظر بدن😊🥰

✅👌📌برای موفقیت لانه گزینی هر روز 10 دقیقه پاهایتان را بالا نگه دارید.

شاید شوخی به نظر برسد اما واقعا تاثیرگذار است. در این روش شما باید نزدیک و روبروی یک دیوار دراز کشیده، پاهای خود را بالا گرفته و باسن‌تان را تا حد امکان به دیوار نزدیک کرده، در همین حالت بمانید. با این کار جریان خون در اطراف اندام‌های تناسلی افزایش می‌یابد و به این ترتیب خون و اکسیژن کافی برایشان در محیط فراهم خواهد بود. می‌توانید در طول دوره لانه گزینی هر شب قبل از رفتن به رختخواب، چند دقیقه‌ای این کار را انجام دهید.

من اصلا سابقه تاخیر ندارم حداکثر دو روز بود که اونم با خوردن چای دارچین ساده همون روز پریود میشدم ال ...

نگران نباش ان شاالله هیچ مشکلی نداری، چرا با وجود خوردن استرادیول و پروژسترون انتقال ندادی؟ چرا کنسل شده؟ 

دوباره یه بی بی بزن شاید واقعا مامان شدی