2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
 وای فکرشو میکنم مثل بارداری قبلیم میخاد بشه ...😭😭😭 امشب همون بوهایی که دوازده سال پیش بدم م ...

نه گلم ان شاالله این بار سبک تر هست، خصوصا سن و سال الانت بیشتره خودش باعث میشه کمتر بشه تهوعت

نه دیگه داری مامان میشی دوباره توهم هم نیست😍😍😍😖😖😖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخ ن خوب گفتی برای من با عرز شرمندگی خدمت دوستان زرد🤒

زرد مشکلی نداره، به خاطر همون ویروس لعنتی هست 

فقط خوب شستشو بده که باکتری های سرماخوردگی از فرصت استفاده نکنن و هجوم نیارن تا عفونت باکتریال ثانویه ایجاد نشه 

دوستان سلام ماه پیش بخاطر مشکل ایمنی انعقادی که داشتم دکتر برام پردنیزولون نوشت دو هفته اول روی چهار ...

سلام عزیزم اینا رو حتما به دکترت بگو ولی به هیچ وجه پرد رو ناگهانی نباید قطع کنی 

حتی دکتر هم آروم آروم برات قطع میکنه

نه گلم ان شاالله این بار سبک تر هست، خصوصا سن و سال الانت بیشتره خودش باعث میشه کمتر بشه تهوعت نه د ...

خداکنه همینطور باشه.خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانما لطفا کمکم کنید .از این قرص خیلی بدم میاد و میترسم.میترسم پوکی استخوان بگیرم.همش عذاب وجدان دار ...

عزیزم الان ترست خیلی بدتر داره کارو خراب میکنه 

ان شاالله دکتر میری و اقدامات لازم رو انجام میده، به عوارض داروها هم خیلی فکر نکن، تمام داروهای ivf پرعارضه هستن ولی ارزش داره و بعد از مامان شدن با ورزش و طب سنتی و تغذیه سالم پاکسازی می کنیم

توکل به خدا چیزی نمیشه عزیزم

خداکنه همینطور باشه.خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

تو این ۱۲ سال حامله نشدین یا نخواستین ؟؟

اخه یادمه گفتین برا تعیین جنسیت میخاین ivf انجام بدین

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
زينب جون ميتونم ماسك خيار بزارم رو پوستم آخه جوش زدم 😁

راستی منظورت از ماسک خیار چیه؟ خود خیار طبیعی یا ماسک کارخونه ایی؟ 

ترجیحا اگر صنعتی هست زیاد استفاده نکن، یا اگر لایه بردار داره اصلا توصیه نمیشه تو بارداری، چون پوست رو بیشتر خراب میکنه

تو این ۱۲ سال حامله نشدین یا نخواستین ؟؟ اخه یادمه گفتین برا تعیین جنسیت میخاین ivf انجام بدین

نه عزیزم.میخاستم و نمیشد.البته دو سه ساله که خیلی پیگیرشم و درمان رو جدی دنبال کردم...نه من نبودم که واسه تعیین  جنسیت ای وی اف کردم.اتفاقا هرکی میخاد واسه تعیین جنسیت ای وی اف کنه کلی نصیحتش میکنم که بیخیال شه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان . فردا غربالگری اول دارم چجوریه باید اب زیاد بخورم  شلواری چیزی عین سونوهای قبلی ...

سلام عزیزم به سلامتی، شلوار سونو که حالا حالاها بیخ ریشته چون طول سرویکس معمولا واژینال اندازه گیری می کنن ولی بقیه موارد شکمی چک میشه

آب و مایعات شیرین باید بخوری تا حسابی بچه تکون بخوره

سلام شب همگی بخیر من یه سوال داشتم ممنون میشم  جواب بدین من الان هفته 12 بارداری هستم شکر خدا ب ...

سلام عزیزم 

بستگی به شرایط دیگه برات شروع به کم کردن قرصها میکنن

خصوصا استرادیول رو دیگه کم می کنن

پروژسترون اگر مشکلی نباشه قطع می کنن ولی اگر مثلا طول سرویکس کوتاه باشه یا جفت پایین، ادامه میدن