2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046496 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزان⚘⚘ یک سوال که خیلیییی ذهنم رو درگیرکرده!!! وقتی انتقال دادین،چطوری از روی تخت انتقال رف ...

دو تا تخت رو میذارن کنار هم از روی این یکی خودت رو میکشونی روی اون یکی.

طرازی ب من گفت فقط حینش و بعدش سرت رو نیار بالا ، و پایین تنه ات رو نگاه نکن.

فکر کنم با سونو که باشه باید مثانه پر باشه . من دوساعت بعد که بلند شدم یا خونه ک رسیدم رفتم دستشویی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من که رفتم نیلو ، اونجا یک خانمی گفت دنا ۱۵۰۰ میگیره. اما بهش گفته بودن که ما سه چهار ماهه انجام مید ...

عزیزم سرکلاژ شدی یانه ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان⚘⚘ یک سوال که خیلیییی ذهنم رو درگیرکرده!!! وقتی انتقال دادین،چطوری از روی تخت انتقال رف ...

اصلا برای این موضوع سخت نگیر عزیزم خدا بخواد همه چیز جور میشه

ما ۱۰ دقیقه هم نشد  گفت بلند شو با پای خودت برو تو اتاق دیگه من اصرار کردم تا کمی دیگه بخوابم 

از نظر دکترم نیاز نبود 

بعدشم  شاید نیم ساعت بعد رفتم دسشویی تا زمانی که تو بخش بودم استراحت ۵ بار رفتم تکرر ادرار داشتم مثانه‌ام خیلی پر بود  😐

اونایی که خوابیده بودن گفتن خیلی بده و نمیگیره کاشتت همه اش دسشویی بودی 

ولی مامای  مرکز گفت اصلا اون جای دیگه ست نگران نباش  😀

سلام بچه ها شما چند روز بعد از مثبت شدن رفتین سونوی قلب ؟؟و وقتی رفتین چند هفته بودین؟ سونوی واژینال ...

من ٣هفته بعد مثبت شدن 

٦هفته بودم 

سونو هم واژينال بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدانکنه افسردگی بگیری عزیزم... اره دوتا انتقال دادم..دیگه از ترسم تعیین جنسیت هم نکردم .گفتم جنینام ...

ایشالله جفتش تبدیل به نی نی های تپل مپل میشه عزیزم

یا خدا یعنی ممکنه از فریز در نیان؟ چرا هر چی فکر میکنم یه خرم از پل گذشته باز میبینم همه خرهام همینوره پل هستن گفتم دیگه جنین فریز شد یه قدم جلو رفتم 

عزیزم سرکلاژ شدی یانه ؟

نه.

سونو ۱۲ هفته و ۵ روز ۳۵ بود.

سونوی ۱۴ هفته ۳۹ بود.

حالا شنبه میرم توی ۱۶ هفتگی ، میرم سونوی دقیق تر.

ببینم چی میگه.

دو تا دکتر نشون دادم.

هردو گفتن سرکلاژ فعلا نیاز نیست.

دکتر طرازی ک گفت هماتوم داری اصلا دست نمیشه زد برای سرکلاژ ، ممکنه خون و خونریزی بشه.

ولی هماتومم توی سونوی دوم خیلی کوچیک شده بود، فک کنم رفع شده.

حالا باید ببینم چی میشه.

ان شاالله که نخواد.

نه. سونو ۱۲ هفته و ۵ روز ۳۵ بود. سونوی ۱۴ هفته ۳۹ بود. حالا شنبه میرم توی ۱۶ هفتگی ، میرم سونوی د ...

انشاالله که همه چیزخوب پیش بره و نیاز نباشه 💖💖💖

چون سخته استراحت مطلقش

سلام عزیزم خوبی رفتی انومالی؟ زینب جون من زیردلم یه هفته ای میشه دردای خفیف پریودی دارم..بعضی اوقات ...

درد پریودی رو بگو ممکنه برات امپول هفتگی یا ایزوپرین بدن 

سلام بچه ها شما چند روز بعد از مثبت شدن رفتین سونوی قلب ؟؟و وقتی رفتین چند هفته بودین؟ سونوی واژینال ...

من دیروز آزمایش دوم رو دادم. امروز زنگ زدم ابن سینا گفت فردا بیا وقت سونو هم بگیر! به نظر خودم خیلی زود بود

سلام زینب جون ممکنه من اصلا این ماه پریود نشم؟؟الان حدودا دوهفته تاخیر دارم،  روزی چندمرتبه هم جوشانده قاعده اور و .. میخورم کلی جوش زدم بس که گرمی خوردم تا پریود شم ، دوست ندارم برم دکتر بهم پروژسترون بده میگم نکنه ماه دیگه داروهای انتقال رو میخورم هورمونهام بهم بریزه البته خودم تو خونه آمپولشو دارم ، نمیدونم چیکار کنم پیاده روی و حلقه هم میزنم

@زینبی_بابا    

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ایشالله جفتش تبدیل به نی نی های تپل مپل میشه عزیزم یا خدا یعنی ممکنه از فریز در نیان؟ چرا هر چی فکر ...

عزیزم آی وی اف همینه به نظر من همه مراحلش استرس زاست پانکچر،انتقال،اگه آدم باردار بشه بارداریش، کلا تا آخر گرفتاریم😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هرچی خدا بخواد. شما سرکلاژ شدین؟ اره شنیدم یک هفته بعدش باید رعایت کرد حسابی!

بله عزیزم من دکترم گفت استراحت مطلق باید باشی 

پله هم‌بالا پایین نکنی 

من از هفته ۱۲ خوابدیم خونه مامانم 

پهلوهام دیگه درد گرفته 

فکر کنم زخم بستر بگیرم🤣

فقط برا دسشویی بلند میشم یا اب چیزی بخوام 

بله عزیزم من دکترم گفت استراحت مطلق باید باشی  پله هم‌بالا پایین نکنی  من از هفته ۱۲ خوا ...

یا خدا. یعنی تا آخر؟

یا فقط یک مدت؟

من اصلا نمیتونم استراحت مطلق باشم‌اصلا.

الان پسرم نیست. یک هفته دیگه میاد. کارام شرو میشه.