2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046484 بازدید | 684515 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی بچه ها من چند وقت پیش رفته بودم دکتر زنان برام یه آزمایش بنویسه( دکتر احمدیان خامنه)،یه خانومی ...

عزیزم ولی چند وقت پیش تو همین نی نی سایت یه پزشک نوشته بود روزی ده تا دونه پسته برای باردارها عالیه، اون‌خانوم‌شاید شرایط خاصی داشته تا جایی که من میدونم پسته برای کسایی که غلظت خون دارن خوب نیست مخصوصا اقایونی که پرخونی دارن

سلام،این آمپول سوپر فوت رو برای چی میدن!!!چطور ب من ندادن!ب من فقط ال دی،بعد تمام شدن سوماتروپین،بعد ...

دوستم به من هم فقط یه سینافکت 36 ساعت قبل پانکچر دادن. هر دکتر شیوه خودش رو داره نگران نباش

خوبي عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟ خانمي اگر پسرت فقط شير بالا مياره به نظر من كه رفلاكس نيست .  ببين ...

سلام عزیزم، ممنون، شما چطوری؟ دختر و پسر نازت چطورن؟ پسر من خیلی کم بالا میاره، ولی یکم خس خس سینه داره و گاهی انگار یه چیز میاد تو گلوش و قورت میده،  اره والا بعید نیس اصلا رفلاکس نباشه، انقدر حرفای دکترا ضد و نقص هست که آدم شک میکنه، یه دکتر گفت همچی بخور غیر از لبنیات، یکی یه لیست بلند بالا داده که اونا رو نخورم ولی پسرم غیر از لبنیات اونم از نوع گاوی به هیچ کدوم از موادی که تو لیست هست حساسیت نشون نداد ولی دکتره اصرار داره بازم رعایت کنم، دیگه نمیدونم، مثلا میترسم قورمه سبزی بخورم که نکنه این گریه هاش شدید تر بشه به خاطر لوبیا یا خیلی چیزای دیگه، این بیخوابی و استرس ها روی شیرم تاثیر گذاشته کاملا و حس میکنم شیرم کم شده، از طرفی میترسم کنار شیر خودم بهش شیشه بدم، دیگه سینمو نگیره ،البته هر شب حدود 90 سی سی کنار شیر خودم بهش شیرخشک میدم که باعث شده شبا کمتر سینمو بگیره، نمیگم شیر خشک چیز بدیه ولی دلم نمیخواد کلا سینمو ول کنه😢

من چقدر پسته تازه خوردم تو این ده روز.تازه خوشحالم بودم که دارم به خودم میرسم 😂😂😂😂

راستش به قول دوستمون شاید به اون خانوم دلیل خاصی داشته گفته نخور،من خودمم اولین بار بود همچین چیزی میشنیدم سارا جون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا خیلی پیچیده شد، دیگه هنوز تو فیلد کودکان وارد نشدم ولی ان شاالله حساسیت نداشته باشه 

اره بچه ها جدیدا خیلی پیچیده شدن😆😆 آدم گیج میشه، تو مطب دکتر هر کی رفلاکس داشت، دکتر بهش یه برگه رژیم هم میداد، ان شاالله به زودی وارد فیلد بچه ها میشی با به دنیا اومدنت نی نیت، البته فقط از نوع نی نی آروم و بی دردسر😇😇

مرسی عزیزم💖💖 اصلا نگم برات از سختی هاش.بدنم هر لحظه تو یه حال و حسه.منم نگفتم که ای وی اف کردم.جد ...

خدا هم بهت جون و توان بده هم صبر و هم دلت رو خوش کنه آزمایشت مثبت شه. جاریتم خسته نباشه با این انصاف!!

عزیزم مادر همسرتم کارایی که ازت میخواد اگه واجب نیست دیگه انجام نده،بگو خسته ام یا خودتو سرگرم دخترت کن، برای تو از خدا صبر و آرامش میخوام و برای بقیه انصاف

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام عزیزان⚘⚘

یک سوال که خیلیییی ذهنم رو درگیرکرده!!!

وقتی انتقال دادین،چطوری از روی تخت انتقال رفتین روی تخت دیگه و رفتین بخش؟؟؟؟

مگه نمیگین بعد انتقال باید ۱۰ دقیقه یا ۲۰ دقیقه بدون حرکت بود؟

و یک سوال دیگه:زمان انتقال باید مثانه پر باشه،چند دقیقه بعد انتقال رفتین دستشویی؟؟

سلام دوستان دکتر برای من سل فری نوشته میخواستم ببینم کسی میدونه آزمایشگاه دنا برای سل فری چطوره؟ را ...

من که رفتم نیلو ، اونجا یک خانمی گفت دنا ۱۵۰۰ میگیره. اما بهش گفته بودن که ما سه چهار ماهه انجام میدیم.

اما نیلو ۴ سال سابقه داره. گویا دلیلش همینه فقط.

تجربه کاری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها شما چند روز بعد از مثبت شدن رفتین سونوی قلب ؟؟و وقتی رفتین چند هفته بودین؟ سونوی واژینال ...

من ۳۱ روز بود فکر کنم 

۷ هفته ۲ روز 

سونوی واژینال تو همون مرکز ای وی اف

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم