2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
نه بابا درسته شکمو ام ولی خیالت راحت بستنی تو یخچال هست😂😂 خودم نمیخورم چون زیادی تپل میشم هیکلم ب ...

😉😉

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

سلام مامانا

کیا واسه نوشتن س دی مارکرها پیش زرنانی رفتن؟

دقیقا چه سی دی هایی رو.براتون نوشته؟

من امروز وقت ویزیتشو دارم 9 صبح فقط میخام برام مترکرهارو بنویسه از اینطرفم یک کار فورس پیش اومده نمیتونم برم 

طرازی و دکتر خودم برام cd14 

Cd16

Cd56

Cd16/56 رو نوشتن  نسخه دارم که برم ازمایش بدم بعد ببرم ببینه

همینا کافیه؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها راستی گلم یادم رفت بگم هر دفعه سونو هات با یه دکتر هست  و من چون کیست آندومتریوما داشتم دک ...

من شنبه رفتم تشکیل پرونده دادم اتفاقا خیلی از نظم اونجا خوشم اومد شاید هم از شانس من بوده ولی کارام خیلی سریع پیش رفت و راضی بودم ممنون از راهنماییتون

سلام عزیزم من رویان میرم،  دکتر مردان شنیدم دکتر سجادی خوبه ولی دکتر زنان خودم تا الان با مصطفا ...

منم با دکتر همت ویزیت شدم ولی راستش اصلا خوشم نیومد ازش بخاطر همین پرسیدم نمیخوام درمان باهاش ادامه بدم بازم ممنون از راهنماییتون

سلام دوستان من از دیروز که لکه بینیم قرمز و شدید شد خیلی استرس گرفتم البته الان یه مقدار کمتر شده همش گریه میکنم میترسم اینم مثل اون یکی سقط شه میخوام برم دکتر اعصاب بهم دارو بده دارم میمیرم از استرس خودمم یه پروپرانول 10 خوردم نمیدونم چیکارکنم میترسم سقط شه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
اصلا نگرانی نداره.مثل آب خوردنه. فقط شرایط استریلش رعایت بشه بقیه اش کاری نداره عزیزم. انشالله به سل ...

ممنونم عزیزم ، یه چیزی که هست داروخونه با سرنگ پد بهم نداده نمیدونم یعنی باید بدون اینکه اول پد بزنم مستقیم امپولو بزنم ؟؟؟ شما چند سالتونه ؟؟؟ والا من خودمم تحقیق کردم و از یه دکتر زنان دیگه هم پرسیدم میگفتن بالای 30 سال باشی و یک سال هم اقدام کرده باشی حتماً باید سریع پیگیر باشی برای همینم وقتی یه دکتر اونم تو مرکز ناباروری استرس آدمو مسخره میکنه واقعاً آدم کفری میشه خوبه خودشونو بزارن جای مریض برای ماها یک سیکل هم یک سیکله ، خیلی راحت میگن زنگ بزن نوبت بگیر میگم خب من دو سه روز دیگه پری میشم میگفت خب هروقت بهت وقت دادن بیا اینجا بستگی داره کی وقت خالی باشه حالا این همه تخمک هر سیکل از دست میدی اینا هم روش !!!! فکر کن نوبت برای خودش میخواستمو که یه آزمایشو بهش نشون بدم حالا دو دقیقه هم نشد که منو ویزیت کرد و سریع باقی کارامو ارجاع زد به خانم کارشناسی که پیشش نشسته بود خلاصه اینکه دعا کنیم همگی مادر بشیم تا از دست یه سری مسایل و مشکلات و آدمها خلاص بشیم ، توکل به خدا

یاسی عزیزم حالتون چطوره؟😍😍 گل پسری خوبه الحمدلله ؟؟ عزیزم دختر منم رفلاکس داشت.نگم برات که طو ...

سلام سارا جونم خوبی عزیزم؟ ما ام بد نیستیم شکر خدا 😍 آخی عزیزم چه قدر سخت بوده، ای جان😑 الان آلرژی غذایی نداره دیناجون؟ اون موقع ام مثلا خودت میتونستی لبنیات بخوری؟  اخه اکثر بچه های رفلاکسی حساسیت هم پیدا میکنن، از همون میترسم

یاسی عزیزم حالتون چطوره؟😍😍 گل پسری خوبه الحمدلله ؟؟ عزیزم دختر منم رفلاکس داشت.نگم برات که طو ...

انتقال دادی به سلامتی؟ ان شاالله بیای چند روز دیگه خبر بارداریتو بدی بهم، یکم منو از این حال و هوای افسردگی بعد از زایمان دربیاری🤣😍😍

اره عزیزم بار اولم هست،35 سالمه،مشکلم تنبلی تخمدان،نازایی داشتم بعدشم دو بار حاملگی و سقط،از نظر ژنت ...

ممنونم عزیزم ان شالله که همگی به زودی تیکر میزنیم ، راستی از کجا تشخیص میدن که تخمک ها بی کیفیتن منظورم اینه که آزمایش خاصی داره یا چون سقط کردید متوجه شدن ؟؟؟

منم با دکتر همت ویزیت شدم ولی راستش اصلا خوشم نیومد ازش بخاطر همین پرسیدم نمیخوام درمان باهاش ادامه ...

خواهش میکنم عزیزم ان شالله که به زودی نتیجه میگیرید ، من دکتر همتو نمیشناسم ولی میخواید با همین دکتر مشایخی که دوستان دیگه اینجا ازش تعریف میکنن نوبت بگیرید 

سلام سارا جونم خوبی عزیزم؟ ما ام بد نیستیم شکر خدا 😍 آخی عزیزم چه قدر سخت بوده، ای جان😑 الان آلرژی ...

خوب خداروشکر

من که شیر نداشتم زیاد.یه ماه کم و بیش دادم.بعد دیدم شیر خشکو بیشتر میپسنده.شیر خشکی شد 😑

نه عزیزم.فقط به سوسیس و کالباس حساسیت داره..اصلا نمیتونه لب بزنه.تمام دهنش وگلوش افت میزنه ..حالش با لبنیات خیلی خوبه.روزی یه لیتر شیر پاستوریزه میخوره از یه سالگی 😁😁 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انتقال دادی به سلامتی؟ ان شاالله بیای چند روز دیگه خبر بارداریتو بدی بهم، یکم منو از این حال و هوای ...

خدانکنه افسردگی بگیری عزیزم...

اره دوتا انتقال دادم..دیگه از ترسم تعیین جنسیت هم نکردم .گفتم جنینامو از بین میبرن .حیفه .کلی روشون زحمت کشیدم😁.یه بسته سه تایی دراوردن که یکیش از فریز درنیومد .دوتا فسقلی انتقال دادم.دعا کن بمونه برامون.خونمون شلوغ پلوغ شه 😁💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚