2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
دوستای گلم خواهشاً جوابم را بدید برای انتقال جنین استرادیول را از چندم سیکل خوردید و روزی چند تا ؟

عزیزم برای هرکسی با توجه به وضعیت رحمش دارو میدن، مثلا من از سوم سیکلم استرادیول روزی دوتا، تا یک هفته، بعدش شد سه تا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي خوب  ممكنه راهنماييم كنيد  حركت هاي جنين تو شكم از چند هفته مهمه؟ ضرباتش باي ...

عزیزم.اصلا قانون.خاصی نداره..این جوجه ها هرجوری دلشون.بخاد حرکت مبکنن😆برامنم قبلا همینجوربود.یهو یک روز اصلا تکون نمخورد البت تکون میخورنا ما حس نمیکنیم.هر چی بری بالاتر حرکات بیشترمیشه..من تاالان هیچوقت حرکاتشو نشمردم..همینکه حرکت کنه کافیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان ..از دو روز قبل انتقال شروع کردم به خوردن نشاسته روزی یک قاشق وات الان که روز چهارم انتقال هستم ..آیا همچنان ادامه بدم ؟؟ناشتا هم میخوردم ...پزشک برا من شیاف تجویز کرده..اما فک کنم آمپول بهتر باشه، یا فرقی نمیکنه؟ 

دکتر نصر به من گفته از روز اول روزی چهارتا استرادیول بخورم خوب اینجوری مانع ریختن دیواره قبلی میشه و خونریزی را قطع می‌کنه دفعه قبل هم روز ۱۴ سیکلم ضخامت ۱۳/۵ بود و یک هفته بعد تازه انتقال داد ممنون میشم نظرتون را بگید تو برزخم 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
خوش مزه است 😋😋😋😋😋😂😂😂😂 من تا قبل انتقال یا خونگی میخریدم یا دهکده پروتئین تو قیطریه که جلوی ...

آدرسش و میدی کامل عزیزم تو قیطریه کجاست برم بخرم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستای گلم خواهشاً جوابم را بدید برای انتقال جنین استرادیول را از چندم سیکل خوردید و روزی چند تا ؟

یادم نیست از کی ولی تعدادش برای هر کسی متغیره بستگی داره دکتر باید بگه عزیزم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چرا.بهم گفتن شش روز روزی ۱۵۰ واحد تزریق کنم روز هفتم برم سونو مجدد

سلام عزیزم خوبی؟میگم شما برگشتی شهر خودت یا تا سونوی بعد تهران موندی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب خدا رو شکر عزیزم  نه والا خبر نداریم ولی نگران نباش کلا زیاد نمیاد، ان شاء الله حال خودش و ...

مگه نی نی الهامی جون جنسیتش قطعی مشخص شد؟😍 ای جانممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی عزیزم اخه من رفتم دکتر که گفت رفلاکس داره بعد یه رژیم بلند بالا داد بهم منم جدی نگرفتم شیر خورد ...

خوبي عزيزم ؟ گل پسرت خوبه ؟ خانمي اگر پسرت فقط شير بالا مياره به نظر من كه رفلاكس نيست . 

ببين من تجربه خودم رو بهت ميگم ، دختر من هم زياد شير بالا مياورد و پسرم هم بالا مياره ولي كمتر از دخترم ولي شير بالا آوردن ميتونه به خاطر پرخوري يا حتي بدون علت هم باشه كه خود به خود تا ٦ ماهگي بچه ها خوب ميشه .

و دليل بد خوابيدن بچه ها ميتونه فقط از رفلاكس يا دل درد نباشه و از گرسنگي هم باشه . 

ما خيلي وقتها فكر ميكنيم بچه ها با شير خودمون سير ميشن ولي اشتباه ميكنيم .

ببين عزيزم رژيم تا حدي هم كه فكر كني موثر نيست و اين دل دردها يا بالا آوردن شير خود به خود معمولا تا ٦ ماهگي برطرف ميشه .

الان پسر من پوستش خشك هست و روي صورتش قرمز ميشه و خشكه ميزنه دكتر به من هم گفته رژيم بگيرم و پماد هم داده تا بزنم ولي من رژيمم رو خيلي هم سفت و سخت رعايت نكردم چون فكر نميكنم زياد هم به آلرژي مربوط باشه و بيشتر به خاطر هوا به نظرم اينطور ميشه پوستش كه من فقط پماد ميزنم و ميدونم خود به خود خوب ميشه تا چند وقت ديگه ، تازه شير خشك رژيمي هم بهش داده كه اينقدر بدمزه هست كه لب نميزنه پسرم و همون معمولي رو بهش ميدم .

خلاصه اينكه اضطراب و نگراني خودت بيشتر موثر هست تا رعايت رژيم ، ان شا الله به زودي پسرت آروم ميشه فقط سعي كن حتما سيرش كني .