2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر سیکل 45 روزه باشه یکی روز سوم پریود اول میشه،  سونو بعدی 29 روز بعد حتی اگر پریود هم نشده ...

آل دی هم از همون روز سوم پریود اول میدن درسته؟ پس برای کسی مثل من که پریودام معمولا مشخص نیس کیه باید از پریود ذی ماه شروع کنم تا بتونم خودمو قبل تعطیلات برسونم؟ اصلا به استرس نمی ارزه که اینور سال بخوام انتقال بدم همون فروردین یا اسفند اگه اخر اش پیر بشم برم بهتره به نظرم

سیکل کوتاه چی؟

سلام دوستان.‌ من باتخم اهدایی دوبار انتقال جنین ناموفق داشتم. الان فقط یک جنین دارم که ماه آینده ان ...

سلام عزیزم prp خیلی عالیه برات میخوان انجام بدن

خراش رو ولی روز 21 پریود قبل انتقال انجام میدن

عزیزم اگر با دستگاه معاینه مشکلی نداری یا تنگی دهانه رحم نداری بیهوشی نیاز نیست برای انتقال

عزیزم ان شاالله فردا بلاست شدن دیگه  نه اصلا دیر نیست گلم، منم روز 21 انتقال دادم تازه جنین سه ...

خداکنه عزیزم  بلاست بشن تا فردا مرسی که هستی و دلگرمی میدی به همه 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
آل دی هم از همون روز سوم پریود اول میدن درسته؟ پس برای کسی مثل من که پریودام معمولا مشخص نیس کیه بای ...

واسه من از روز 5 پری ال دی دادن

سیکل کوتاه هم فکر کنم سه تا سونو بخواد 

وحتی ممکنه اگر شرایط خوب باشه حتی استرادیول ندن و با تخمک هات هماهنگ میشن و طبق اونا جلو میرن و انتقال میدن

یا همون استرادیول و بعد پروژسترون میدن، بستگی داره به تشخیص دکتر 

سلام بچه ها و مامانای جدید..من ی چند وقت فکرم مشغول بود..غربالگریم ریسک متوسط بود که سلفری برام نوشت ...

به سلامتی عزیزم 

بله جنسیت درسته99 درصد، باز خوبه برای شما نوشتن

آره گلم باید زیاد آب بخوری، حتما هم تحت نظر دکتر باش تا خوب بشی کامل