2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست
عزیزم در مورد انتقال جنبن فریز توضیح میدی چه جوری چند بار سونو داره؟ معمولا برای کسی که مشکل ضخامت ا ...

گلم سونو که‌ حدودا 4 بار داره، من ضخامتم دیر بالا رفت شد 6 بار سونو

اما انتقال ممکنه سیکل کوتاه باشه یا سیکل 45 روزه( بلند) که بستگی داره به اوضاع رحم و تخمدان ها 

گلم طرازی خیلی دکتر خوبیه، باهاش انتقال بده 

دکتر نصر جدیدا تمام انتقال هاش رو مرکز مام داره میبره، پس نیازی خودتو به درد سر بندازی، همه دکترها تو انتقال تقریبا شبیه هم هستن، همه + و - دارن

آزمایش های ایمنی تا 6 ماه اعتبار دارن، آزمایش های انعقادی تا آخر عمر

آزمایش های ایدز و هپاتیت و تیروئید و کم خونی فقط تکرار میشه تو سیکل انتقال

من چون کیست زده بودم و با بوسرلین سایزش کم شده بود یه آزمایش استرادیول هم روز سوم پریودی دادم و بعد از اون برای ادامه مراحل دکترم اوکی داد و به سونو به تنهایی اکتفا نکرد 

سلام بچه ها و مامانای جدید..من ی چند وقت فکرم مشغول بود..غربالگریم ریسک متوسط بود که سلفری برام نوشت دکتر مشایخی.رفتم نیلو...مردم از استرس.جوابش اومد راحت شدم..😊😊بچه ها این جنسیت که میزنن مطمئنه؟

ی سوال دیگه من نمیدونم چرا همش عفونت ادراری میگیرم اب زیاد بخورم تاثیر داره دیگه نگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بهتر که به سوسیس کالباس حساسیت داشته باشه، اصلا معلوم نیس چی توش میریزن، پس خوبه با لبنیات حال می ...

خوش مزه است 😋😋😋😋😋😂😂😂😂 من تا قبل انتقال یا خونگی میخریدم یا دهکده پروتئین تو قیطریه که جلوی مشتری تولید دارن 

اصلا شکمو نیستم🙈🙈🙈🙈

گلم سونو که‌ حدودا 4 بار داره، من ضخامتم دیر بالا رفت شد 6 بار سونو اما انتقال ممکنه سیکل کوتاه باش ...

مرسی عزیزم آره خودمم میگم همین طراری باشه فقط سونوها تقریبا چه روزهایی هست میخوام ببینم چه روزهایی میشه که مرخصی رو ببینم چیکار میشه کرد هزینه ها انتقال اینا معمولا همون فروردین اضافه میشن درسته؟ برای آزمایش ایمنی و انعقادی میشه از شهرستان نمونه بفرستیم تهران یا حتما باید خودم بیام آخه یه مورد شو گفتن نمیشه فرستاد  

عزیزم نشونه مامان شدنه، آدم بیشتر حساس میشه به فال نیک بگیر، چند روز دیگه بتای تپل منتظرته 

خیلی میترسم😫😫😫😫ک اگ کنفی بشهچی میشه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
دوستان از @elhamiiiiiiiii   خبر ندارین؟؟ من تقریبا ۱۵-۱۶ روز پیش بهش پیام دادم جواب نداده ح ...

خوب خدا رو شکر عزیزم 

نه والا خبر نداریم ولی نگران نباش کلا زیاد نمیاد، ان شاء الله حال خودش و دخترش هم خوبه

به من گفت با فاصله دو انگشت از ناف ۹۰ درجه بزن.سرنگ هم طوری باشه که اون صفحه ای که نوشته چند واحده ر ...

امروز ۱۵۰ واحد دوم رو زدم میخواستم مطمئن باشم تموم شده یه بار دیگه چرخودندم و فشار دادم دیدم یه خورده دارو ازش اومد بیرون، اشکالی نداره؟ نکنه کم تزریق کردم که توش مونده بازهم؟؟!!🤪🤪🤪

مرسی عزیزم آره خودمم میگم همین طراری باشه فقط سونوها تقریبا چه روزهایی هست میخوام ببینم چه روزهایی م ...

اگر سیکل 45 روزه باشه یکی روز سوم پریود اول میشه، 

سونو بعدی 29 روز بعد حتی اگر پریود هم نشده باشی

بعد سه روز بعد از 29 روز

بعد 10 روز بعد از اون سه روز و اگر خوب بود انتقال که بین روزهای 17 تا 21 هست اغلب

راستی من از روز سوم ۱۵۰ واحد گونال اف و همزمان دوتا هم PDHoMoG دارم کسی تاحالا بوده اینارو باهم داشته باشه، تا روز ۸ که دوباره باید برم پیش دکترم، البته از سه روز دیگه hmg سه تا میشه و ستروتاید هم اضافه میشه

امروز ۱۵۰ واحد دوم رو زدم میخواستم مطمئن باشم تموم شده یه بار دیگه چرخودندم و فشار دادم دیدم یه خورد ...

نه بابا .شما هم مثل من یدفعه استرس الکی گرفتت.اصلا استرس نگیر.منم چند بار چرخوندم با خودم گفتم اگه تموم شده پس چرا داره میچرخه؟ 😁 هیچی دیگه این طوری بود که استرس گرفتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.