2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046842 بازدید | 684556 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مهربونم سلام

فقط خدا می دونه چقد با خوندن پیام هاتون و دعای های خیرتون دلگرم شدم و تک تک پیام هاتون منو دلگرم کرد. از خدای مهربونم ممنونم که دوستای خوبی مثه شما دارم. خیر و خوشی و سلامتی و نی نی های سالم و تپل مپل نصیب همتون شه الهی. 

من‌ یک هفته دیگه هم باید تو بیمارستان بمونم و انتی بیوتیک بگیرم. ولی الان خیلی دلم قرص تر و امیدم بیشتره. هرچند بهم گفتن بعد سه هفته بعد ترخیص باید برگردم بیمارستان برای ازمایش و معاینه و شاید لازم باشه تا موقع زایمان بستری باشم. احتمال زایمان زودرس برام دادن. اما ته دلم می‌گم با این همه لطف و بزرگی خدا با اینهمه دوستای خوب که برام دعا می کنن چرا باید غصه بخورم. بازم از همتون ممنونم❤️

زينب جون مگه مصي جون خبري داده از خودش ، من هر چي گشتم پستش رو پيدا نكردم .

سلام مامان سبحان عزیز. امیداوارم خودتون و کوچولوهای نازتون در صحت و سلامت کامل باشید

پستی که زینب جان ریپلای کرده برای ده مهر بود که توضیح دادم چه اتفاقاتی این مدت افتاده و الانم شرایطمو توضیح دادم. التماس دعای خیلی زیاد🙏

دوستان مهربونم سلام فقط خدا می دونه چقد با خوندن پیام هاتون و دعای های خیرتون دلگرم شدم و تک تک پیا ...

سلام عزيزم ، خوبي خانمي ؟ 

ما همه خيلي به فكرت هستيم عزيزم ، مطمئنم خدايي كه اين بچه ها رو توي دلت گذاشته تا آخرش هم خودش مواظبشون هست ، ان شا الله كه هر دو تا فرشته ات به سلامت ميان توي آغوشت خانمي .

دوستان مهربونم سلام فقط خدا می دونه چقد با خوندن پیام هاتون و دعای های خیرتون دلگرم شدم و تک تک پیا ...

عزیزم ان شاالله تا اینجا خدا کمکتون کرده و بخير گذشته باز هم کمکتون میکنه و دخترای نازت رو بغل میکنی 

خیلی خیلی دعاتون میکنیم

سلام عزيزم ، خوبي خانمي ؟  ما همه خيلي به فكرت هستيم عزيزم ، مطمئنم خدايي كه اين بچه ها رو توي ...

عزیزم مصی جان پست چند روز پیش منو لایک کردن الان منم گفتم سریع از فرصت استفاده کنم و حالش رو بپرسم

هر وقت گل پسرت رو شیر میدی دعاشون کن، از دخترت هم بخواه دعا کنه 

دعای بچه های معصوم حتما مستجابه

ان شاالله، چرا عزیزم زردیش 13 و نیم بود که دستگاه اجاره کردیم تو خونه سه روز گذاشتیم،اومد پایین، ولی ...

اره منم شنیدم خنکی‌خوردن تاثیر چندانی نداره.اخه من تو بارداری اصلا عرقیجات خنک اینا نخوردم،پس عذاب وجدان نگیرم بخاطرش.منم شنیدم همه نی نیا زردی دارن ولی کم و زیاد داره.بازم خداروشکر گل پسرت خوب شده زود.برای من و نی نیم هم دعا کن❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

عزیزدلم چی شده..من مدت زیادی نتونستم بیام و از اوضاع بی خبر بودم.الان پیام قبل رو خوندم.حالت خوبه گلم؟ان شاالله به سلامتی و به موقع نی نیاتو بغل میگیری.اصلا سعی کن به چیزای بد فکرنکنی من و همه ی بچه ها دعا میکنیم برای سلامتی خودت و‌ وروجکات❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چشم‌چشم  🤗❣ مبارکه مبارکه... قرار این حاملگی جبران اون یکی رو کنه که ویارت شدید بوده. یواش ...

مرسی عزیزم از دعای خیرت 💖💖💖

خیلی خیلی ممنون💖💖💖

اتفاقا دختر منم جیغ جیغو بود .الان یه خانمی شده که نگم برات 🤗 خیلی ارومو حرف گوش کن شد از دوسالگی به بعد...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

عزیزدلم از ته قلبم برات دعا میکنم که خدا خودش کمکتون کنه واسه ادامه راه..ان شاء الله که سروقت بغل میگیری گل دختراتو 💖💖💖💖💖

ان شاالله، چرا عزیزم زردیش 13 و نیم بود که دستگاه اجاره کردیم تو خونه سه روز گذاشتیم،اومد پایین، ولی ...

یاسی عزیزم حالتون چطوره؟😍😍

گل پسری خوبه الحمدلله ؟؟

عزیزم دختر منم رفلاکس داشت.نگم برات که طوری جیغ میزد که بعد دوازده سال هنوز همسایه ها میبینن میگن وااای دینا عجب حنجره ای داشت 😐 پدرشوهرم خدابیامرز همیشه میگفت هرکی غیر از تو بود اینو مینداخت سطل اشغالی 😄 قشنگ میفتاد به گریه تا یه ساعت کل خانواده رو دیوونه میکرد با جیغاش 😖تا شش ماه اذیت کرد.بعدش خیلی بهتر شد..

خلاصه که یه چشم بهم بزاری میگذره این روزها.. راستی وقتی شیر میدی به منم دعا کن لطفا که جواب انتقالم مثبت شه 😍😍😍😍😍 بوس به لپ خودت و قندعسلت 💋💋💋💋

انشاءالله من حاضرم تهوع بگیرم ولی استرس نگیرم😑😑😐

تهوع خیلی بده..خیلی ناجوره.تموم جون ادمو میگیره..ان شاء الله که یه بارداری راحت و بی دردسر داشته باشی...

ممنونم عزيزم ، ان شا الله خدا به شما هم بعد از پسرت يك بچه شير به شير ديگه هم بده و هر دوشون هم آروم ...

مامان سبحان عزیزم لطفا واسه منم دعا کن 🤗😍😍😍😍😍 لطفا

آره عزیزم سنتی عالیه 😋😋😋😋 فقط تو این مدت فقط بستنی کارخانه ایی پاستوریزه تهیه کن کلا از موقع ان ...

انشالله سری بعد و جواب گرفتنم💙💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏