2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
اره گلم میدونم منفی یعنی منفی حالا چ صفر چ ۹/۹ ،، ناراحتی من بخاطر این تاخیر بدموقع و بی سابقه بود د ...

چای زعفرون و دم کرده رازیانه باعث پریودی میشه، اگر منفی شدی اینارو امتحان کن تا پریود شی

ان شاالله خیره

ممنون عزیزم،شما کدوم مرکز رفتین!منم هشت پریودی گفتن اونجا باشم من امروز شش پریودی هست فردا میرم یزد ...

انشالله که اثر داره عزیزم و همین دفعه مادر میشید ،، من مرکز رویان تهران میرم ، الان ال دی میخورم از چهارشنبه باید تزریق امپولمو شروع کنم و یک آبان هم گفتن برم سونوگرافی البته گفتن چه پری شدم و چه نشدم یک آبان برای سونو برم دیگه توکل به خدا ،،،، شما بار اولتونه ؟؟ چند سالتونه؟؟ مشکلتون چیه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كسي اينجا با دكتر فروتن بوده كه اي وي اف كرده باشه

عزيزم من يك بار پيش ايشون سونو شدم دكتر باايمان و مهربونيه 

مريضاش خيلي راضي بودن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به خونریزی چیکار کنم زنگ زدم اتاق زایمان میگه داروهاتو ادامه بده چیکار کنم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به ...

به نظرم دکترت رو پیدا کن از خودش بپرس عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی بگردم چقد سخته اینجوری.ان شاالله گل پسرت هرچه زودتر خوب شه...داروها تاثیری نداره براش؟خودتم موا ...

مرسی عزیزم، دارو که میدم ولی مثل اینکه فعلا تا سه چهار ماه باید صدای گریه هاشو بشنویم و هیچ چاره ای ام نداره تا یکم دستگاه گوارشش قوی بشه، خودمم قرص کلسیم و مولتی ویتامین میخورم که بیشتر از این داغون نشم فقط نگرانم که با این رژیم کیفیت شیرم کم نشه، راستی دوستم بعد از زایمان تا یه مدت اصلا حبوبات و ادویه نخور، لبنیاتم با احتیاط شروع به خوردن کن تا ببینی چه تاثیری روی نی نی داره، اگه بهش ساخت بخور

من یکبار با دکتر مصطفایی ویزیت شدم اخلاقن خوبه ولی من خوشم نیومد چون به حرفام اهمیت نداد منظورم دخال ...

آره سخته.خودشم باید همش مرخصی بگیرم.گاها شیفت میشم و باید تعویض کنم.خدا کنه که همه مون نتیجه بگیریم.

خدایا شکرت  
من یکبار با دکتر مصطفایی ویزیت شدم اخلاقن خوبه ولی من خوشم نیومد چون به حرفام اهمیت نداد منظورم دخال ...

برا من چون ۴۰ ساله ام خیلی عکس و آزمایش نوشته بود.وقتی همه نتایج رو بردم گفت والا ناراحت میشم که اینقدر به زحمت افتادی برا  عکس و آزمایشا.گفتم سختی اینا برام مهم نیست.نتیجه برام‌مهمه.

خدایا شکرت  
انشاءالله من حاضرم تهوع بگیرم ولی استرس نگیرم😑😑😐

از خدا چيزاي خوب بخواه منم همينو خواستم يه ليوان آب نميتونم راحت بخورم همش سرم بهم وصله 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به ...

عزيزم فكر ميكنم بايد آسپرين قطع بشه 

سلام عزیزم. خدارو شکر ماهم خوبیم😍❣ دخملی هم حسابی گریه کن شده😁😁😁 ان شاءالله بسلامتی فرشته هاشو ...

خداروشکر💖💖💖

از طرف من دخترگلتو یه گاز بگیر.بوس جواب نمیده 😍😍

منم چند روزه انتقال دادم.ولی هیچ علامتی ندارم...برام دعا کن لطفا ❣❣❣❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚