2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
من از چهارشنبه امپولام شروع میشه و اولین بار هم هست که آمپول با سرنگ انسولین به بازو میزنم و تجربه ن ...

اصلا نگرانی نداره.مثل آب خوردنه. فقط شرایط استریلش رعایت بشه بقیه اش کاری نداره عزیزم. انشالله به سلامتی مامانی. حالا من پیش هر دکتری رفتم بدو بدو کاراشونو انجام میدن میگن دیر شده برای سن تو. دیگه زمان از دست ندیم. چه دکتر خجسته ای بوده دکترت.اما هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا نیست. خودتو بسپار به خودش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خواهر من تا وقتی بچه شیر میداد کلا غذاهای نفاخ و طبع سرد نمیخورد. حتی گوشت گاو و گوساله و کلم ...

مرسی عزیزم، اره منم رعایت میکنم ولی واقعا سخته چون بالاخره دو سال حبوبات و لبنیات و مرکبات و کلا غذای بیرون نباید بخورم، فقط مرغ ساده و گوشت گوسفند میخورم، منم این شربت که میگید رو گرفتم اسمش زانتاک هست، ان شاالله باهاش جواب بگیرم، الان بچه ی خواهرتون حساسیت غذایی خاصی نداره یعنی مثلا بستنی و بیسکویت و ماست میتونه بخوره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که هرچه زودتر حالش خوب میشه و جفتتون رو به راه تر میشین گلم.نگران نباش همه ی اینا میگذره خ ...

ان شاالله، چرا عزیزم زردیش 13 و نیم بود که دستگاه اجاره کردیم تو خونه سه روز گذاشتیم،اومد پایین، ولی تو چشماش تا آخر یه ماهگیش زرد مونده بود که خدا رو شکر رفت، هیچ راهی نداره که پیشگیری کنی از زردی، من انقدر کاسنی میخوردم ولی انگار نه انگار، حالا ان شاالله نی نی شما زردی نداشته باشه، اصلا بهش فکر نکن که برات پیش نیاد

مرسی عزیزم، اره منم رعایت میکنم ولی واقعا سخته چون بالاخره دو سال حبوبات و لبنیات و مرکبات و کلا غذا ...

ببین دو سال لازم نیستا. تا وقتی که بچه فقط شیر مادرو میخوره،بعدش کوچولو کوچولو رژیمت رو برگردون. نه فقط به خاکبازی حساسیت داره،وگرنه حساسیت غذایی تا جاییکه میدونم نداره

منم از خدامه که بدون اینکه بخوان لوله بسته مو دستکاری کنن باردار بشم و به قول شما از بار یه عمل سنگی ...

ان شاالله عزیزم، خصوصا اگر لوله هیدرو باشه نشون میده تو عکس اغلب موارد، و اون وجودش بد هست و حتی قبل از بار اول برمیدارن ولی فقط بسته بودن دلیل برای عمل نمیشه گلم

مرسی عزیزم، اره منم رعایت میکنم ولی واقعا سخته چون بالاخره دو سال حبوبات و لبنیات و مرکبات و کلا غذا ...

انشالله که دارو خوب اثر کنه و کوچولوت دیگه درد نکشه و اذیت نشه عزیزم

عزيزم ببخشيد يه سوال داشتم ازت انتقال جنين فريز وقتي به بعضيا ال دي ميدن پريود بعدي انتقال ميدن؟

آره گلم ال دی و بوسرلین

یا ال دی و دیفرلین میدن و تا رحم وارد حالت یائسگی بشه و یه جور استراحت به بدن محسوب میشه تا اگر کیستی چیزی هست برطرف بشه و آمادگی پذیرش جنین بالا بره 

و اغلب اگر مشکلی نباشه و بدن به داروها خوب جواب بده انتقال میدن

انشالله که دارو خوب اثر کنه و کوچولوت دیگه درد نکشه و اذیت نشه عزیزم

مرسی عزیزم، ان شاالله شما ام خواسته ی دلتو از خدا بگیری، فقط اینکه میگی تا وقتی بچه شیر مادرو میخوره، مگه دو سال نیست شیر دهی؟

اره عزیرم همه اینا راانجام دادم حتی لاپاراسکوپی هم کردم ولی جواب نگرفتم

گلم نگران نباش درسته تا حالا باردار نشدی ولی دلیل نمیشه مشکلت عجیب غریب باشه 

منم دوبار آی یو آی منفی داشتم و بعدش کلی مشکل بهمون اضافه شد که اصلا فکر میکردم باید برم بهزیستی تقاضای بچه بدم

یکی از دوستام تنبلی شدید تخمدان داشت، سه بارiui  منفی، چندین دوره تلقیح تخمدان 

آخرش ivf کرد و دفعه سوم مامان شد 

یا یه دوست دیگه دارم اسپرم های همسرش داغون بود، اونمiui شد اولش بتا تا 48 رفت بالا ولی نشد، بعد ivf  کرد و مامان شد دفعه اونم با یک جنین فقط

چند تا از دوستان اینجا داشتیم با آزواسپرمی همسرشون مامان شدن، اصلا ivf براي همين چیزاست 

میخوام بگم شکست های قبلی دلیل نمیشه دیگه امیدوار نباشی، حتما مامان میشی شک نکن

بله درسته..من کلا خودم همه چیز رو رعایت میکنم رو کالری خیلی حساسم😉 ولی من اصلا نمیخوردم موقعیکه انت ...

آره عزیزم سنتی عالیه 😋😋😋😋 فقط تو این مدت فقط بستنی کارخانه ایی پاستوریزه تهیه کن

کلا از موقع انتقال تا زایمان فقط لبنیات پاستوریزه مصرف باید بشه

مثلا اگر شیر محلی خریدین حتما 70 ثانیه بجوشه تا خیالت راحت باشه و بعد مصرف کنین

ممنون عزیزم...واای چ خوب..اخه از بس دیدم هر کی زایمان کرده طفلی بچه کولیک.و رفلاکس داره..هم دلم.میسو ...

ممنونم عزيزم ، ان شا الله خدا به شما هم بعد از پسرت يك بچه شير به شير ديگه هم بده و هر دوشون هم آروم باشن و اذيتت نكنن .

من احساس ميكنم پسرم به داييش رفته ، برادرم هم خيلي آرومه مامانم ميگه از بچگيش هم از من خيلي آرومتر بوده و با اينكه من و برادرم هم اختلاف سنيمون ٢ سال هست برادرم كه بعد از من بوده خيلي آروم بوده و مادرم اصلا اذيت نشده .