2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
سلام،این آمپول سوپر فوت رو برای چی میدن!!!چطور ب من ندادن!ب من فقط ال دی،بعد تمام شدن سوماتروپین،بعد ...

سلام عزیزم خب چون پروتکل ها فرق داره عزیز دلم 

اصلا مقایسه نکن گلی

حتی ممکنه به یه نفر تو دو تا سیکل داروهای متفاوت بدن

با خیال راحت ادامه بده گلی هیچ اشتباهی نشده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به ...

سلام عزیزم فکر کنم با خود دکتر صحبت نکردی

خون ریزی یعنی فعلا ضد انعقاد نیاز نداری

گلم دکترها اغلب این جور مواقع قطع میکنن هر دو رو 

بعد با انوکسا شروع میکنن 

به نظرم الان قطع کنی ضرر نداره

سلام دیروز دکتر بهم آسپیرین و آنوکسا 4000 داد دیشب تزریق کردم شیاف پروژشترونم گذاشتم الان افتادم به ...

آسپرین رو قطع کن. آنوکسا رو قطع نکن. اما با نظر دکترت پروژسترون رو اضافه کن. دکتر من آمپول پروژسترون هم در کنار شیاف تجویز میکرد. بعضی دکترها هم اینجور مواقع شیاف رو هر دوازده ساعت تجویز میکنن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من چرا وزنم انقدر زیادی داره میره بالا تو ی هفته ۷۰۰گرم اضافه شدم غذا هم زیاد نمیخورم ولی میا ...

برو دکتر تغذیه 

منم وقت گرفتم بعد، دیدم خیلی دارم یهو تپل میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام دوستان من چند روزه انتقال جنین دادم (جنین اهدایی) گرفتم. میشه لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم ای ...

سلام عزیزم. اولین و موثرترین کار سعی کن آرامش داشته باشی

بعد هم آب زیاد و پیاده روی ملایم در حد ده دقیقه در روز و میوه های متنوع عالیه

هفته ایی سه بار تخم مرغ

مصرف 4 مغز و کلا چیزهای سالم و مقوی

انشالله که اثر داره عزیزم و همین دفعه مادر میشید ،، من مرکز رویان تهران میرم ، الان ال دی میخورم از ...

اره عزیزم بار اولم هست،35 سالمه،مشکلم تنبلی تخمدان،نازایی داشتم بعدشم دو بار حاملگی و سقط،از نظر ژنتیک و ایمنی اینا بررسی شدم فعلا میگن تخمکام بی کیفیت هستن،انشأالله شما هم با همین مرحله مامان میشی گلم😊