2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046672 بازدید | 684535 پست
عزيزم نگران سينه ات نباش براي من هم اصلا دكمه نداشت كم كم دكمه دار ميشه ، همه بچه ها هم رفلاكس و كول ...

ممنون عزیزم...واای چ خوب..اخه از بس دیدم هر کی زایمان کرده طفلی بچه کولیک.و رفلاکس داره..هم دلم.میسوزه..هم.نگران.میشم...انشاءالله پسر منم مثل پسر شما باشه...چقد بچه هاتو دوسشون دارم😍😍حس میکنم از اوناهستن ک من خیلی دلم.میخاااد😋😃

خداحفظشون.کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها من ای وی آفی ام وضعم چوره برا روز 6 عادت؟؟ روزی دوتا پیورگون میزدم و ی قرص دگزا هر رو خوردم روز ششم رفتم سونو.. تخمدان راست 3 تا تخمک سایز 12و6 تا تخمک سایز 9 و 10و تخمدان چپم3تا تخمک سایز 12 و 8 تا تخمک سایز 9 و 10.....بازم آمپول گرفتم تا شنبه.. وضعیتم چطوره؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نگران نباش  اغلب ماها که انتقال فریز با هورمون تراپی داریم این عقب افتادن پری اتفاق م ...

مرسی عزیزدلم 

درسته امروز روز ۳ پری هست 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم دختر گل صبر داشته باش چیزی دیگه نمونده  به خدا همین استرس از همه چی بدتره منم 11 روز بع ...

عزیزدلم 

مرسی عزیردلم 

تمام زورم میکنم ک صبوری خرج کنم ❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام خاكستري جان خوبي؟ ايشالا دخترت سالم بياد تو آغوشت عزيزم ميشه بهم از شرايطتت بگي اينكه مشكلت چي ...

سلام عزیزم ممنون.ان شاالله قسمت خودت و تموم منتظرا شه.من خودم مشکل خاصی نداشتم فقط ذخیرم نسبت به سنم پایین بود.۲۳ سالم بود و ذخیرم ۱.۴ بود

ولی دلیل اصلی ناباروریم ضعیف بودن شوهرم بود.اسپرماش از همه نظر ضعیف بود

دفعه ی اول انتقالم مثبت شد خداروشکر.۵ تا جنین برام تشکیل شد که دوتاشو دکتر افلاطونیان یزد برام انتقال داد...گریدشو دقیق نمیدونم ولی فکرکنم تو اتاق عمل گفت کامپکت هستن...

داروهای انتقالم جز قرص استادیول بقیه امپولا و شیافا همه خارجی بود.من امپول تحریک تخمدانم پیورگان بود...و اصلا امپول پروژسترون نداشتم.از همون قبل انتقال شیاف اندومترین داشتم تا بعد مثبت شدنمم ادامه دادم شیافو...شرایط من خاص بود بخاطر هماتوم و جفت پایین مجبور شدم تا همین چندروز قبل شیاف داشته باشم اما نرمالش تا همون ۱۲ هفته ایناس

بازم سوالی داشتی در خدمتم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خاكستري جان خوبي؟ ايشالا دخترت سالم بياد تو آغوشت عزيزم ميشه بهم از شرايطتت بگي اينكه مشكلت چي ...

مراقبتای قبلشم که به توصیه ی دوستان مصرف فست فود اینارو به حداقل رسوندم.دو سه ماه حتی حذفش کردم.رفتم طب سنتی طبعمو فهمیدم و طبق طبعم که سرد بود سردیجات رو حذف کردم...هرشب با روغن سیاهدونه یا کنجد شکممو ماساژ میدادم و بعد با شال میبستم.در طول روز هم شالو باز نمیکردم.چون حس میکردم رحمم سرده

بعد از انتقال هم از نظر تغذیه کار عجیب غریبی نکردم.فقط چون شنیده بودم اناناس برا لانه گزینی‌خوبه تا سه چهار روز اون قسمت سفت وسط اناناس رو میخوردم.البته اناناس طبیعی گرفتیم...اب زیاد میخوردم.ادویه مامانم اصلا تو غذام نمیریخت به جز یه کم نمک و زردچوبه...من مشکل یبوست نداشتم واسه همین نشاسته هم خوردم یه هفته..سوپ پای مرغ،اینجور چیزا هم میخوردم

اها طبق تجربه ی دوستان روزی که انتقال داشتم صبحش کیسه ی آب گرم گذاشتم رو شکمم،بعد با شال بستم...و سعی کردم همش به خودم تلقین کنم که مامان شدم...خلاصه اینکه اول حس خودت مهمه،بعدم سعی کن میوه و آب زیاد بخوری.طبق طبعت پیش برو...ان شاالله نتیجه بگیری عزیزم

اها قبل انتقال یه مدت پیاده روی میکردم هرشب

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام گلی... ماهم خوبیم...🍃☘ چرا اولا اذیت کرد سینم دکمه نداشت نمیگرفت. حالا کم کم بهتر شده.. ان ش ...

خب خداروشکر عزیزم.اون‌اوایل که سینه تو نمیگرفت شیر خشک دادی بهش؟راستی به پستونک هم عادتش دادی؟

قبل و که دقیق نمیدونم ولی اولین بار بعد بارداری رفتم پیش دکترم ۵۰/۱۰۰بودم الان شدم ۵۵/۷۰۰

خوبه عزیزم منم ۵کیلو چاق شدم از اول بارداری تا الان⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
برا من چون ۴۰ ساله ام خیلی عکس و آزمایش نوشته بود.وقتی همه نتایج رو بردم گفت والا ناراحت میشم که این ...

منم شاغلم واقعا با یه دردسری مرخصی میگیرم که نگو و نپرس،،،  درعوض دکتر مصطفایی با خونسردی به من میگفت این همه از بلوغت تا الان تخمک از دست دادی چی شده مگه حالا چندین ماه هم روش!!!!!  این حرفش خیلی برام سنگین بودش چون همه میدونن که فاکتور سن تو بارداری مهمه ولی انگار اصلا زندگی و احساس من براش مهم نبود،،،  بهرحال آن شالله که هممون نتیجه بگیریم و این روزهای سخت تموم بشن

مرسی عزیزم به منم گفت ۴۵ درجه ولی دیدم سوزنهاش کوتاهه گفتم شاید منظورش با این سرنگ های با سوزن بلن ...

من از چهارشنبه امپولام شروع میشه و اولین بار هم هست که آمپول با سرنگ انسولین به بازو میزنم و تجربه ندارم ولی مرکز خیلی واضح به من گفتن ۴۵ درجه به بازوت بزن