2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
میشه مارک لوسیون هم بگی؟ 

راستش برای من لوسیون شیر مرطوب کننده بدن اوناگرین معجزه کرد. تو برند های ایرانی هم که قبلا دکتر بهم داده بود مدیلن و آردن عالی بود. منم خارش کل بدن داشتم مخصوصا پاییز تا بهار. اما با روغن حمام موستلا و لوسیون بدن، اصلا یادم رفت که خارش چی هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستش برای من لوسیون شیر مرطوب کننده بدن اوناگرین معجزه کرد. تو برند های ایرانی هم که قبلا دکتر بهم ...

مرسی عزیزم یک دنیا ممنون 

فقط اینا که میگی غیر از موستلا، خبر داری برای خانم باردار ترکیباتش مجاز هست یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه مارک لوسیون هم بگی؟ 

به نظرم حتی اگه حوصله لوسیون بدن رو هم نداشتی از روغن حمام غافل نشو.خودش تنهایی هم عالیه. فقط مواظب باش سر (لیز) نخوری، هرچند اصلا اونجوری چرب نیست که بخواد کف حمام رو سر کنه. اما با توجه به بارداریت بیشتر مراقب باش

سلام به آنا جان من يه سوال خيلي مهم و فوري دارم ميشه راهنمايي كني كسي كه چهار بار اي وي اف ناموفق داشته بايد چيكار كنه چه آزمايشايي بايد بده ممنون ميشم سريع بهم جواب بدين😘😘😘

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
مرسی عزیزم یک دنیا ممنون  فقط اینا که میگی غیر از موستلا، خبر داری برای خانم باردار ترکیباتش م ...

ببین خواهرم که باردار بود راجع به لوسیون از دکترش پرسید، گفت مالیدنی ها معمولا بی ضررن. منعی نداری. اما با اینحال خواستی بگیری بازم بپرس از داروساز داروخانه. البته اوناگرین که لوسیون شیر هست،غلظتشم یه کم از شیر بیشتره. 

سلام خوبید؟ برام یه سوال پیش اومده اینجا مطالب خانمها رو که میخونم اکثرا که مشکل دارن لاپاراسکوپی یا ...

آها گلم اینم فراموشم شد بگم، مثلا منم آندومتریوز داشتم و جدیدا فهمیدم گرید 3 بوده، ولی جراحی نکردم 

چرا؟ طبق همون قانون دستکاری در مراحل اولیه هر چی کمتر بهتر

و خب میبینی که اصلا نتیجه بد نشد و یه عمل سنگین و پر هزینه رو نیاز نشد انجام بدم

ولی اینو میدونستم اوضاعم گل و بلبل نیست و شاید حالا حالاها نتیجه نگیرم، اما همیشه میگفتم به امتحانش می ارزه

یه مثال دیگه prp هست، من به دکترم گفتم حداقل الان که مشکل دارم اونو انجام بدید با هچینگ، باز گفت اگر برای دفعه اول احتمال رو بالا می‌برد خودمون انجام می‌دادیم 

منم رفتم سرچ کردم کلی تا ببینم اگر یه ذره احتمالش رو بالا میبره بیشتر اصرار کنم، ولی جالب بود تمام مقالات برای دفعه اول حتی یه کوچولو prp باعث شده بود احتمال بارداری بیاد پایین ولی برای کیس هایی که دفعه سوم انتقال بودن به شدت تاثیر مثبت داشت

عزیزم اگر چند روز دیگه پری نیومد، که ایشالا هم نیاد، آزمایش بده😍😍😍😍

آره خودمو کنترل کردم بی بی چگ  نزنم بسکه بدم میاد از بی بی چک منفی.رفتیم آزمایش تانل و اسپرمو گرام شوهرم را نشون دکتر خودمون دادیم.دوباره هفتاد روز ویتامین نوشت گفت بگذارین عدد بهتر بشه برای میکرو.تازه این دفعه از قبل هم کمتر شده بود تعداد.دو ملیون بود حالا شده بود یک ملیون.حرکتش هم بد تر شده بود.برای همین باورم نمیشه که بشه باردار شد با این اوضاع .اما من یکبار دیگه معجزه خدا را دیده بودم

سلام به همگی. اونایی که مثبت شدین علائم بعد از انتقال جنینتون چیا بود؟من امروز روز ۵ انتقالم.نباید ع ...

گلم هر آمپول 50 با دو تا شیاف 400 برابری میکنه 

در حالت عادی اثرشون مثل هم هست

فقط موقع لکه بینی آمپول تجویز میشه چون نوسان غلظت در خون رو نداره

ببین خواهرم که باردار بود راجع به لوسیون از دکترش پرسید، گفت مالیدنی ها معمولا بی ضررن. منعی نداری. ...

آره منم ای جور فکر میکردم ولی دکترم میگه نه برای اونها هم باید دقت کنم، حتی کالاندولا رو میگفت هر وقت مجبور شدی بزن، ولی من بدم میاد ازش، ترسیدم بگم فکر کنه ناز نازی ام😂😂😂😂

دوستانی ک باتنبلی تخمدان وکم تحرکی اسپرم باکمک ای وی اف باردارشدن لطفا بمنم روحیه بدن،اخه من خسته شدم بسکه داروخوردم دوبارهم ایوای منفی داشتم گفتم برم توسیکل ای وی اف بنظرتون انتخابم درسته یانه

جدی عسل بده؟ من فکر میکردم خوبه!! من دیشب میخواستم شوید پلو درست کنم رفتم تو نت بعضی جاها گفته بود ب ...

دكتر فقط اينارو بهم گفت 

مثلا جعفري و كرفس و آويشن هم تونت زده بد 

ولي دكترم اينارو گفت فقط 

تو هيچي زياده روي نكن 

عسل و گفت نخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷