2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
@زینبی_بابا    درباره cd 138مطلبی به دست اوردی؟

پروانه جان سرچ کردم نتیجه اینه:

Cd138 هم یه سایتوکایین ایمنی هست هم نوعی تومور مارکر به حساب میاد برای یک سری بیماری ها مثل مالتیپل میلوما و... حالا جدیدا به این نتیجه رسیدن که این cd 138 در خانم هایی که آندومتریوز مزمن (طولانی مدت) دارن مرتبط هست و با خون ریزی زیاد قاعدگی، سابقه سقط، سابقه شکست مکرر لانه گزینی، التهاب و بسته شدن لوله رحمی مرتبط هست

روش کار هم به این صورت هست که از آندومتر رحم نمونه برداری می کنن و با این cd138 رنگ آمیزی میشه توی آزمایشگاه و زیر میکروسکوپ بررسی میکنن که آیا گیرنده های این مارکر در بافت رحم وجود داره یا نه، اگر جواب مثبت باشه یعنی فرد مبتلا به آندومتریوز مزمن هست و درمان لازم داره، اگر منفی باشه یعنی مشکلی نیست و مداخله نیاز نداره

و تاکید می‌کنم این روش هنوز خیلی جدید هست و جای مطالعه زیاد داره، و اگر کسی جوابش + شد معنیش الزاما بد نیست

زینب جون آزمایش منم بار اول ۶ ونیم بود،یعنی ممکنه که اون موقع تا ی جایی رشد کرده و بعدش رشدش متوقف ش ...

گلم اگر آمپول hcg نداشتی بله یعنی یه اتفاقایی افتاده ولی سریع متوقف شده، چون این هورمون فقط و فقط به خاطر لانه گزینی مقدارش بالا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم، فکر میکنی با این بتا ممکنه دو قلو باشه؟ کلا باید چند باشه بتا توی روز 15؟

گلم کلا از روی بتا سخت میشه نظر داد و بیشتر احتمال مطرح میشه

و برای شما هم احتمالش هست، حتی سه قلویی هم احتمالش هست😍😍😍😍

گلم اگر آمپول hcg نداشتی بله یعنی یه اتفاقایی افتاده ولی سریع متوقف شده، چون این هورمون فقط و فقط به ...

ن عزیزم hcgنداشتم،یعنی به خاطر این بود که جنین ضعیف بود،اگر این جور باشه که دیگه من اصلا نمیرم سراغ درمان،چون بار دوم هم جنین تشکیل نشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت عزیزم...والا یکم.ترسیدم گفتم ی وقت چیزبدی نباشه..شوهرمم بسکه حساسه میره تو نت میخونه میگه خار ...

نه بابا نترس 

همسر منم خیلی حساسه

هر چی میخوام بخورم میره تو نت و اصرار داره منم قبول کنم😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چه میشه کرد همسرامون هم وسواس شدن، ولی به اون بنده خدا بگو نگران نباشه خصوصا که آنزیم های کبدی نرمال بوده

سلام خوبید؟ برام یه سوال پیش اومده اینجا مطالب خانمها رو که میخونم اکثرا که مشکل دارن لاپاراسکوپی یا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

گلم یه پروتکل درمانی هست که میگه در مراحل اولیه هر چی بیمار کمتر دستکاری بشه بهتر هست و هر چی درمان ساده تر بهتر، حالا یه چیزایی رو خصوصی برات میفرستم تا بیشتر خیالت راحت بشه

ببین یه جورایی غربال میشن بیمارها، مثلا خیلی از بیمارها با یه تلقیح تخمدان ساده جواب میگیرن و خب منطقی هم نیست همون اول بهش گفت لاپرا هیسترو و آی وی اف با اون همه هزینه و عوارض

یا اینکه تا وقتی احتمال بارداری با iui هست سمت درمان پیچیده تر رفتن صحیح نیست چون این هم یه روش کم هزینه و کم خطر هست و خیلی خوب جواب داده 

حالا برای ivf هم همینه، اگر از اول به هر کسی یه ذره مشکوک بشن و سریع بفرستن مراحل سنگین تر و پیچیده تر غلطه که بیشتر برات توضیح میدم

یا مثلا از همون اول اگر از همه آزمایش ژنتیک و ایمنی انعقادی بگیرم و بر طبق اون سرم و پرد بدن غلطه چون خیلی افراد هم ممکنه تو اون آیتم ها مشکل داشته باشن ولی بدون مداخله باردار میشن، پس نیازی نیست اون همه دارو و عوارض رو برای یک طیف وسیع مطرح کنن 

فعلا که هنوز هیچی مشخص نیست.من تا جنین تشکیل نشه و تعدادشو بهم نگن خیالم راحت نمیشه

میدونم چی میگی عزیزم، ولی یادته مرجان واسه سونو چه قدر نگران بود اتفاق بد قبلی تکرار بشه 

حالا به شما هم میگم دیگه این بار قرار نیست اتفاقات قبلی تکرار بشه، ان شاء الله نتیجه میگیری، خیلی سخته کنترل ذهن ولی چون استرس اصلا خوب نیست سعی کنترل کنترلش کنی، جلوشو که نمیشه گرفت

ن عزیزم hcgنداشتم،یعنی به خاطر این بود که جنین ضعیف بود،اگر این جور باشه که دیگه من اصلا نمیرم سراغ ...

نه عزیزم چرا اینو میگی

حتما جای جدید و بهتر امتحان کن شاید همین تغییر خوب باشه برات

ستاره خاموش هم اگر یادت باشه کلی تو شهرستان تلاش کرد فقط بتا بالا می‌رفت و پوچ بود

اومد تهران همون دفعه اول مامان شد، اطلاع هم ندارم کجا بود و تهران کجا رفت ولی اگر اون هم با همین تفکر جلو میرفت و ادامه نمی‌داد الان دو قلوهای خودش تو بغلش نبودن

سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

سما جان مبارکت باشه عزیزم.خدارو شکر و حافظتون باشه تا اخر انشاللله⚘⚘⚘⚘💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم