2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046614 بازدید | 684533 پست
والا حس می کنم یه اتفاقایی داشته میافتاده، اگر پریود نشدی تو چند روز آینده تکرار کن حداقل مشخص میشه& ...

اره خودمم همچین فکری رو داشتم ، الان مشکلم اینه آبان 

چوبساز میره خارج کشور ، اگه سرموقع مثل همیشه پریود میشم کارهامو خودش انجام میداد و میرفتم واسه انتقال ، نمیدونم این تاخیر بی موقع چی بود هم کلی روانمو بهم ریخت هم استرس دیر شروع کردن داروهامو دارم ، دیشب کلی گریه کردم بخدا خیلی خسته ام از این حجم از تلاشهای بی نتیجه ام😢😢😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
فعلا یه جلسه رفتم پیش دکتر ربابه طاهری پناه.دوستم هم پیشش رفته بود خیلی راضی بود،دقیقا همونجوری بود ...

ان شاء الله که دستش برات سبک باشه و نتیجه بگیری.تعریفشو خیلی شنیدم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بتا که حتما قرار نیست صفر بشه، زیر ده مثل صفر میمونه، منم مثل شما بودم ولی سه یا چهار روز بعدش ...

اره گلم میدونم منفی یعنی منفی حالا چ صفر چ ۹/۹ ،، ناراحتی من بخاطر این تاخیر بدموقع و بی سابقه بود دکترم ابان میره خارج کشور منم فکرنکنم حالا حالا ها پریود شم ، نمیدونم چی بخورم زودتر پری بیاد،

اگر دردم یکی بودی چه بودی........؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره گلم میدونم منفی یعنی منفی حالا چ صفر چ ۹/۹ ،، ناراحتی من بخاطر این تاخیر بدموقع و بی سابقه بود د ...

عزیزم هرچقدر بیشتر استرس بگیری دیرتر پریود میشی.یه خرده ریلکس باش.زودتر میاد...

دکتر می گفت شرایط رحمت خیلی خوبه. جنین ها هم خیلی خوبن پس چرا نمی شه که بشه؟ ؟؟؟؟؟؟ چرا این کابوس ...

لوله هاتو چك كن يلدا جون

اگه از كيفيت جنينها و مشكل نداشتن رحم مطمئني احتمالا لوله ها هيدرو باشند. دفعه چندمت بود منفي شدي؟ كدوم مركزي؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

مبارک باشه عزیزم.به سلامتی بغل بگیری نی نی هارو...

التماس دعا.منم انتقال دادم یه هفته ست ولی هیچ علائمی ندارم...واسه منم دعا کن عزیزم

حالم خیلی بده‌😭😭😭😭 دوباره نشد .... باز هم جواب آزمایشم منفی شد دارم دیوووونه میشم 😭😭😭😭😭 ...

عزیزم متاسفم 

درکت میکنم عزیزم...خیلی حس بدیه 😭😭

سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

خدا رو شکر مبارک باشه ان شاءالله بی خطر 😍😍😍

جووونم چه بتای تپلی هم داری فکر کنم دو تا فسقلی داری😍😍

خدا جونم شکرت...

سلام به همگی. اونایی که مثبت شدین علائم بعد از انتقال جنینتون چیا بود؟من امروز روز ۵ انتقالم.نباید علائم داشته باشم؟یعنی الان جنین لانه گزینی کرده؟

سوال بعدی اینکه یک شیاف سیکلوژست۴۰۰ با یک آمپول پروژسترون ۵۰ برابری میکنه یا آمپوله قوی تره؟

من از فردا داروهام‌شروع میشه از این همین حالا برام‌خیلی دعا کنین مخصوصا مامانای گل که نی نی تو دلی د ...

به سلامتی نیلا جون بالاخره پیش کی رفتی؟همون طرازی؟

خدا جونم شکرت...