2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046602 بازدید | 684531 پست
میشه لطفا راهنمایی کنین جنین فرش برای انتقال بهتره یا فریز ؟دکترم گفته اگه رحمت آمادگی داشته باشه هر ...

گلم هر کدوم یه مزایایی داره که در مجموع هر دو روش خیلی با هم فرق نمی کنه 

تو فرش جنین وضعیت بهتر داره 

تو انتقال فریز. رحم وضعیت بهتری داره 

یعنی چی زینبی؟یعنی میفهمن الکی زدم؟😂😂😂 چون پرستاره هیچی نگفت😐اخه میدونی گلم من نی نیم کلا ارومه. ...

وااااااایی خدا 😂😂😂😂 چه قدر خندیدم عالی بود

ببین کلا چک میکنن هر جا حرکت باشه باید یه کوچولو ضربان بیشتر باشه 

دقیقش رو که چه جور تفسیر می کنن نمیدونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز رفتم ازمایش منفی بود ولی صفر هم نبود دیگه نمیدونم یعنی چی؟؟ ای کاش سرموعد خودم ...

چندبود بتات عزیزم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
[QUOTE=107318545]عزیزم ان شاالله به زودی مامان بشی خیلی اذیت شدی 😔😔😔😔 ولی تهش شیرینه شک نکن به ن ...

نه منظورم این نیست حتما مرکز بری 

میتونی دکتر و مطب شخصی بری ولی پانکچر از دکترت بپرسی کجاست، چون اون هم مهمه جای معتبر باشه 

چندبود بتات عزیزم؟

نزدیک ۳/۵ بود ولی زیر ده نوشته بود منفی ،نشون دکتر ازمایشگاهم دادم گفت منفی، واسه انتقالم که ازمایش بتا دادم صفر بود

نمیدونم چیکارکنم پریودشم ده روزه گذشته کمردرد داغونم کرده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نزدیک ۳/۵ بود ولی زیر ده نوشته بود منفی ،نشون دکتر ازمایشگاهم دادم گفت منفی، واسه انتقالم که ازمایش ...

عزیزم.ب دکترت بگو اگه لازمه پروژسترون برات تجویز کنه تاپریودشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای گلم خوبین؟بچه ها من امروز ۲۳ هفتم تموم میشه اما اکو ندادم.یعنی بعد از آنومالی سونو نرفتم ...

سلام عزیزم، اتفاقا الان برای اکو عالیه، 

من که تو 18 هفته رفتم اکو، دوباره باید برم حدود 24 هفتگی

البته دلخواه هست ولی چون ivf کردم احتمالا برم

عزیزم.ب دکترت بگو اگه لازمه پروژسترون برات تجویز کنه تاپریودشی

حالا امشب کلی جوشونده خوردم ،پریود نشم میرم دکتر، فکر کنم خواستم باردار شم وسطهاش پشیمون شده چون بتام صفرم نبود  😒😒 منم اینطور گرفتار شدم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
حالا امشب کلی جوشونده خوردم ،پریود نشم میرم دکتر، فکر کنم خواستم باردار شم وسطهاش پشیمون شده چون بتا ...

ناراحت نباش گلم...انشاءالله ک.انتقال میدی و بزودی مامان میشی..توکل بخدا

اره من خودم.نظرم رو بیمارستان کوثر بود ک.دیگه دکترم گفت کوثر خیلی سخت میگیرن برا سز و قبول نمیکنن می ...

بیمارستان مادر و‌کودک هم تعریفشو خیلی شنیدم‌گلم ان شاالله برای ما هم خوب باشه

عه یعنی کوثر از اینجا هم بیشتر سخت میگیرن؟چون خود مادر و کودک هم به آسونی سز نمیکنن.ولی چون کلا مرکز ناباروریه و همه دکتراش ای‌وی اف انجام میدن برای امثال ما فکرکنم راحت تر سز انجام بدن...حالا من دعا میکنم نی نی بریچ بمونه که اگه این قضیه ی ای وی اف جور نشد دلیل برای سز داشته باشم

کمیسیون قضیه ش چیه؟میتونه امیدوارکننده باشه یا ممکنه نظرشون منفی باشه؟

خوبه پس همین که میگی دوستت زیر نظرشه خوبه..اونجا چندتا مریض نشسته بودن پرسیدم گفتن زیر نظر صمصامی بودیم و سز شدیم...یه اشنا هم قسمت پرستاری داریم گفت تواضع خوبه

پگاه کرامتی نشنیدم کسی پیشش سز کرده باشه...دکتر عمویی و شمالی هم معروفن ولی فکرنکنم منو با این هفته ها قبول کنن.شمالی که رسما جواب منفی داد گفت بالای ۲۰ هفته رو نمیبینم ولی عمویی رو ندیدم کلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینبی جان شما توو مرکز رویان پیش کدوم دکتر آندومتریوز رفتی؟یادمه چندبار ازش تعریف میکردی

گلم رویان بخش یا دکتر برای آندومتریوز نداره، حتی اگر بنا بر عمل باشه معرفی می کنن ابن سینا

ولی دکترم (مشایخی) تشخیص داد من عمل نیاز ندارم،گفت اگر دوبار انتقال دادی نشد اون وقت لاپاراسکوپی، خیلی هم خوشحالم که نیاز نشد، اگر پیش هر کی دیگه رفته بودم تا الان عمل کرده بودم

سلام عزیزم، اتفاقا الان برای اکو عالیه،  من که تو 18 هفته رفتم اکو، دوباره باید برم حدود 24 هف ...

عزیزم.من چندروزه بدنم خییییلی خارش میده..مرتب میخارونم همه جام خارش میده دست وپا وبدنم کلا...حالا خارش شکمم گفتم برا کش اومدن پوستم هست لابد..ولی بدنم نمدونم براچیه..دونه ای چیزی هم نزده ها ولی خارش میده...دوش هم میگیرم فایده نداره

خرافات كه نيست مامان زينب بالاخره بزرگترا يك چيزايي به تجربه بهشون ثابت شده شايد بچه من نوعي لايق ا ...

عزیزم ان شاالله به زودی خدا بهت یه بچه گل بده و تمام اون روزهای سخت رو فراموش کنی، هر چه زودتر هم مامان بشی