2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
بسلامتی عزیزم...انشاءالله همه چی ب خوبی و خوشی پیش میره...منم شنیدم وقتnst ی دکمه رو فشار میدن موقع ...

سلامت باشی گلم

همچنین برا خودت و بقیه دوستای گلم

من با حساب ان تی ۳۶ هفته و ۴ روزم

با حساب پریود ۳۶ هفته و ۱ روز

ولی دیروز دکتر با انتقال برام حساب کرد گفت ۳۵ هفته و ۴ روزی😑😥

احتمالا رو حساب انتقال هم برام تاریخ سز رو تعیین میکنه😶خلاصه چند پله اومدم عقب دوباره😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون زینب جون⚘⚘ یک شرح حال از خودم بدم😕😕 از مهر ۹۳ تا مهر ۹۴ (یکسال) جلوگیری میکردم(زهی خیال باط ...

عزیزم ان شاالله به زودی مامان بشی خیلی اذیت شدی 😔😔😔😔 ولی تهش شیرینه شک نکن

به نظر میاد تا الان همه چی رو خوب بررسی کردین، حالا فقط یه مرکز خوب انتخاب کنین و ادامه بدین

من تعریف مرکز نوین رو شنیدم چند سال پیش، حالا نمیدونم چه جوریه جدیدا 

ولی حتما یه مرکزی انتخاب کن که خیلیا جواب گرفته باشن 

مثلا اگر جایی دیدی کسی بعد از چند بار تلاش و درمان رفته و نتیجه گرفته حتما جای خوبی هست

راستی هنوزم درد داری؟ یا حالت بهتره؟ 

نمیدونم چ کنم. فعلا که پیش دبستانی نامردی کرده و بجای پسرم کسی رو ثبت نام کرده. اگر اینجوری باشه ، ...

عزیزدلم بنظرم همونجا بمون امسالو.اصلا اصلا دکتراش قابل مقایسه نیستن.من هربار که سر چیزای بیخود بهم استرس میدادن به مامانم میگفتم کاش میتونستم از این خراب شده برم حداقل دوران بارداریمو یه جای درست حسابی باشم که نی نی و خودم انقد اذیت نشیم.حتما همه ی اینا حکمتی داشته...عزیزم خودت فکراتو بکن ولی منم اگه بودم از اونجا تکون نمیخوردم😄میدونم یه سری مسائل هست ولی می ارزه به ارامشش که حداقل چهارتا دکتر خوب در دسترست باشه...من حتی بندر هم رفتم دکتر انچنان خوب نداشت!واسه همین برای زایمانم مجبور شدم این همه راهو بکوبم بیام شیراز

به هرحال ان شاالله موفق باشی هرجا میری و به سلامتی بغلشون بگیری وروجکاتو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش گلم این تست nst هست روالش همینه😉😉😉

اها.پس nst با نوار قلب فرق داره زینبی جون؟

نه نزن اون وقت میگن non reactive بوده و بیشتر معطل میشی 😂😂😂😂

یعنی چی زینبی؟یعنی میفهمن الکی زدم؟😂😂😂 چون پرستاره هیچی نگفت😐اخه میدونی گلم من نی نیم کلا ارومه.بعد تخت بغلیم هر دقیقه شش بار دکمه رو میزد😂😂😂😂استرس گرفته بودم.بعد حرکاتش جوریه که دستمو بذارم رو شکمم کش و قوساشو میفهمم.لگدای محکم مث قبل زیاد نمیزنه.برا همین گیج‌میشدم خیلی

[QUOTE=107318545]عزیزم ان شاالله به زودی مامان بشی خیلی اذیت شدی 😔😔😔😔 ولی تهش شیرینه شک نکن به نظر میاد تا الان ...[/QUOTE

ممنون عزیزم.ان شاالله همه منتظرا و من به زودی باردار بشیم.

و خدا نی نی های شما رو هم حفظ کنه ان شاالله.

راستش مرکز نرفتم!پیش دکتر نایبی میرم مطبش.

نمیدونم چرا حس خوبی ندارم از اینکه برم مرکز🙄🤓

دیگه چه آزمایشی باید انجام بدم؟

چرا تعداد جنین هام اونقدر کم و بی کیفیت شدن؟

سلامت باشی گلم همچنین برا خودت و بقیه دوستای گلم من با حساب ان تی ۳۶ هفته و ۴ روزم با حساب پریود ...

من بار اول با شما آی وی اف کردم متاسفانه برای من منفی شد و خوشبختانه برای شما مثبت الان شما به سلامتی نزدیک زایمانت و من هنوز چشم انتظار انشالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنید و فرشتتون و بغلش بگیرید 😍😍😍😍

نه قربونت بشم اینا خرافاته منم اسم دختر زینب دوست داشتم همه میگفتن نه مصیبت کشیده و اینا  حال ...

عزیزم.

من فکر میکردم خودت اسمت زینب هست.

ان شاالله بعدی ، طبیعی دختر دارمیشی بانو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من بار اول با شما آی وی اف کردم متاسفانه برای من منفی شد و خوشبختانه برای شما مثبت الان شما به سلامت ...

گندمک عزیزم یادمه اون روزها رو...عزیزدلم وقتی پیامتو خوندم دلم گرفت اما باور کن از ته دلم از خدا خواستم هرچه زودتر جشن مادر شدنتو بگیریم.من هرلحظه به یاد تک تکتون هستم و برای همه منتظرا دعا میکنم❤ان شاالله یه روزی این تاپیک تبدیل بشه به تاپیک سیسمونی و خرید نی نی و شیردهی و ..😍

لیانا جان شما خودت بیشتر از ۴ بار انتقال دادی؟

گلم من خدارو شكر بار اول مثبت شد 

ولي دوستاني بودن كه چند بار انتقال ناموفق داشتن الان اسماشون رو يادم نيست

انشاالله همه منتظرا مامان بشن 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره گلم.اب دورشو ۸.۴ زده.دکتر رفته بود اونموقع‌فقط عکس‌سونو و نوار قلبو‌ براش فرستادن گفت‌خوبه.ولی خ ...

پیش کدوم دکتر سونو رفتی ؟ برا منم آب دورش رو هفت و هشت هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود