2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
گندمک عزیزم یادمه اون روزها رو...عزیزدلم وقتی پیامتو خوندم دلم گرفت اما باور کن از ته دلم از خدا خوا ...

انشالله قصدم ناراحت کردنت نبود یهو تیکرت و دیدم گفتم چه زود گذشت اگر منم آی وی افم گرفته بود الان ۳۶ هفته ام بود ولی حتما حکمتی داره و داشت من راضیم به رضای خدا انشالله زایمانبی درد و بی خطری داشته باشی و عکس نی نی زود بزاری ببینیم البته اگر دوست داشتی😉.ممنون که دعا میکنی بازم من و یادت نره .❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم.اب دورشو ۸.۴ زده.دکتر رفته بود اونموقع‌فقط عکس‌سونو و نوار قلبو‌ براش فرستادن گفت‌خوبه.ولی خ ...

این آب هشت اندکس هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تیرماه که شهرستان پانکچر کردم جنینا رشدشون متوقف شد کار به انتقال نرسید.تازه اونجا گفتن ذخیرت اصلا ا ...

چقد ماجرای شما شبیه منه.منم یه بار پانکچر شدم.ولی جنینا رشد نکردن.رفتم رویان.سیکل لانگ رو شروع کردم.ال دی میخورم.از فردا آمپولام شروع میشه.شما الان تو چه مرحله ای هستی؟مشکلتون چی بوده اصلا؟

خدایا شکرت  
نه گلم رنج نداره دو تایی ها، فقط متخصص ایمونولوژی میتونه بر اساس بقیه جواب ها تفسیر کنه

آهاا من جواب ازم رو بزارم نمیتونین خدس بزنین یا برحسب تحربه بگین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزيزم اسم علي نذر نكنيد سنگينه براي كساني كه پسر ميخاند نذر اسم محمد جواد معجزه ميكنه

قربونت برم مرسی از راهنماییت والا به خدا من نذر نکردم شوهرم میگه دوس دارم علی بزارم من خودم دختر دوس دارم اسمشم بزارم مانلی 😘🥰😘

من بار اول با شما آی وی اف کردم متاسفانه برای من منفی شد و خوشبختانه برای شما مثبت الان شما به سلامت ...

ااااا.من تو تاپیک علایم بارداری بعد از آی وی اف شما رو دیدم..چرا اونجا ترکید؟؟ تاپیک خوبی بود که

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
گلم من خدارو شكر بار اول مثبت شد  ولي دوستاني بودن كه چند بار انتقال ناموفق داشتن الان اسماشون ...

شما مراقبت خاصی انجام میدادی؟از نظر تغذیه یا ورزش یا هرچیزی.قبل و بعد انتقال

خدایا شکرت  
سلام دوستای گلم خوبین؟بچه ها من امروز ۲۳ هفتم تموم میشه اما اکو ندادم.یعنی بعد از آنومالی سونو نرفتم ...

سوال منم هست. البته من وقت دارم. ولی کلا نمیدونم بایدیه رفتنش یا نه؟

زینب جون گفتن هفته ۱۸ برم.

نمیدونم کجا هم برم. دکترم هنوز نگفته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چقد ماجرای شما شبیه منه.منم یه بار پانکچر شدم.ولی جنینا رشد نکردن.رفتم رویان.سیکل لانگ رو شروع کردم. ...

سلام عزیزم خوبی؟ من آمپولا رو داشتم تا ده مهر .دهم اومدم سونو گفتن یه کیست ۱۷ میلی تو تخمدان راستت داری که چیز مهمی نیست.فعلا همون سینا فکت رو ادامه بده تا روز چهاردهم که امروز باشه بعد دوباره بیا سونو. اومدم برا سونو گفتن انگار کیست چروکیده شده نمیدونم آیا به این معنیه که از بین رفته یا نه.برام آزمایش استرادیول و پروژسترون نوشتن اورژانسی.که با جوابش برم پیششون دوباره .گفتن اگه استرادیول زیر صد و پروژسترون زیر نیم باشه امپولای اصلی رو برام شروع میکنن.ساعت ۵ جواب آزمایشم حاضر میشه

امیدوارم هر دوتامون این دفعه جنینای خوبی داشته باشیم.

من مشکل از اسپرم شوهرمه خیییلی ضعیفه مورفو صفر تحرک هم صفر تعداد هم خیلی کم این اواخر زیاد که میشه هم اکثرا مرده هستن اسپرم ها.نمیدونم چه مرگشونه😒😒

البته الان تقریبا دوماه و نیم هست که آزمایش جدید نداده.خیلی امید دارم که این دفعه اوضاع فرق بکنه.آخه شوهرم خیلی رعایت میکنه هم خنک نگه میداره هم رژیم سالم داره هم ورزش هم وزن کم کرده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه قربونت بشم اینا خرافاته منم اسم دختر زینب دوست داشتم همه میگفتن نه مصیبت کشیده و اینا  حال ...

خرافات كه نيست مامان زينب

بالاخره بزرگترا يك چيزايي به تجربه بهشون ثابت شده شايد بچه من نوعي لايق اسم بزرگمردي چون علي نباشه انشالله بچه بعدي شما دختر باشه اسم زينب روش بگذاريد. 

يا اينكه ميگن روز عاشورا حاجت نخاين چون براورده نميشه مگر اينكه شري در اون باشه و من به عينه اينو تو زندگي يكي از نزديكانم ديدم  

من كه ديگه از اون جريان سقطم و دادنو گرفتنش چشمم ترسيده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم