2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
من پنج شنبه ۴ مهر ال دی تموم شد ۸ مهر هم پریود شدم.اینم بگم حجمش بر خلاف اکثر دوره هام خیلی کم بود. ...

منم مثل شما هستم والا رو دفترچه م هر دفعه مهر یکی از دکترا میخوره مثلا بارها اسم دکتر رمضانعلی بود که همه میگن خوبه ولی من تا حالا ندیدمش یا بعد از آی یو آی که خلاصه عمل گرفتم اسم دکتر شیوا بود که بعدا متوجه شدم دکتر شیوا مسن هستن ولی ای یو آی منو یه دکتر خیلی جون انجام دادن،  منم یه بار با دکتر مصطفایی ویزیت شدم خوشم نیومد اخلاقش خوب بودا ولی اصلا زمان و استرس من براش مهم نبود و کلا خیلی من احساس کردم بی تفاوته و نازایی براش عادیه دیگه،، ان شالله هممون نتیجه میگیریم همین ماه، ،  من دلم روشنه

ممنون عزيزم، الان مگه ضخامتت چقدره؟  

من روز اول پری رفتم دکتر استرادیول داد گفت روز سیزده بیا سونو 

نگو پنج روز اول باید دوتا استرادیول و پنج روز دوم روزی سه تا میخوردم من اشتباهی برداشتم از روز دوم روزی سه تا خوردم تا الان برای همین میترسم ضخامت خیلی بره بالا و کنسل سه 

سه شنبه میرم سونو ببینم چی میگه خدا کنه کنسل نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز اول پری رفتم دکتر استرادیول داد گفت روز سیزده بیا سونو  نگو پنج روز اول باید دوتا استرا ...

ببین نترسی یه وقت که به دکترت نگی چه اشتباهی کردیا.حتی اگه دعوات هم کرد مهم نیست،اگه نگی فکر میکنه دوز دارویی که بهت داده اینجوری جواب داده اونوقت به اشتباه میوفته ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

آخیش آخر شبی قند تو دلم آب کردی.مبارکت باشه عزیزم.به دلخوشی و سلامتی بغل بگیرینش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

خداروشکر عزیزم..خیلی خیلی مبارکت🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وزن دخملت چقد بود؟؟ هنوز بریچه؟ بریچ باسه ک نیاز ب کمیسیون نداره و سزارین اجباری میشی نگران نباش ...

وزنش سه کیلو زد ولی خب یه ۲۰۰ گرمی هم بالا پایین زده

اره هنوز بریچه.نمیدونم والا شاید فکرمیکنه بچرخه چون این بیمارستان برای سز خیلی سخت میگیرن..

منم دقیقا با تاریخ ان تی ۳۶ هفته و ۴ روز هستم...با تاریخ پریود هم ۳۶ هفته و یک روزم.ولی با انتقال کمترم!خودمم میگم احتمالا اواخر‌ مهر سزارین شم چون اب دورش لب مرزه حس میکنم زودتر سز میشم.ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری گلم

وزن نی نی تو چقدره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم.دکتر منم نامه داده برا بیمارستان مادروکودک...پس اینطور ک.معلومه حتما برامنم کمسیون میگیرن...من ...

عه پس توام مادر و‌ کودک سز میشی؟به سلامتی گلم

اره اینم نامه‌نوشت خودش ولی گفت باید کمیسیون هم تشکیل شه نظر بقیه‌همکارا رو بفهمم!

بهم گفت همه مدارک ای وی افم رو پس فردا ببرم 

نمیدونم نفسی من گفتم بازم تحقیق کنم ببینم کدومشون بهترن...ولی الان میشه عوض کرد دکترمو؟قبل کمیسیون عوض کنم یا بعدشم میشه؟اخه زیاد اسمشو نشنیدم..اونجا تعریف صمصامی رو میکردن...و تواضع...تو میشناسی کرامتی رو؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من حساب انتقالم و ان تی باهم عین همه...پریودی هم یکروز تفاوت داره فقط.  اشکال نداره عزیزم. &nbs ...

ان شاالله عزیزم.دعا کنین صحیح و سالم بیاد بغلم.امیدوارم همه نی نیا به سلامتی بیان بغل ماماناشون

بعدیش خودتی ان شاالله😘😍

سلام خیلی مبارک باشه عزیزم ان شالله بارداری راحتی داشته باشید و با شادی نی نیتونو بغل بگیرید،،، &nbs ...

ممنون عزيزم، من مشكلي نداشتم مشكل شوهرم بود، ابن سينا   بودم و دفعه اولم بود، والا كار خاصي نكردم من روز ششم هم رفتم سر كار

عه پس توام مادر و‌ کودک سز میشی؟به سلامتی گلم اره اینم نامه‌نوشت خودش ولی گفت باید کمیسیون هم تشکیل ...

اره من خودم.نظرم رو بیمارستان کوثر بود ک.دیگه دکترم گفت کوثر خیلی سخت میگیرن برا سز و قبول نمیکنن میبرمت مادروکودک ک راحت تره...ب من نامه ک داده گفته اخر اینماه ببر بیمارستان براپذیرش حتما بعدشم میفرستن کمسبون دیگه..ظاهرا روال کار اینطوره

دکتر کرامتی یکی از دکترای تیم پزشکی ای وی اف مادروکودک هست..تعریفشو شنیدم دکتر خوبیه...دوستم  هم مریضش بود الان باای وی اف باردارشده تحت نظرشه ..تواضع و صمصامی نمیدونم چطورباشن...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وزنش سه کیلو زد ولی خب یه ۲۰۰ گرمی هم بالا پایین زده اره هنوز بریچه.نمیدونم والا شاید فکرمیکنه بچرخ ...

من 33.5هفته ک رفتم 2200بود دوباره سونو نشدم

واسه خودتم خیالت راحت بعد 36هفته بچه دیگه نمیچرخه بریچ میمونه مطمئن باش اوکی میشه

تو چیکار اسم پزشک داری خاکستری

سزارین ابتدایی ترین کاریه ک یه پزشک زنان میتونه انجام بده

اونم تو همچین مرکز بزرگی مث مادروکودک ک حداقل تو هر شیفت آنکالی بالای 10تا سزارین دارن

مطمئن باش اونقد تجربه داره تا دخترتو ب سلامت ب امید خدا بده بغلت

در ضمن وقتی این پزشک برات داره کمیسیون تشکیل میده خودش میتونه جراحیت بکنه نمیتونی پزشکتو عوض کنی 

وقتی تایید شد اسمت واسه همون تاریخ میره تو لیست عمل خودش

اها.پس nst با نوار قلب فرق داره زینبی جون؟

نه همون نوار قلب جنین هست و بررسی ضربان قلب موقع تحرک خود جنین

حتی حرکت های ریز و خزشی هم حرکت محسوب میشه 

ولی نمیدونم برای این تست کدوم تحرک رو باید گزارش داد با اون دکمه

سلام بچه ها من امروز رفتم ازمایش منفی بود ولی صفر هم نبود دیگه نمیدونم یعنی چی؟؟ ای کاش سرموعد خودم پریود میشدم که داروهای انتقالمو میخوردم😢 نمیدونم چیکارکنم پریود شم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊