2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جونم ممنونم ازت ایشالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت 🥰😍🥰😍گلم از دست این دکتر نصر از دیشب ...

عزیزم ان شاالله چیزی نیست و جنین ها رو به سلامتی جابجا می کنن و انتقال میدین

اگر سیستم جابجایی خوب باشه مشکلی پیش نمیاد 

دوستان برای هموروییدم ، که معذرت میخوام زخم شده و دفع رو مشکل کرده، زنگ زدم منشی طرازی گفت ، پماد آد ...

گلم غلط نگفته ولی پماد آنتی فیشور، یا همون آنتی هموروئید بهتر هست، منع مصرف تو بارداری هم نداره

@زینبی_بابا     شما میدونید cd138 چیه؟ به یکی از دوستان گفتن باید هیسترو بشی و از رحم نمو ...

عزیزم اطلاعی ندارم ولی سرچ میکنم، به نظر شیوه جدیدی میاد

شاید میخوان رحم رو از نظر ایمنی بررسی کنن ولی اولین دفعه هست شنیدم

سلام زینبی چون،چهار روز بعد از تمام شدن ال دی پریود شدم از روز اول خونریزی کم بود و سیاه،ولی الان ک ...

عزیزم سلام 

نگران نباش دختر گل با هر. اتفاق جدیدی 

ببین گلم چون سوماتروپین میزنی و هورمون رشد حساب میشه این اتفاق کاملا طبیعی هست نگران نباش 

بچه ها من امروز روز هفتم پریود بودم رفتم سونو ضخامتم ۶ میل بود به نظرتون چند روز دیگه میگه بیا انتقا ...

سلام عزیزم روز انتقال که خیلی قابل پیش بینی نیست ولی احتمالا از چند روز دیگه بهت روزی 3 تا استرادیول میدن و باز سونو داری

فقط سعی کن دوزهای استرادیول رو در طول روز تقیسم کنی و با آب زیاد مصرف بشه

سلام بچه ها من تازه اومدم تواین تاپیک یه سوال دارم. من ازروز دوم پریودی روزی دوتا آمپول زدم واسه تخ ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

زمان پانکچر و رشد مناسب فولیکول ها بستگی به جواب بدنت به داروها داره خیلی نمیشه دقیق گفت چه قدر طول میکشه 

سلام دوستان یک سوالی دارم. لطفا اگر می دونید بهم کمک کنید به نظر شما بین آزمایشگاه رویان یا این سین ...

سلام عزیزم کلا تو تهران این قدر امکانات زیاد هست که بعید میدونم جایی بد باشه عزیزم

دکتر صالحپور هم چون خیلی دقت داره شک نکن جای بد انتخاب نمیکنه

سلام خانوما من سه روز دیگه میرم برای انتقال جنین خیلی هیجان دارم.خیلی خوشحالم ازینکه بعد از سه سا ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه 

این چه حرفی بوده آخه به شما گفتن

اگر اسپرم همسرت خوب بود که طبیعی باردار می شدی، دیگه نیاز به میکرو نبود، ضمنا خود مرکز یا دکتری که انتخاب کردی اگر شرایط خوب نبود حتما بهت قبل این همه زحمت پیشنهاد اهدایی میداد، این یعنی اصلا وضعیت اون جوری که فکر میکنی بد نیست

گلم با آزواسپرمی هم کلی مامان داشتیم اینجا، امید داشته باش و برای جوجه هات انرژی + بفرست

ان شاالله همین دفعه مامان میشی