2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
ممنون عزیزم...اره عزیزم ایرانی مصرف کردم قلب انتقال غذاهای با طبع سرد کمتر خوردم لبنیات تقریبا اصلا ...

فدات شم مرسي از توضيحاتت

ايشالا تو راهيتو به سلامتي بگيري بغلت عزيزم

براي مامان شدن منم دعا كن😘🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ان شاالله حتما مامان میشی  باور کن منم هیچی حس نداشتم اصلا انگار نه انگار انتقال دادم، یعنی اگ ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه گل پسرت 😍😍😍😍 ان شاء الله دومادیشو ببینی عزیزم 

واسم دعا کن زینب جان.هییچ علامتی ندارم.به کل ناامیدم.دقیقا مثل دفعه پیشمم..ای خداا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جونم خوبی؟عزیزم ان شاالله هفته ی دیگه خبر مامان شدنتو بخونم ممنون فداتشم التماس دعا اره ...

مرسی مهربون 💖💖💖💖 پیشاپیش قدمش مبارک باشه عزیزم 💖💖💖💖

سلام دوستان
یک سوالی دارم. لطفا اگر می دونید بهم کمک کنید

به نظر شما بین آزمایشگاه رویان یا این سینا با جاهای دیگه ( مثلا بیمارستان نیکان) فرق زیادی هست؟
من می خوام با دکتر صالحپور ادامه بدم (چون به نظرم بهتر از دکترهای دیگه میاد) اما شک دارم که امکانات نیکان مثل جاهای دیگه باشه

لطفا اگر اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید

سارا جون منم 8روز اول هیییییچ علائمی نداشتم ..کاملا عادی بودم..فقط خیلی گشنم.میشد😂انشاءالله ک.مثبت ...

خداکنه منم اینطور باشم..مرسی عزیزم 💙💙💙💙

سلام خانوما

من سه روز دیگه میرم برای انتقال جنین

خیلی هیجان دارم.خیلی خوشحالم ازینکه بعد از سه سال دارم میرم شانسمو برای مادرشدن امتحان کنم.اما وقتی به این فکر میکنم ک با اسپرم ضعیف میکرو کردیم میگم حتما الکی خوشم.راستش حرف یکی ازدوستان توی دلمو خالی کرد میگفت من اگه جای تو بودم با مورفوی صفر نمیرفتم توی سیکل😥😥

اما من نمیتونم ب اهدایی فکرکنم.شوهرمم اصلا راضی نمیشه.راه دیگه ای نداشتم

بهم گفتن کیفیت جنین ها خیلی خوبه.اما سه روزه هستن نمیدونم چرا اجازه ندادن پنج روزه بشن

بچه ها کسی هست با این شرایط جواب گرفته باشه؟؟؟؟

سلام خانوما من سه روز دیگه میرم برای انتقال جنین خیلی هیجان دارم.خیلی خوشحالم ازینکه بعد از سه سا ...

سلام عزیزم

خوب میکرو واسه همین جور موارده دیگه.با انرژی مثبت و حال خوب برو انتقال بده که ان شاء الله مامانی ...مثل مورد شماهم مامان زیاد داشتیم...

سلااام  گل گلیا

من آزمایش سی دی مارکرا رو یه تعدادش دادم...شمانمیدونین  رنج نرمال cd16+56 چنده؟؟ آخه رنج نرمال رو نزده ...

@تورک_آنا    

@آلالهسرخ    

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خیلی عالیه عزیزم  فقط استراحت کن، البته نه مطلق، هر از گاهی یه کوچولو قدم بزن تو خونه شیاف هم ...

عزیزم شما رنج نرمال cd16+56 رو نمیدونین؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

زینب جون با کم اشتهایی و تهوع کنار اومده بودم و میام. اما از دیروز خارش امانمو بریده نمیدونم چرا اینهمه کل بدنم میخاره . اشتباه کردم رفتم اپیلاسیون و بعد حموم الان از دیشب کل وجودم میخاره نمیدونم از چیه . اما کهیر یا قرمزی ندارم فقط خارش کل بدن  

فدات شم مرسي از توضيحاتت ايشالا تو راهيتو به سلامتي بگيري بغلت عزيزم براي مامان شدن منم دعا كن😘🙏

ممنونم عزیزم..انشاالله...انشاالله خبربارداریتو بزودی زود بهمون میدی

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰