2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست

این همه پیام اینجا رد و بدل می شه. یکی نیست جواب سوال منو بده!!!!!!!!!

یک سوالی دارم. لطفا اگر می دونید بهم کمک کنید

به نظر شما بین آزمایشگاه رویان یا این سینا با جاهای دیگه ( مثلا بیمارستان نیکان) فرق زیادی هست؟
من می خوام با دکتر صالحپور ادامه بدم (چون به نظرم بهتر از دکترهای دیگه میاد) اما شک دارم که امکانات نیکان مثل جاهای دیگه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موناجون راضي هستي از دكتر نصر؟ من در حال انتخاب دكترم كار اي وي افش چه طوره؟

ماهای عزیزم میگن تو ای وی اف متخصص هست رو کارت ویزیتشم همینو نوشته من قبلا با دکتر پاکروش ویزیت شدم و بسیار ناراضی بودم 

بعدش اومدم پیش دکتر نصر ، اولین مورد این هست که خیلیییییی شلوغه سریع نظرشو اعلام میکنه و میره یه اتاق دیگه یعنی اصلا وقت نمیزاره جلسه اول که میری پیشش وقت میزاره اما به محض تشخیص دیگه هربار در حد ۳ دقیقه هم دکترو نمیبینی زودی میاد نظرشو میگه و میره 

و ماما ها بعدش راهنماییت میکنن

اما سونوگرافیش حرف نداره دستگاه سونو گرافی عالیه من عکس رنگی هم گرفتم ولی نتیجه سونوگرافی دقیقتر بود که سونو رو خودش انجام میده 

در کل من اعتماد کردم به خصوص که از این بعد با مرکز مام کاراشو انجام میده مام خیلی دقیق و پیشرفته هست 

اما من پانکچر تو بهمن انجام دادم و امیدوارم جنین هارو به مام انتقال ندن میترسم اتفاقی براشون بیفته

اهان اینم بگم به ایمنی و انعقادی هم اعتقادی نداره 

اگر میخوای بری پیششون هرچی عکس و ازمایش و سونو داری ببر اگر مشکل ایمنی یا انعقادی داری همون روز اول ویزیت بگو و ازمایشتو نشون بده 

به لحاظ ارامش و دانش پرشکی خیلی اطلاعاتشون به روزه و خیلی ارامش دارن من شوهرم بهشون اعتماد کرد و گفت خیلی دقیق توضیح میده و شسته رفته تشخیص میده و منم اعتماد کردم 

عزیزم سعی کردم کامل راهنماییت کنم توکل به خدا خودت تصمیم بگیر باتوجه به شرایطت

این همه پیام اینجا رد و بدل می شه. یکی نیست جواب سوال منو بده!!!!!!!!! یک سوالی دارم. لطفا اگر م ...

عزیزم هر کدوم از دوستان یک مرکز هستن و خب مقایسه براشون ممکن نیست چون اغلب جای دیگه رو تحربه نکردن

این سینا کارشون روی رواله تیمی کار میکنن ازمایشگاه جنین شناسیشون خوبه و تمام موتردی که لازمه یکحا جمع شده ولی شلوغه البته قیمتشم مناسبتره نسبت به خصوصیا

نیکان رو کلا نمیددونم

دکنر صالحپور گاندی هم هستن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی مهربون 💖💖💖💖 پیشاپیش قدمش مبارک باشه عزیزم 💖💖💖💖

ممنون عزیزدلم.ان شاالله مامان شدن خودت رو جشن بگیریم ❤😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جون تا زایمان نکردی ، لطفا همه اطلاعاتتو به من بده.گل دخترت بیاد دیگه نمیشه پیدات کرد. شما ...

عزیزدلم من انومالی رو رفتم بندر.چون توی قشم نبود هیچی.

سونوگرافی میترا رفیعی.برات ادرسش رو میذارم همینجا.من با ماشین رفتم گلم.چون تندرو یا قایقا قابل اعتماد نیستن.گفتم نمیشه پیش بینی کرد یهو دیدی دریا طوفانی شد.دکتر هم گفت با ماشین اروم اروم بری بهتر از تندرو هست...

بندرعباس، خیابان سیدجمال، خیـابان کازرونی، روبروی درب پارکینگ پاسارگاد، ساختمان پزشکان جهانگیریه، طبقه اول

07632244677

07632244576

کی باید بری به سلامتی؟راستی زودتر زنگ بزن‌چون یکم دیر نوبت میده.دکتر بهشتی هم قبولش داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام گلم‌خوبی؟ماهم خوبیم.تازه رسیدیم شیراز.راستش هنوز تاریخ دقیقو نمیدونم چون هنوز دکتر مشخصی ندارم! ...

سلام خاکستری جون، پیشاپیش قدم گل دختری مبارک، ان شاالله به سلامتی زایمان کنی😍😍